jsbera
attracted to ltbs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Fightla fightla bişey olmazİlk accutanemi attım ağzıma beyler çok kötü hissediyorum depresyona girdim holy cortisol ölmek istiyorum..
View attachment 4359339
HayatbittiFightla fightla bişey olmaz
kaç kilosun? Ben yan etkileri 20mg a çıkınca görmeye başladımİlk accutanemi attım ağzıma beyler çok kötü hissediyorum depresyona girdim holy cortisol ölmek istiyorum..
View attachment 4359339
olm benim arkadasin accutanein ustunde aknetan yaziyodu marka adi evde baktim aknetan diye ilac yok amk nerenin accutanei bu aknetanİlk accutanemi attım ağzıma beyler çok kötü hissediyorum depresyona girdim holy cortisol ölmek istiyorum..
View attachment 4359339
Onun cilt kötüydü baya ya accutanelik cilt tam ben götten alırdım jsberanın yerinde olsamyapma
cocuğa suicidefuell verme amkOnun cilt kötüydü baya ya accutanelik cilt tam ben götten alırdım jsberanın yerinde olsam
6 aya tertemiz olcak lifeufelcocuğa suicidefuell verme amk![]()
Her gün alkol içerken kullandım bende mi sorun var acaba hiç depresif olmadım amkİlk accutanemi attım ağzıma beyler çok kötü hissediyorum depresyona girdim holy cortisol ölmek istiyorum..
View attachment 4359339
Kaç mcgHer gün alkol içerken kullandım bende mi sorun var acaba hiç depresif olmadım amk
10mg kullandım bi ara insta grubunda hep beraber başlamıştıkKaç mg
Etki ettimi bari ne kadar kullandın10mg kullandım bi ara insta grubunda hep beraber başlamıştık
Evet 10mg olmasına rağmen işe yaradı ufak ufak sivilcelerim vardı genel olarak aman aman sivilcem olmadı ama sivilce izlerim falan bile geçti bilmiyorum yine sivilcelendim yine başlarım herhalde, işe yarayıp yaramama durumu sivilceyle alakalı bence. Ne kadar büyük ne kadar fazla iltihaplı mı değil mi vs vsEtki ettimi bari ne kadar kullandın
pp hala duruyoamkEvet 10mg olmasına rağmen işe yaradı ufak ufak sivilcelerim vardı genel olarak aman aman sivilcem olmadı ama sivilce izlerim falan bile geçti bilmiyorum yine sivilcelendim yine başlarım herhalde, işe yarayıp yaramama durumu sivilceyle alakalı bence. Ne kadar büyük ne kadar fazla iltihaplı mı değil mi vs vs
İyi hatırlattınpp hala duruyoamk
canım ya koçluk bana bedava mıİyi hatırlattın
Çekici hazırla JFLcanım ya koçluk bana bedava mı
76kaç kilosun? Ben yan etkileri 20mg a çıkınca görmeye başladım
Senin tt hesabına nolduÇekici hazırla JFL
Şimdi daha kötü oldu başlamakta geç bile kaldım 30mg aliom şuan 1.5 2 aya 50Onun cilt kötüydü baya ya accutanelik cilt tam ben götten alırdım jsberanın yerinde olsam
Çok fazla ihlal vardı ban yiyecez diye dondurdum göt korkusundan açarım birkaç güneSenin tt hesabına noldu
.Senin tt hesabına noldu
Gocuklerde var malesef onları tedavi sonunda bir şekil halledicez6 aya tertemiz olcak lifeufel
Herşey beyinde bitiyoHer gün alkol içerken kullandım bende mi sorun var acaba hiç depresif olmadım amk
Güneş kremi alacak param yok para atsana koçluk ben yapayım sana jflÇok fazla ihlal vardı ban yiyecez diye dondurdum göt korkusundan açarım birkaç güne
O sırada benim yaşadığım yan etkiler @Resistance.Herşey beyinde bitiyo
1945 tarihçi agalar anladıO sırada benim yaşadığım yan etkiler @Resistance.
aq 1 ay 20mg kullandim dudak kurulugundan baska yan etki gormedim kafanda kuruyon benceİlk accutanemi attım ağzıma beyler çok kötü hissediyorum depresyona girdim holy cortisol ölmek istiyorum..
View attachment 4359339
kral testo vuruyorsan sorun yaşamazsınHer gün alkol içerken kullandım bende mi sorun var acaba hiç depresif olmadım amk