10mg accutane kullandim depresyondayim intihar edeceğim

jsbera

jsbera

attracted to ltbs
İlk accutanemi attım ağzıma beyler çok kötü hissediyorum depresyona girdim holy cortisol ölmek istiyorum :feelswah:..
IMG 20251124 085523

• JFL
  • +1
Reactions: Charm0, flows5991 and Yagiz8928
yapma

• Love it
  • So Sad
Reactions: pashanimair and jsbera
İlk accutanemi attım ağzıma beyler çok kötü hissediyorum depresyona girdim holy cortisol ölmek istiyorum :feelswah:..
View attachment 4359339
olm benim arkadasin accutanein ustunde aknetan yaziyodu marka adi evde baktim aknetan diye ilac yok amk nerenin accutanei bu aknetan

• Hmm...
Reactions: jsbera
  • JFL
Reactions: jsbera, Yagiz8928 and Resistance.
Onun cilt kötüydü baya ya accutanelik cilt tam ben götten alırdım jsberanın yerinde olsam
cocuğa suicidefuell verme amk :lul:

• JFL
Reactions: pashanimair, jsbera, Deleted member 136914 and 1 other person
  • +1
Reactions: Yagiz8928
  • +1
Reactions: Deleted member 136914
Etki ettimi bari ne kadar kullandın
Evet 10mg olmasına rağmen işe yaradı ufak ufak sivilcelerim vardı genel olarak aman aman sivilcem olmadı ama sivilce izlerim falan bile geçti bilmiyorum yine sivilcelendim yine başlarım herhalde, işe yarayıp yaramama durumu sivilceyle alakalı bence. Ne kadar büyük ne kadar fazla iltihaplı mı değil mi vs vs

• +1
Reactions: szenn
ben 30mg alıyom

• +1
Reactions: jsbera and Deleted member 136914
Evet 10mg olmasına rağmen işe yaradı ufak ufak sivilcelerim vardı genel olarak aman aman sivilcem olmadı ama sivilce izlerim falan bile geçti bilmiyorum yine sivilcelendim yine başlarım herhalde, işe yarayıp yaramama durumu sivilceyle alakalı bence. Ne kadar büyük ne kadar fazla iltihaplı mı değil mi vs vs
pp hala duruyoamk

• JFL
Onun cilt kötüydü baya ya accutanelik cilt tam ben götten alırdım jsberanın yerinde olsam
Şimdi daha kötü oldu başlamakta geç bile kaldım 30mg aliom şuan 1.5 2 aya 50

• +1
Reactions: Yagiz8928
  • +1
  • JFL
Reactions: Yagiz8928 and Deleted member 136914
Çok fazla ihlal vardı ban yiyecez diye dondurdum göt korkusundan açarım birkaç güne
Güneş kremi alacak param yok para atsana koçluk ben yapayım sana jfl

• JFL
Reactions: Yagiz8928 and Deleted member 136914
Her gün alkol içerken kullandım bende mi sorun var acaba hiç depresif olmadım amk
kral testo vuruyorsan sorun yaşamazsın

• +1

Users who are viewing this thread

Back