120 iq ve üstü makyavalistler gtfin

Dathomirian Zabrak

Dathomirian Zabrak

Proud Mediterranean
İnsanları kandırmak çok kolay amk. Mewing thumbpulling bonesmashing igf1 signaling raw meat raw milk am sik taşşak. Hiçbiri bi sike yaramıyor ama butun salaklar bi şekilde inanıyor. Sıra bizde. Bana @maarda gibi akıllı 3-4 adam lazım. Yeni bi cope yöntem geliştirip tiktokta yayıcaz ve para kazanıcaz.

• JFL
Reactions: Auchelius, Serialsuicide, Atsizz and 1 other person
bide çiğ çiğ benim yarraği yese :ogre:

İnsanları kandırmak çok kolay amk. Mewing thumbpulling bonesmashing igf1 signaling raw meat raw milk am sik taşşak. Hiçbiri bi sike yaramıyor ama butun salaklar bi şekilde inanıyor. Sıra bizde. Bana @maarda gibi akıllı 3-4 adam lazım. Yeni bi cope yöntem geliştirip tiktokta yayıcaz ve para kazanıcaz.

penseyle maxilla genişletme yayın gebersin botchlasın piçler

• +1
  • JFL
Reactions: Auchelius, İNTİKAM VAKTİ and why not me?
Aslında para kazanmak için güzel iş ama sektör çok doldu sanki
Chalom gibi fraud yapabilirsem girerim bu işe

• +1
Reactions: Auchelius
merhaba

• JFL
Reactions: rrm_ss2

Yakışıklı olmak lazım yoksa satışların düşük olur yakışıklı birine göre götünden element uydursan bile inanırlar.

• +1
Reactions: auitistsurvior and Serialsuicide

Users who are viewing this thread

Back