120mglık likopen aldım

Baban

Baban

Smilemaxx™ endorser
Kırmızımsı bir alt ton elde etme umuduyla almaya başlamıştım, ancak cildime de nasıl yardımcı olduğunu gördüm - büyük ihtimalle likopenin dht karşıtı etkilerinden dolayı. Bu yüzden az önce devasa bir doz aldım. Sonuçları bildireceğim.:lul:

• +1
Reactions: Deleted member 70692, Peter Steele, maarda and 1 other person
Bir sikim olmadı sjakamsk. 220mg aldım şimdi.

• +1
Reactions: Deleted member 70692
bi insan neden dht karşıtı birşey almak ister ki mk

• Hmm...
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
ben de alıyorum 1 2 aydır çıtırdan kırmızılık geldi diye umuyorumveya belki öyle hissetmek istediğim için

• JFL
Reactions: Baban
o sirada domates corbasi icen ben;)

ben de alıyorum 1 2 aydır çıtırdan kırmızılık geldi diye umuyorumveya belki öyle hissetmek istediğim için
Ben kendimde görmüyorum hiç knk. 2 aydan beri 20mg alıyorum her gün. O yüzden yüksek doz alıyom şimdi.

• +1
Reactions: Skull Knight
Ben kendimde görmüyorum hiç knk. 2 aydan beri 20mg alıyorum her gün. O yüzden yüksek doz alıyom şimdi.
1 senedir burada geziniyorum ama çokta değiştiğimi söyleyemem .hyaluronic acid lip balm vazelin castor oil ile devam ediyorum
vitaminler sırasıyla son 3 aylık :
Arginin lizin ornitin
zma
Magnesium çinko b6
Tip 1 ve tip 3 kolajen glutathion vitamin c
Astaksantin
Biotin
Beta carotene
K2 mk7
Lycopene
D3

Olm bonesmash ve mew cope la
Ikisi de yaptığın sürece cope değil. Kalıcı sonuçlar vermiyor ama alışkanlık edinirsen geçici sonuçları devam ettirmekle kalıcı olur. Mesela ben 3 günde bir tıraş oluyorum, olduktan sonra bonesmash yapıyorum, 2 gün dayanıyor o. Sonra sabahları kalktığımda parmak eklemleriyle bakım için bi daha vuruyorum. Mewing de zaten yaptığın sürece çenen iyi duruyor.

Ikisi de yaptığın sürece cope değil. Kalıcı sonuçlar vermiyor ama alışkanlık edinirsen geçici sonuçları devam ettirmekle kalıcı olur. Mesela ben 3 günde bir tıraş oluyorum, olduktan sonra bonesmash yapıyorum, 2 gün dayanıyor o. Sonra sabahları kalktığımda parmak eklemleriyle bakım için bi daha vuruyorum. Mewing de zaten yaptığın sürece çenen iyi duruyor.
ne yani sadece yüzün şişiyormu bonesmashing ile :D?

• +1
Reactions: 9ınchcolumbian999
ne yani sadece yüzün şişiyormu bonesmashing ile :D?
Bi nevi :lul:. Kemiklerimi çok etkilediğini düşünmüyorum ama vurunca yara dokusu oluşuyor o da vurduğun yerlerde "şişiyor". Nadiren elmacık kemiklerine vuruyorum.

Attachments

• kemikkırma.jpg
    kemikkırma.jpg
    109.5 KB · Views: 0
Yerinde olsam dht engelemmek yerine estrogen arttiririm

• JFL
Bi nevi :lul:. Kemiklerimi çok etkilediğini düşünmüyorum ama vurunca yara dokusu oluşuyor o da vurduğun yerlerde "şişiyor". Nadiren elmacık kemiklerine vuruyorum.
Cok sisiyo ama

• Hmm...
Doğru yerlere vuruyorsan şişmesi iyi knk. PM atsana önce sonra
Tiktoka atmış. Git androgenicmanlet yaz çıkar

• +1
Reactions: 9ınchcolumbian999
Doğru yerlere vuruyorsan şişmesi iyi knk. PM atsana önce sonra
Screenshot 20241223 210249

Kanka jfl atma bana estrojen onemli dhtyi bloklamak sacma dht ve ostrojen dengede olursa organ sac cilt aikitniya dusmez

• +1
Reactions: Baban and 9ınchcolumbian999
Onemli etkenler>
Kemik yasi
Genetik

osteoblast aktivitasyonunu devreye gecirebilmek icin ilk başta hasara ihtiyacimiz var yani clav ın videosundaki gibi bir seyle vurcaz yada masaj aletiyle
Pth salgisini arttirmaliyiz ve kalsiyum overdoselamaliyiz
proviron ve testosterone almakda onemli disardan

bunlarla cok azda olsa degisim olcagini dusunuyom neyse bukdr ciddiyet yeter anannziziskeykm

• +1
yani gunde 5 litre cig sut icip 10 kapsul kalsiyum takviyesi attiktan sonra omuzumuzun damar olmayan yerine enjeksiyon ile testo sonra agizdan proviron aliyon bonşmaşh oyy fena chico fashion falan fistan yapiyon az da olsa etki olur Derinin ince olmasi onemli yag oranin coksa tek yaptigin derini dovup kilcal damarlari patlatip morartmak olur su ve yag az olcak yuzunde

bence cope kendinize zarar vermeye degmez amg

Östrojen kim almış knk ilk defa duyuyorum amk. Paylaşacağın bi makale/çalışma var mı
Dht ostrojen dengesindrn bahsediyorum

Bodybuilderler neden hergun arimidex atmiyo eger ostrojenin Sana bi yarari yoksa? Dhtnin Cilt kalp sac organ zararlarini reverseleyeebilecdk etkileri var

• Hmm...