☺️☺️☺️☺️😜🍏🍏🥦😄😂😁😁😁😁

Dora67

Dora67

Gold
Hastalık falan cok kafaya takmicaksınız dahada kötü olabilirdi cope falan yapmiyom elli ayağı olmiyan adamlarda var her şeye cözüm vardır sen istersen daha kötü durumda olan cok kisi var hayat oyundur ben su an lvl 4 ama yükseltmesi zor değil istersen :y'all::y'all::y'all::y'all::y'all::y'all::y'all::y'all::y'all::y'all::y'all::y'all:(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y):LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::LOL::):):):p:p:p:p:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::owo::owo::owo::y'all::y'all::y'all::y'all::y'all::y'all::y'all::y'all::y'all::y'all::y'all::y'all::y'all::y'all::sleep::sleep::sleep:(y)(y)(y)(y)(y)(y)

• +1
Reactions: recai iskender
cok kafaya takme kanka gelir gecer azda kitap oku hava al biraz daaa kiştap oku geccek hersey rahatta kallllll

• +1
Reactions: ER enjoyer, elemanzelvadre and Dora67
Leveli nasil hesapliyoruz

• +1
Reactions: Dora67 and auitistsurvior
Leveli nasil hesapliyoruz
level mevel bilmem smv hersey genetik failo kekoların smvyı gorunce anlıytosunh nihilizim falan hatta kitapta okuyorsxun

• +1
Reactions: Dora67
cok kafaya takme kanka gelir gecer azda kitap oku hava al biraz daaa kiştap oku geccek hersey rahatta kallllll
Gelir gecer değil amk kronik bir sefer geldi hastalıklar bi daha gitmicek ama sorun yok hayat boyumca böyle yasamak tahmin ettiniz kadar zor değil elli ayağı olmiyan adamlarda var ben tek sorun iğne vurmak ve istediğim yemek yiğememek

• +1
Reactions: gargomel and auitistsurvior
Gelir gecer değil amk kronik bir sefer geldi hastalıklar bi daha gitmicek ama sorun yok hayat boyumca böyle yasamak tahmin ettiniz kadar zor değil elli ayağı olmiyan adamlarda var ben tek sorun iğne vurmak ve istediğim yemek yiğememek
bana hayatındaki tum fiziksel ve mental hastalıklarını sıralarmısın bıktıgını seninde biliyorum ama sırala yinede pls

bana hayatındaki tum fiziksel ve mental hastalıklarını sıralarmısın bıktıgını seninde biliyorum ama sırala yinede pls
  • 164
  • Skolyoz
  • Diyabet
  • Cölyak
  • Pancreas elestase yetersizliği
  • Erken doğum
  • Tiroidi bozuk
Olabilir:
  • İnsomnia (büyük ihtimal vitamin düsüklükten geliyor yani yokdur bence)
  • Adhd (ama bence tembelim ondan öyle brainrot iste adderal olsada aynı olur)

• JFL
  • So Sad
Reactions: recai iskender and gargomel
Insallah kellikde baslar arimidexden

• JFL
  • +1
Reactions: angrybirds and Tornoviaa
Insallah kellikde baslar arimidexden
Adres yolla geliyom sikcem seni inshallah deme zaten yandan topa benziyom artik maxillam gitti reverslenmese yarra yedim

• +1
Reactions: elemanzelvadre and recai iskender
The fuck is going on in turkey bro

The fuck is going on in turkey bro
@elemanzelnigger hates me because he wants to be like me but only has half of my collected pokemons

• So Sad
Reactions: ey88

Users who are viewing this thread

Back