D
Deleted member 107737
Iron
mewing diyenlerin evini bombalarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
makale atbüyümez
Ya gelmeyin gelmeyinmewing diyenlerin evini bombalarım
hayat bittibuyumez 15 de %90 i tamamlanyor
büyüme oranı daha önemli eğer yüzde 5 büyüyecekse napayım ben tipim bok gibi zaten genetik olarak chin crease var aglicambüyür kk
m*** naberYa gelmeyin gelmeyin
Benim büyümüştü 14 yasindamewing diyenlerin evini bombalarım
test browridge harici baska kemik buyutucekmibuyumez 15 de %90 i tamamlanyor
Evet trimax yapiyor androjenler nojoketest browridge harici baska kemik buyutucekmi
mandibvle uzatmaz ıccık bonemass ekler heralde cok geliyosa ne iyiEvet trimax yapiyor androjenler nojoke
mandible uzatir roid jaw diye bi terim var ama midface iniz asla degismicekmandibvle uzatmaz ıccık bonemass ekler heralde cok geliyosa ne iyi
layf fuel ama benim gibi 2 sene aralıksız facepuller takacak maymunlar icin midface degismeme olayı dogru degilmandible uzatir roid jaw diye bi terim var ama midface iniz asla degismicek
gerci duvar gibi duz maxillayı hicbi sikim duzeltmez bu azıcık gelistiricek o ayrı konulayf fuel ama benim gibi 2 sene aralıksız facepuller takacak maymunlar icin midface degismeme olayı dogru degil
düz maksillanı kabulleng
gerci duvar gibi duz maxillayı hicbi sikim duzeltmez bu azıcık gelistiricek o ayrı konu
benimki duz degil gelimiste degil malesefdüz maksillanı kabullen
benimki dümdüzbenimki duz degil gelimiste degil malesef
facepullera bak botb debenimki dümdüz
Ucuz kurtulmuşum 15 yaşımdan 2 ay önce yaptırmıştımbuyumez 15 de %90 i tamamlanyor