15 yaş boy yardim lazim

iWant.toGetBetter

iWant.toGetBetter

Iron
yasim 15 180-181 boyum var annem 165 baba tarafim uzun babam 186 amcam 190 dedem 190

Babamlarda herkes 20-21 yasina kadar uzamis sizce ben tahmini kac olurum bide nasil desteklerim uzamami

• +1
Reactions: Deleted member 277275
son aylarda hiç uzadınmı kıllanma varmı plakların acıkmı

• +1
Reactions: Orcairis
Düzgün uyu düzgün beslen hareket et bu kadar genetik zaten

• +1
Reactions: why not me? and Deleted member 277275
yasim 15 180-181 boyum var annem 165 baba tarafim uzun babam 186 amcam 190 dedem 190

Babamlarda herkes 20-21 yasina kadar uzamis sizce ben tahmini kac olurum bide nasil desteklerim uzamami
Ananın amı olursun gibi tahmini konuşuyorum tabi

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: kurdistan, Serialsuicide, why not me? and 2 others
kanka 12.5 13 yaşında ergenliğe girdim yazmissin yabanci forumda o kadar erken geldiyse max 184 185 olursun oda max yani

• +1
Reactions: why not me?
  • Love it
Reactions: Deleted member 277275 and Deleted member 251512
kanka 12.5 13 yaşında ergenliğe girdim yazmissin yabanci forumda o kadar erken geldiyse max 184 185 olursun oda max yani
Oda iyidir ya 185 kisa degil sonucta sagolasin kanka

• +1
  • +1
Reactions: Resistance. and Deleted member 277275
reis 21 e kadar uzamak nüfusun 0,001 i falan herhalde. Plaklarının röntgenini çektirmeden öğrenemezsin. Ergenliğe ne zaman girdiğin ne zaman bitçeği de önemli değil. Ben 15 yaşında uzamayı bıraktım ona rağmen 187 kaldım babam 175 annem 160 bişey. Yani kesin bişey tahmin edilemez.

Çok merak ediyosan plakların röntgenini çektir

• +1
  • Hmm...
Reactions: why not me? and Deleted member 277275
Ben Allah miyim aminakodum (y) Rontgen cektirmeni oneririm

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 307488, Deleted member 251512, Serialsuicide and 2 others
  • +1
  • JFL
Reactions: BugraSA, Deleted member 307488, Deleted member 251512 and 4 others
  • +1
  • JFL
Reactions: susisesi, Resistance., Orcairis and 2 others
yok knk 6'7 True Adam olmazsan Over
Robert Wadlow postcard

8'11 htn

• +1
Reactions: Orcairis
190 olsanda kısa dıyen olacak knk siktir et doyumsuzlar
Abi 190 altı erkek kendine erkek mi diyormuş
Senin boy kacti kardesim
160
Anladım kardesım :))

• JFL
  • +1
Reactions: susisesi, Resistance., Orcairis and 3 others
Abi 190 altı erkek kendine erkek mi diyormuş
Senin boy kacti kardesim
160
Anladım kardesım :))
şaka bir yana bak ttde falan kimi gördüysem veya reelde direkt hepsinin ağzında 190 btw,185 falanda deil böyle 185 fraudlarsa cidden halo yapıyor amk anasını sıkıyım bu kriterler nedir gerçekten aq şaka gibi

• +1
Reactions: susisesi, fury31, Deleted member 251512 and 3 others
şaka bir yana bak ttde falan kimi gördüysem veya reelde direkt hepsinin ağzında 190 btw,185 falanda deil böyle 185 fraudlarsa cidden halo yapıyor amk anasını sıkıyım bu kriterler nedir gerçekten aq şaka gibi
190 isteyen kızların masaya koyduğu hiçbişey yok amk sadece tek taraflı erkekten bekliyorlar ya bide çıldırtıyo kendileri 160 amk

• +1
Reactions: Deleted member 251512, Resistance. and Orcairis
Harbiden amk

• +1
Reactions: Deleted member 251512, Resistance. and Deleted member 277275
190 isteyen kızların masaya koyduğu hiçbişey yok amk sadece tek taraflı erkekten bekliyorlar ya bide çıldırtıyo kendileri 160 amk
ya sinirimi bozanda bu mesela dışarıda yürüyorum tamam mı 10 çift görüyorum 9unda erkek kısımı şakasız 20-15cm fark var boy ya bari kzın facecardı daha iyi olsun dıytorum kanka o da yok yemın ederım o da yok amına koyım kız erkekten hem kısa hem cırkın ve sınır bozuuc kısım buna rağmen erkeğin opsiyonu o kızdan az mk

• +1
Reactions: Atsizz, BugraSA, ascendantwill and 4 others
ya sinirimi bozanda bu mesela dışarıda yürüyorum tamam mı 10 çift görüyorum 9unda erkek kısımı şakasız 20-15cm fark var boy ya bari kzın facecardı daha iyi olsun dıytorum kanka o da yok yemın ederım o da yok amına koyım kız erkekten hem kısa hem cırkın ve sınır bozuuc kısım buna rağmen erkeğin opsiyonu o kızdan az mk
kızlar kendini "prize" olarak gördüğü için herşeyi erkek tarafından bekliyor ve erkeklerin de bu durumda yapacağı birşey yok kız çirkin olsa bile onlarca talibi oluyor kız istediğini seçebiliyor uzun boylu adamda napsın şu devirde kız bulmak zor zaten mecbur kabul ediyor her kız böyle ve ironik olan şey ise uzun boylu kızların kendinden kısa veya eşit erkeklere daha iyi bakması bu olay sadece 160 ve altındaki kızlarda oluyo amk

• +1
Reactions: BugraSA, ascendantwill, Deleted member 307488 and 3 others
ironik olan şey ise uzun boylu kızların kendinden kısa veya eşit erkeklere daha iyi bakması
knk ben bunun yalan olduğunu dusunuyorum 175-180 doğan ltb kıza bile model muamelesi çekiliyor çevresınden onlar net 195 2m istiyordur en azından %70i bu şekildir

• +1
  • Hmm...
Reactions: BugraSA, Serialsuicide, Deleted member 277275 and 1 other person
knk ben bunun yalan olduğunu dusunuyorum 175-180 doğan ltb kıza bile model muamelesi çekiliyor çevresınden onlar net 195 2m istiyordur en azından %70i bu şekildir
benim kız arkadaş vardı bitane 172 boyu vardı hltb falan 165 manitası vardı tabiiki kişiden kişiye değişir ama 150 foidler 190 istiyor bari onlar istemesin amk %80 lik kız kesminin %10-20 lik erkek kısmına yığılması delirtiyor adamı

• +1
Reactions: Deleted member 307488
kızlar kendini "prize" olarak gördüğü için herşeyi erkek tarafından bekliyor ve erkeklerin de bu durumda yapacağı birşey yok kız çirkin olsa bile onlarca talibi oluyor kız istediğini seçebiliyor uzun boylu adamda napsın şu devirde kız bulmak zor zaten mecbur kabul ediyor her kız böyle ve ironik olan şey ise uzun boylu kızların kendinden kısa veya eşit erkeklere daha iyi bakması bu olay sadece 160 ve altındaki kızlarda oluyo amk
tr için geçerli bu rusyada simp olmadığı içinnbu geçerli degil

• +1
Reactions: Deleted member 307488 and Deleted member 277275
Bunun sebebi de XY kromozomlu abazalar btw
Kız bulmak zor değil ama kızı bulsan bile uzun olup aynı kızla birlikte olsaydın alacağın ilgi ve saygı farklı oluyor. Sen ayrılınca bile arkadaşları "Neyse çok takma zaten 190 değildi aşkım ya:lul:" diyecekler. Lakin uzundan kız of ya bir de 190'dı diyip üzülecek belki pişman olup barışmaya çalışacak.
%10-20 lik erkek kısmına
:lul:? %1-2 daha doğru olur.

• +1
  • JFL
Reactions: ascendantwill, Resistance., Deleted member 277275 and 1 other person
Kız bulmak zor değil ama kızı bulsan bile uzun olup aynı kızla birlikte olsaydın alacağın ilgi ve saygı farklı oluyor. Sen ayrılınca bile arkadaşları "Neyse çok takma zaten 190 değildi aşkım ya:lul:" diyecekler. Lakin uzundan kız of ya bir de 190'dı diyip üzülecek belki pişman olup barışmaya çalışacak
burda biraz erkeklerinde suçu var zaten bu tür kızlara her türlü erkek sulanıyor 190 elemanda bu kızları kolayca sikebilceğini anlayınca aynı anda 5 10 tanesiyle konuşuyor kızda kezban foid hayatında ilk kez 190 biri ilgi gösterince adama bağlanıyor her dediğini yapar hale geliyor her iki tarafta oç yani.

:lul:? %1-2 daha doğru olur.
tip olarak top %20 boy olarak top %1 desek %0.2 lik kesim oluyor:lul:

annen 165 ise 178 bile olabilirdin.
son 1 senede ne kadar uzadin

• +1
ben 170 anne 177 babayla 190 oldum dostum hahaha i mog you genetically gifted..

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 277275 and Orcairis
  • +1
  • So Sad
Reactions: Deleted member 277275 and gl0rify
yarra yemişsin knk its over...
Yok olm ben hep boyle uzadim her sene 4-5cm uzaya uzaya giduyorum hic bi anlik boy artisi yasamadim ergenligin basindan beri boyle yanu

• +1
Yok olm ben hep boyle uzadim her sene 4-5cm uzaya uzaya giduyorum hic bi anlik boy artisi yasamadim ergenligin basindan beri boyle yanu
he patternin farklı olabilir evet ama garip yani öyle gitmesi bu yıl daha az uzarsın büyük ihtimal

• +1
he patternin farklı olabilir evet ama garip yani öyle gitmesi bu yıl daha az uzarsın büyük ihtimal
Ya dedigin gibi olcak yada bi anda boy atip durcam babamlar hep bu yasta boy atmislar gorucez artik yapcak bisi yok

• +1

Users who are viewing this thread

Back