15 yaş saç seyrekligi + dökülmesi sorunu

D

developmentneeded

Iron
Merhaba 15 yaşındayım Saçımın şakak bölgesinde özellikle sol tarafta bir açılma var gibi duruyor sağ tarafta böyle bir durum yok yan taraflarında hafif hafif seyreklikler var bu dokulmemidir kellikmi veya çözümü nedir genetik olarak sadece amcam kel babam vs değil sizce saç kesimindende olabilirmi

Attachments

• Screenshot_2026-03-14-02-35-35-728_com.miui.mediaeditor-edit.jpg
    Screenshot_2026-03-14-02-35-35-728_com.miui.mediaeditor-edit.jpg
    734 KB · Views: 0
  • IMG_20260314_023420.jpg
    5.7 MB · Views: 0
  • So Sad
  • +1
Reactions: kurdistan, Aven, Thrill and 5 others
minoxidil ve finasteride kullan turp gibi olursun

• +1
  • JFL
Reactions: NoxInfernum, kurdistan and maarda
Merhaba 15 yaşındayım Saçımın şakak bölgesinde özellikle sol tarafta bir açılma var gibi duruyor sağ tarafta böyle bir durum yok yan taraflarında hafif hafif seyreklikler var bu dokulmemidir kellikmi veya çözümü nedir genetik olarak sadece amcam kel babam vs değil sizce saç kesimindende olabilirmi
bu nasıl genetik be kardeşim ürün vs. kullanmıyorsan saçına çok talihsiz olmuş

• +1
Reactions: kurdistan, Thrill and anathema
  • +1
  • JFL
Reactions: kurdistan, maarda and Thrill
başka çözüm yok malesef aga sana kalmış ve o kadar da kötü değil
o kadar kötü kullanacaksada beklemesi gerekiyor en azından gelişim çağı bitinceye kadar

• +1
Reactions: kurdistan, Thrill and anathema
  • +1
  • JFL
Reactions: kurdistan, maarda and Thrill
  • +1
Reactions: kurdistan, piuafl, Serialsuicide and 6 others
bilmediğiniz konularda konuşmayın amk 15 yaşında dut kullancak çocuk siki büyümicek sonra
sen ne öneriyon aga o zmn

• +1
  • JFL
Reactions: kurdistan and maarda
sen ne öneriyon aga o zmn
minox deneyecek sac ektirecek bu kadar aq dut 15 yaşında kullanılmaz duyduğunuz her şeyi bilip bilmeden larplamayin amk

• +1
  • Hmm...
Reactions: kurdistan, Thrill, dgn.b and 3 others
minox deneyecek sac ektirecek bu kadar aq dut 15 yaşında kullanılmaz duyduğunuz her şeyi bilip bilmeden larplamayin amk
niye kullanılmaz

• +1
  • JFL
Reactions: kurdistan and maarda
niye kullanılmaz
ya knk ne zaman delete cakcan lutfen artik ya.

dut nasi calisiyo dht bloklayarak, ergenlikte sikin niye buyuyo dht sayesinde.

dut kullaniyorum btw sadece 15 yasinda kullanilmaz

• +1
  • So Sad
Reactions: Thrill, meynet, anathema and 2 others
ya knk ne zaman delete cakcan lutfen artik ya.

dut nasi calisiyo dht bloklayarak, ergenlikte sikin niye buyuyo dht sayesinde.

dut kullaniyorum btw sadece 15 yasinda kullanilmaz
niye delete atiyim ki bide sik kaç yaşına kadar uzuyor olm

18 e kadar düzenli minoxidil ve ketakonazol şampuan kullanabilirsin 18 de finasterid başlarsın

• +1
Reactions: piuafl, Serialsuicide, Thrill and 1 other person
usta 15 yaş çok erken değil mi ya. umarım düzelir

• +1
Reactions: Thrill and anathema
niye delete atiyim ki bide sik kaç yaşına kadar uzuyor olm
amina koydugum milleti niye yanlis yonlendiriyon pozitif enerjini gotunden sikerim siktir git gozukme bi daha

• +1
  • JFL
Reactions: Fridx, piuafl, Serialsuicide and 5 others
200.gif

• JFL
  • +1
Reactions: jsbera, temelyeterliliktest, Serialsuicide and 3 others
sakın 16 yaşını bitirene kadar finasterid / dutasterid girme

Oral minoxidil giriceksin
microneedle 1.5mm haftada 1 kere
bide ketokonazol şampuan

• +1
Reactions: Serialsuicide, Thrill and susisesi
Reis eski hesabına baktım yakışıklısın da 2 sene önce zaten 14 değil miydin aw

• JFL
  • +1
Reactions: jsbera, temelyeterliliktest, Serialsuicide and 1 other person
Extra fotoğraflar
Reis eski hesabına baktım yakışıklısın da 2 sene önce zaten 14 değil miydin aw
Hocam 2010 doğumluyum Aralık'ta doğdum yani 15 in şuan maalesef son aylarda doğduğum için böyle bir problem olabiliyor

• +1
Reactions: Thrill, susisesi and Resistance.

bide ketokonazol şampuan
Teşekkürler

• +1
Reactions: Thrill
usta 15 yaş çok erken değil mi ya. umarım düzelir
Umarım valla 1.5 sene öncesine kadar hicbirsey noldu nolduysa 2025 ortalarında başladı

• +1
Dut mut boş ver minox başla gelirse gelir gelmezse saç ektirirsin sonra en azından saçına bi kız dokunuyo burada bunu bulamayan etnik saçı full arkadaşlar da var Jbw @StuntmanMike

• +1
Reactions: Fridx and Thrill
Dut mut boş ver minox başla gelirse gelir gelmezse saç ektirirsin sonra en azından saçına bi kız dokunuyo burada bunu bulamayan etnik saçı full arkadaşlar da var Jbw @StuntmanMike
2018 de minox kullandım nw0 oldum şuan nw2.5uğum 26yım

• +1
Reactions: Thrill, susisesi and meynet
2018 de minox kullandım nw0 oldum şuan nw2.5uğum 26yım
Minox bende bi sik yapmadı da yine işe yarayabilir ven saç ektircem sende retrograde alopecia var mıydı

• +1
Minox bende bi sik yapmadı da yine işe yarayabilir ven saç ektircem sende retrograde alopecia var mıydı
Sadece yanlar açılıyordu 10 sene önce ki halimden pek farkım yok

• +1
  • +1
Reactions: maarda and Thrill
dut girmiyon mu
20 21 de kullandım kullanırken feci gürdü saçım ama baktım motivasyonum düşüyor bıraktım ağır ilaç karaciğere zarar verebilir emilimi ve vücutta kalma süresi uzun gereksiz fin+minox yeter

• +1
Reactions: Thrill and susisesi
15 yaşında hormonlarını mı mahvetsin?
Minoxla hormon mu mahvedecek amk ahahqhshwjwjd
bilmediğiniz konularda konuşmayın amk 15 yaşında dut kullancak çocuk siki büyümicek sonra
O yaşlarda sik büyümesi duruyor zaten,16 yaşında kullanması ve 30 yaşında kullanmasıyla neredeyse 0 fark var, şuanlık hormonu etkilemeyen bir destekleyici alıp 16 girdiği an fin girmesi lazim

• +1
Reactions: Serialsuicide and Thrill
Beyler minox aldım 150 8cm penis subhuman kaldım napcam? Minox hormonlarimi mahvetti

• +1
  • JFL
Reactions: jsbera, NoxInfernum, kurdistan and 2 others
Neredeyse ilk defa orgishin haklı olup subforum esseklerinin mallık yapması
Doğuştan 0 dht ile doğan çocuklara bakın onlarda bile sik gelişimi çok gerilemiyor aq,max 1cmsi kaldığı yaşta dht nukeladi diye siki kisalmicak

• +1
  • Hmm...
  • JFL
Reactions: NoxInfernum, Thrill, kurdistan and 2 others
Doğuştan 0 dht ile doğan çocuklara bakın onlarda bile sik gelişimi çok gerilemiyor aq,max 1cmsi kaldığı yaşta dht nukeladi diye siki kisalmicak
maarda abi benim ailemde tek bir kel etkek yok bende androgenetik alopesi olma ihtimali var mıdır?
yav deliricem ya saçlarım çok inçe çok zayıf yağlanıyor ve dökülüyor. male pattern değil gibi her yerden eşit bence ama yine de emin olamıyoeum napayım kafayı yicem ya

• +1
  • So Sad
Reactions: Thrill and Orcairis
@maarda abi lütfen ignorelama cidden önemli bir soru kafayı yiyorum her aklıma geldiğimde gittiğim tüm berberler kel kalacan diyor

Şurda saçmaladın gibi ya 0 dht ile dogsa sik oluşmaz amk ama tabi siki kısalmıcak gerileme olsa dediign gibi 1 cm gerileme olcak maks

Daha yeni baktım yüksek testodan 12 yaşında oluşablyomş dht olmasa bile
Ama 0 dht ile dogan çocuklar asla normal erkeklerin gibi siki büyümüyomuş maardq:)

Last edited:
  • +1
  • JFL
Reactions: maarda, Fridx, Thrill and 3 others
  • JFL
Reactions: maarda, piuafl, Topkra and 7 others

bide ketokonazol şampuan
@Orcairis
17 yaşında over olduğunun kanıtı bu işte

• +1
  • So Sad
Reactions: Thrill and Orcairis
.

• +1
Reactions: Thrill and Serialsuicide
ş

• +1
.

• +1
  • Hmm...
  • JFL
Reactions: Thrill and kurdistan
kelliğin melliğin yok ayrıca amk genetik saç çizgin kötü benimde öyle mekdonat logosu gibi

• JFL
Reactions: anathema, Thrill, Serialsuicide and 1 other person
kelliğin melliğin yok ayrıca amk genetik saç çizgin kötü benimde öyle mekdonat logosu gibi
O kellik zaten amk. sadece ne zaman, ne kadar, ne kadar hızlı gideceğini kimse bilmiyor. receptor sensitivitye bağlı
IMG 9057

• JFL
O kellik zaten amk. sadece ne zaman, ne kadar, ne kadar hızlı gideceğini kimse bilmiyor. receptor sensitivitye bağlı
View attachment 4766507
15 yaşında çocuğun dht kaynaklı saç dökülmesi olacağına inanıyosan salak bir kamilsin

• +1
15 yaşında çocuğun dht kaynaklı saç dökülmesi olacağına inanıyosan salak bir kamilsin
15-16 yaşında aynı dht akneye yardımcı oluyorda hairlossu mu başlatmıyor yarram?
IMG 9059

• +1

Users who are viewing this thread

Back