16 yaşında

angrybirds

angrybirds

Sma Vurgunu
16 yaşından itibaren roid vurup %10 şansla ascendlemek yerine östrojen alıp ladyboy olsanız daha çok appealınız olur

• +1
Reactions: D0KALES and Black_Pill_Enjoyer1
Estrojen zaten iyi appeal icin translara bakarsan hepsi ascendliyor tabi cok feminine durcan ama cute tatli bir sey olursun kizlar seviyor

• +1
Reactions: Ashoimex and recai iskender
Estrojen zaten iyi appeal icin translara bakarsan hepsi ascendliyor tabi cok feminine durcan ama cute tatli bir sey olursun kizlar seviyor
kızların sevmesi için ladyboy mu olcan knk ostrojen alsan sence kızlarla mı ilgilenirsin

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
kızların sevmesi için ladyboy mu olcan knk ostrojen alsan sence kızlarla mı ilgilenirsin
Kanka ladyboy olman mı lazım illa östrojen alıpta aq öylede böylede alırsın

• Hmm...
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
östrojen alırsan erkeklerden hoşlanırsın
hahahah ne alakası var ben vuruyom bende öyle olmadı

Hormonlarla sikmek istedigin veya sikilmek istedigin düsüncemen alakası yok nadirde olsa testo alan kadın Bodybuilderler var onlarda kadınlardan hoşlanmıyor aq

Hormonlarla sikmek istedigin veya sikilmek istedigin düsüncemen alakası yok nadirde olsa testo alan kadın Bodybuilderler var onlarda kadınlardan hoşlanmıyor aq
kadınlar için iş ayrı işliyor bahsettiğim eşcinsellik işi östrojen alırsan daha pasif hislere girersin götünü siktiresin gelir kızların içinde lezbiyenlik erkeklerin içindeki gaylikten çok çok daha fazla bilmem biliyor musun ama eğer varsa manitan kız kankası ile dudak dudağa öpüşüyor hatta belki makas yapıyorlar 😂(yaşandı)

• +1
Reactions: GatoradeTRZ8

sen femboysun ztn

kadınlar için iş ayrı işliyor bahsettiğim eşcinsellik işi östrojen alırsan daha pasif hislere girersin götünü siktiresin gelir kızların içinde lezbiyenlik erkeklerin içindeki gaylikten çok çok daha fazla bilmem biliyor musun ama eğer varsa manitan kız kankası ile dudak dudağa öpüşüyor hatta belki makas yapıyorlar 😂(yaşandı)
😅

Kanka cok yazdın okuyamadım sorry ama seni seviyom o güldür güldür show videosu hala aklımda

• +1
Reactions: angrybirds
Aynen kesin öyledir
Doğruyu söylemek gerekirse ilk kez petere hak veriyorum profil fotoğrafın bile östrojenin etkilerini gayet iyi açıklıyor daha fazla konuşmaya gerek yok bu konuyu

• Love it
Reactions: Peter Steele
sen almasanda olur yarragım zaten östün kelime tanımısın

• WTF
Reactions: Ashoimex
Knk kızlar bana cute tatlı diyorlar ama 3-4 senedir yakışıklı kelimesini duymadım sadece tatlı baby face ve karizmatik diyorlar kötü bir şey mi

• JFL
  • +1
Reactions: Ashoimex, GatoradeTRZ8, angrybirds and 1 other person
Knk kızlar bana cute tatlı diyorlar ama 3-4 senedir yakışıklı kelimesini duymadım sadece tatlı baby face ve karizmatik diyorlar kötü bir şey mi
Kanka iki metre boy varsa baby face nasıl oluyor aq hahaha

• JFL
  • +1
Reactions: recai iskender, Hattab, Ashoimex and 1 other person
18 yasinda altimda mercedes teyzeden pilavli tencere

• +1
  • JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and Ashoimex
  • JFL
Reactions: orhanhic
Prettyboy in Kars/Digor