![angrybirds](/data/avatars/l/100/100697.jpg?1737065723)
angrybirds
Sma Vurgunu
16 yaşından itibaren roid vurup %10 şansla ascendlemek yerine östrojen alıp ladyboy olsanız daha çok appealınız olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kızların sevmesi için ladyboy mu olcan knk ostrojen alsan sence kızlarla mı ilgilenirsinEstrojen zaten iyi appeal icin translara bakarsan hepsi ascendliyor tabi cok feminine durcan ama cute tatli bir sey olursun kizlar seviyor
Kanka ladyboy olman mı lazım illa östrojen alıpta aq öylede böylede alırsınkızların sevmesi için ladyboy mu olcan knk ostrojen alsan sence kızlarla mı ilgilenirsin
östrojen alırsan erkeklerden hoşlanırsınKanka ladyboy olman mı lazım illa östrojen alıpta aq öylede böylede alırsın
hahahah ne alakası var ben vuruyom bende öyle olmadıöstrojen alırsan erkeklerden hoşlanırsın
kadınlar için iş ayrı işliyor bahsettiğim eşcinsellik işi östrojen alırsan daha pasif hislere girersin götünü siktiresin gelir kızların içinde lezbiyenlik erkeklerin içindeki gaylikten çok çok daha fazla bilmem biliyor musun ama eğer varsa manitan kız kankası ile dudak dudağa öpüşüyor hatta belki makas yapıyorlarhahahah ne alakası var ben vuruyom bende öyle olmadı
Hormonlarla sikmek istedigin veya sikilmek istedigin düsüncemen alakası yok nadirde olsa testo alan kadın Bodybuilderler var onlarda kadınlardan hoşlanmıyor aq
sen femboysun ztnhahahah ne alakası var ben vuruyom bende öyle olmadı
Hormonlarla sikmek istedigin veya sikilmek istedigin düsüncemen alakası yok nadirde olsa testo alan kadın Bodybuilderler var onlarda kadınlardan hoşlanmıyor aq
kadınlar için iş ayrı işliyor bahsettiğim eşcinsellik işi östrojen alırsan daha pasif hislere girersin götünü siktiresin gelir kızların içinde lezbiyenlik erkeklerin içindeki gaylikten çok çok daha fazla bilmem biliyor musun ama eğer varsa manitan kız kankası ile dudak dudağa öpüşüyor hatta belki makas yapıyorlar(yaşandı)
Aynen kesin öyledirsen femboysun ztn
Doğruyu söylemek gerekirse ilk kez petere hak veriyorum profil fotoğrafın bile östrojenin etkilerini gayet iyi açıklıyor daha fazla konuşmaya gerek yok bu konuyuAynen kesin öyledir
sen almasanda olur yarragım zaten östün kelime tanımısınEstrojen zaten iyi appeal icin translara bakarsan hepsi ascendliyor tabi cok feminine durcan ama cute tatli bir sey olursun kizlar seviyor
Doğruyu söylemek gerekirse ilk kez petere hak veriyorum profil fotoğrafın bile östrojenin etkilerini gayet iyi açıklıyor daha fazla konuşmaya gerek yok bu konuyu
Sikerim sizi o adam chadlitemış siz yarranı yiyin onunsen almasanda olur yarragım zaten östün kelime tanımısın
Knk kızlar bana cute tatlı diyorlar ama 3-4 senedir yakışıklı kelimesini duymadım sadece tatlı baby face ve karizmatik diyorlar kötü bir şey miEstrojen zaten iyi appeal icin translara bakarsan hepsi ascendliyor tabi cok feminine durcan ama cute tatli bir sey olursun kizlar seviyor
Kanka iki metre boy varsa baby face nasıl oluyor aq hahahaKnk kızlar bana cute tatlı diyorlar ama 3-4 senedir yakışıklı kelimesini duymadım sadece tatlı baby face ve karizmatik diyorlar kötü bir şey mi
Patladım amk18 yasinda altimda mercedes teyzeden pilavli tencere
Prettyboy in Kars/DigorKnk kızlar bana cute tatlı diyorlar ama 3-4 senedir yakışıklı kelimesini duymadım sadece tatlı baby face ve karizmatik diyorlar kötü bir şey mi