16 yasından sonra degısme

Jahrein

Jahrein

mal
subforumda boyle değiştim diyen çok var
bu nasıl oluyo beyler değişen kim varsa yazsın bakım leanmaxx mi yaptınız ne yaptınız amk

• +1
Reactions: pashanimair, Thrill and Fridx
bu nasıl oluyo beyler değişen kim varsa yazsın bakım leanmaxx mi yaptınız ne yaptınız amk
Gec ergenlik veya 1000 kg den 12%bf e dusme

• +1
Reactions: pashanimair, Thrill and ascendantwill
ben 18 den 19 a ltn to htn ascendledim
ama evet en vüyük fark leanmax di ama sadece leanmaxle mtn flnımdır

• +1
Reactions: pashanimair, Thrill and dogu
Herkes gatekep amk

• +1
  • WTF
  • JFL
Reactions: pashanimair, iwishiwastaller, Topkra and 3 others
  • +1
Reactions: pashanimair, jsbera and Thrill
ben çok bilgili değilim forumda falan yeniyim ama 16 yaşından sonra ergenliğe normal zamanlamayla girmişsen bile baya erkeksilik falan kazanıyor olman gerek bence. bir de yağ azalacağından deri inceleceğinden belki daha 3 boyutlu bir görünüm kazanırsın. dediğin gibi muhtemelen çoğu kişi kilo veriyor veya benim bahsettiklerimi yaşıyor

• +1
Reactions: pashanimair, growthplatessss111, Thrill and 2 others
ben çok bilgili değilim forumda falan yeniyim ama 16 yaşından sonra ergenliğe normal zamanlamayla girmişsen bile baya erkeksilik falan kazanıyor olman gerek bence. bir de yağ azalacağından deri inceleceğinden belki daha 3 boyutlu bir görünüm kazanırsın. dediğin gibi muhtemelen çoğu kişi kilo veriyor veya benim bahsettiklerimi yaşıyor
knk tüm ismini yazmasaydın iyidi usernameye aq

• +1
Reactions: pashanimair, Thrill and muhammet arda
knk tüm ismini yazmasaydın iyidi usernameye aq
gizlilik gibi sorunlardan ötürü diyorsan bir şey olmaz soyadım da var zaten

• +1
  • Hmm...
Reactions: pashanimair, Thrill and jsbera
14 de girdim ben değişiyom şaun valla bakım 19 de nasıl bir hal alcam
kemikler kötü değil herhalde ozellikle zygolar bayağı forward benim şuan bile gölge yapıyor altına

• +1
ben olsam talep açardım ismimin değişmesini istiyom privacyden dolayı diye. sonradan sıkıntı olur her türlü değiş bence

• +1
ben olsam talep açardım ismimin değişmesini istiyom privacyden dolayı diye. sonradan sıkıntı olur her türlü değiş bence
teşekkürler tavsiyen için.

• +1
Reactions: pashanimair, Thrill and jsbera
olm gerçek adın soyadın ise düşünmeden değiştir direkt çünkü soyadına gerek yok seni bulmaları için

• +1
delete atarım o hesaba ben senin yerinde olsam

• +1
delete atarım o hesaba ben senin yerinde olsam
soyadım olmadan nasıl bulacaklar ki kendim hakkımda çok bilgi vermezsem? buluyorsalar da bulsunlar bilmiyorum öyle çok gizemli birisi değilim

• +1
Reactions: pashanimair and Thrill
kardesim neden benim ismimle girdin hayırdır ?

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, Trenmaxx1, anathema and 1 other person
  • JFL
  • +1
Reactions: pashanimair and maarda
14 de girdim ben değişiyom şaun valla bakım 19 de nasıl bir hal alcam
kemikler kötü değil herhalde ozellikle zygolar bayağı forward benim şuan bile gölge yapıyor altına
Kanka ben 14 de incel frame full lltn idim sonra testo girdi ne olursa olsun ergenlikte posturun düzgün olsun kalanı genetik ama postur important baya frameim buyudu benim zamanla

• +1
Reactions: pashanimair and Jahrein
Kanka ben 14 de incel frame full lltn idim sonra testo girdi ne olursa olsun ergenlikte posturun düzgün olsun kalanı genetik ama postur important baya frameim buyudu benim zamanla
14 de normal olm öyle olman bayağı normal hatta
17 de benim frame şuan iyi clavicle hala uzuyor bide ztnde
yüzümün değişmesi lazım benim için o önemli boy 1.85-1.90 çok değişiyor ölçtüğüm yere göre aq büyük ihitmal 1.86 bişey.
omeglede kızlar bana 15 yaşındamısın diye soruyor aq yıkılıyorum

• So Sad
  • +1
Reactions: pashanimair and ascendantwill