170 olmak cok kotu LL

MogEater

MogEater

sub0 to true adam
sabahlari 172 filanim 170 olyorum, bu boy gercekten cok sacma. yani cocuk duruyorsun, suan zaten cocuk oldugum icin ve oyle gozuktugum icin takmiyorum cok fazla, ayrica suan face ve body eksikligini daha fazla hissediyorum, ama baya cocuk gibi duruyorsun, yani 170 olmak coook rahatsiz edici, bir ll ile ortalamadan uzun olabilirsin, yani kendimi kandiruyorum bazen ll olmayacagim filan derken, suan oyle diyorum cunku onceliklerim farkli ama birgun gelecek zaten estetik amacli ll cok fazla yapilmis olacak, direk olacagim, yani para, face, body, ortam hazir oldugunda bekleyeceigmi sanmiyorum,
tek sorun 22-23 yaslari max sinir, daha sonra yapmak ropemax.

• +1
  • Hmm...
Reactions: Furkan Sarıkaya, Misogynist_Maxxer, maarda and 3 others
@Zodiac 170mis Adam btw

• +1
Reactions: htn666, Serialsuicide and Zodiac
sabahlari 172 filanim 170 olyorum, bu boy gercekten cok sacma. yani cocuk duruyorsun, suan zaten cocuk oldugum icin ve oyle gozuktugum icin takmiyorum cok fazla, ayrica suan face ve body eksikligini daha fazla hissediyorum, ama baya cocuk gibi duruyorsun, yani 170 olmak coook rahatsiz edici, bir ll ile ortalamadan uzun olabilirsin, yani kendimi kandiruyorum bazen ll olmayacagim filan derken, suan oyle diyorum cunku onceliklerim farkli ama birgun gelecek zaten estetik amacli ll cok fazla yapilmis olacak, direk olacagim, yani para, face, body, ortam hazir oldugunda bekleyeceigmi sanmiyorum,

kanka boyun sıkıntı değil Ian Someholder a bak. Tom Cruise a bak.

• JFL
  • +1
Reactions: Proex, OgreGravital, Furkan Sarıkaya and 4 others

ll yapma bence

• +1
Reactions: Proex and htn666
sanirsam mogeaterin dimosuda dusuk o yuzden oyle düşünüyor 1 sene once 172 ydim ona rağmen millet 20 yasinda saniyordu beni

• +1
Reactions: htn666
adamlar chad multimilyoner kanka boy tabiki önemsiz olur onlara

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Misogynist_Maxxer, htn666 and 2 others
@Zodiac 170mis Adam btw
bunu zaten yazmistim, yani bullyleyebilirsiniz umrumda degil.
forumu kullanma amacim ascendlemek, sizin gibi dcden sikilip forumda dc ortami yaratmaya calisan biri degilim.
hedeflerim ve hayallerim var, bircogunu nasil basaracagimi bilmesem bile zamanda cozecegime inaniyorum,
hicbiriniz ile kavga/taritsmaya harcayayacak vaktim yok, umarim sizde bu mentalde degilsinizdir.

• +1
  • JFL
Reactions: HasSıkımovıc_31, OgreGravital, Furkan Sarıkaya and 8 others
forumu kullanma amacim ascendlemek, sizin gibi dcden sikilip forumda dc ortami yaratmaya calisan biri degilim.
hedeflerim ve hayallerim var, bircogunu nasil basaracagimi bilmesem bile zamanda cozecegime inaniyorum,
hicbiriniz ile kavga/taritsmaya harcayayacak vaktim yok, umarim sizde bu mentalde degilsinizdir.
Kanka haklısın burdaki herkes mal ergen sen siktir et onları kendine odaklan. Bu arada beni ignoreladınmı la

• +1
  • Ugh..
  • Hmm...
Reactions: Proex, Serialsuicide, yadih and 1 other person
ignore yemişin am

• +1
Reactions: Proex
LL OLACAK PARAN VAR MI YOK MU ADAM GİBİ SÖYLE

• +1
Reactions: htn666 and codeine1119
chill bro bende 174 falanım bu manletler gyme gitmesin threadinde seni savunmuştum orda benimde boyum kısa olduğu için ondan savunuyorum demiştim seninde boyun bu civarda olduğu için savunmus olabileceginden bahsetmiştim
bu tartışma olaylarında takılmıyorum btw

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, htn666, Serialsuicide and 1 other person
Balencı ve rıck owens ayakkabılara bak en az 4 cm uzatıyorlar

• +1
Reactions: swaggy
@divisionpanzerfaust insta bakar misin

• +1
Reactions: divisionpanzerfaust
  • +1
Reactions: wsdem
156 değil miydin la sen iq tierliste öyle yazmıştım ondan😂😂

• JFL
Reactions: Zodiac
Aga bot mot al bende 6cm tabanli var amazondan aldim millete 180 im diyom

• +1
Reactions: reanrao
Aga bot mot al bende 6cm tabanli var amazondan aldim millete 180 im diyom
Tımberlands+tabanla 10cm fraud yapılabılıyor super baggy kotla da kombınlenebılıyor baya lıfesaver

• +1
Reactions: ayisiken
Aynı benimde sadece bacakta var elimle gezindiğimde 5-6 tel kıl geliyor
Yatağa dökülüyo aq 1 hafta örtüyü falan değiştirmiyom supurmuyom harbı gorunuyo kıllar

• JFL
Reactions: Furkan Sarıkaya and Neokrinshaaa
Yatağa dökülüyo aq 1 hafta örtüyü falan değiştirmiyom supurmuyom harbı gorunuyo kıllar
Aynı halının kenarlarında felan birikiyor aq

• JFL
Reactions: Furkan Sarıkaya and reanrao
  • Hmm...
Reactions: Neokrinshaaa

Sabırlı ol sürece güven zaten tek yapılabilecek şeyde bu

• +1
Reactions: Serialsuicide
Helal olsun sana mentalin sağlammış ben böyle olsam direk atış poligonuna giderdim

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and Zodiac
Helal olsun sana mentalin sağlammış ben böyle olsam direk atış poligonuna giderdim
foidleri ve simpleri öldürmek için antreman mı yapcan atış poligonu ne alaka

• JFL
Reactions: Furkan Sarıkaya and Zodiac
Tımberlands+tabanla 10cm fraud yapılabılıyor super baggy kotla da kombınlenebılıyor baya lıfesaver
Ben bi ara yaptım kızın biri oha çocuğa bak demişti 12cm ile yaptım ustalıkla ama eve geçersen rezil olursun

• +1
Reactions: reanrao