Charm0
Bronze
Hindistandaki bi UL den 100 tablet accufine siparis verdim sinirdan gecermi sinirda el konursa basim belaya girer mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ne guluyon yarram indiamart degil btwEWJROQVEOWGQPRHQOAHDPQHDBQ
Siksen geçmezHindistandaki bi UL den 100 tablet accufine siparis verdim sinirdan gecermi sinirda el konursa basim belaya girer mi?
Nerde la gormedim valla orga nerdeyse hic girmiyom artik ise girdimSikiyle dinliyo beni gecmez diye bagiriyom burda mayn neym iz orosbucpcu sığır![]()
Hee kolay gelsin knk kargo döner sıkıntı çıkacağını sanmıyorum sakın çağırırlarsa geçirmeye çalışıp yalan söyleme iş açarlar belki bırak gitsin bilmiyodum gecer sandım falan deNerde la gormedim valla orga nerdeyse hic girmiyom artik ise girdim
Kanka bu zoratenini ben nasi alcam ya 1 aylik vermisti doktorum bitti, bugun baska doktora gittim vermedi karı cok tehlikeli ilac falan diyo eczanelerde bi ayri degisim minoxidil aldigimda bile niye sende kellik yoktur bu yasta falan dedi bende bahane uydurdum annem icin dedim aldimHee kolay gelsin knk kargo döner sıkıntı çıkacağını sanmıyorum sakın çağırırlarsa geçirmeye çalışıp yalan söyleme iş açarlar belki bırak gitsin bilmiyodum gecer sandım falan de