travisbickle
Bronze
175'in ortalama bir boy olduğunu düşünüyorum. bence kısalık 170'in altına inildiğinde başlayan bir durum, ne düşünüyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
valla eski nesil icin oyle de yeni nesilin ortalaması uzun yalin ayak 178im kisa hissediyorum bazen yasitlarim arasinda 185 bandi aşırı fazla yaş grubumda ergenlige gec girmediysen bu yasta 170-75 olmak baya sıkıntı durumayrıca 175 birisi ayakkabı, bot falan giydiğinde neredeyse 180 oluyor. 175 nasıl kısa olabilir ki?
yakında tipsizligim yüzünden hayatı sürdürecek motivasyon bulamıyorum diyen mallarda millete zygosu geride over desinde bi tillahınızı sikiyim175'in ortalama bir boy olduğunu düşünüyorum. bence kısalık 170'in altına inildiğinde başlayan bir durum, ne düşünüyorsunuz?
Boy zaten mtnnin üstü oldugunda kafana takman gereken bisey değil 172den kısa değilsen mtn veya ltnysen 185 uzeri boy baya smv katiyo bizde chadlite bi eleman var boyu 172 civarı kendinden uzun htb stacylite kızlarla geziyo175 boy chadlite bir surat ile çok rahat iş görür he böyle clup gideyim slay yapayim desen belki yapamazsin ama sosyal çevrede kiz bulursun