178 boy hakkinda

MogEater

MogEater

sub0 to true adam
168-172 olan birisi 170 diyelim.
8-10cm femur ile 178 olursa hayati ne kadar degisir? ozellikle usa filan?

yani toplumun cogu trde 176 178 o ksdar uzun mu?

demek istedigim, face + body ortalamanin cok ustunde diyelim, ama ortalama alti boy beni notr yapar, ama ortalama biraz uzun olmak buyuk game changer olur mu?

• +1
  • Hmm...
Reactions: Kayra139 and nevaevametheratall
10 cm sadece femur atılır mı amk

• JFL
Reactions: Auchelius and Resistance.
168-172 olan birisi 170 diyelim.
8-10cm femur ile 178 olursa hayati ne kadar degisir? ozellikle usa filan?

yani toplumun cogu trde 176 178 o ksdar uzun mu?

demek istedigim, face + body ortalamanin cok ustunde diyelim, ama ortalama alti boy beni notr yapar, ama ortalama biraz uzun olmak buyuk game changer olur mu?
usa de değişir 170 5'7 falansan subhuman. Yüzün fiziğin önemli değil pek bu boyda fraudlasan bile 5'9 falan aq fraudladığın boyda sik gibi ondan usa de 170 sen rope ama 178 barefoot usa de 5'11 6 foot fraudlayabilirsin buda ortalamanın üstünde usa de 5'10 normie alt limit gibi bişey 6' üstü boyun artık smv ne bi + olmaya başlıyo

10 cm sadece femur atılır mı amk
llt normal, 8-10cm yapiyolar, ama terxigim sanirim 6-8cm femur 4-6cm tibia olur proporsiyon icin, 178 fazla taparsam wingspan yetersiz kaliyor tek sorun o,

• +1
Reactions: nevaevametheratall
178 uzun falan değil ortalama diyebiliriz
Sokağa çıkınca çoğu kişiyle aynıyım hatta bazı bölgelerde baya kısa kalıyorum özellikle gençlerin olduğu yerlerde

• +1
Reactions: MogEater
llt normal, 8-10cm yapiyolar, ama terxigim sanirim 6-8cm femur 4-6cm tibia olur proporsiyon icin, 178 fazla taparsam wingspan yetersiz kaliyor tek sorun o,
femur + tibia çok pahalıya patlıyo o çok büyük sıkıntı

aslinda demek istedigim sey
heightmogged siktir ediyorum ama 178 olursam 188 birisinden heightmogged olmam, yani face + body daha onemli tek amacim height olarak brutal mogged olmamak.

boyum 178 ayakkabı ile 1.80 yolda geçen kadınlardan bazen mog yiyorum hemde spor ayakkabılı falan kadınlar aq anlamıyorum ki burada ki kadınlar niye uzun bu kadar

çok saçma tek bir tarafı uzatmak estetik açıdan kötü durur her 2 tarafı uzat 15 veya max 16 cm uzat ve estetik dursun çok araştırdım

• +1
Reactions: Resistance.
heightmogged siktir ediyorum ama 178 olursam 188 birisinden heightmogged olmam, yani face + body daha onemli tek amacim height olarak brutal mogged olmamak.
179um heightmog yemiyom çoğu zaman ama 190 biri sana rahat height mog atıyo

• +1
Reactions: Kayra139
O sırada 193 chadlite dehşet bideltli adamdan sonsuza kadar brutal mogged olmak

• +1
Reactions: pashanimair
usa de değişir 170 5'7 falansan subhuman. Yüzün fiziğin önemli değil pek bu boyda fraudlasan bile 5'9 falan aq fraudladığın boyda sik gibi ondan usa de 170 sen rope ama 178 barefoot usa de 5'11 6 foot fraudlayabilirsin buda ortalamanın üstünde usa de 5'10 normie alt limit gibi bişey 6' üstü boyun artık smv ne bi + olmaya başlıyo
us de 5'7'da yüz önemli olmasa tom cruise amerikanin en çok arzulanan erkeklerinden olmazdı

• +1
Reactions: Kayra139
178im kısa hissediyom

• +1
Reactions: Resistance.
Alman herif gibi 20 cm uzamam lazım ama para yok işte o lavuğa parasını babası verdi. Blackpillden kaçış yok brutal ailepill bizimki de işten geldiğimizde bile azarlasın

us de 5'7'da yüz önemli olmasa tom cruise amerikanin en çok arzulanan erkeklerinden olmazdı
Verdigin ornege bak agam adamin $600m dolar networthlu dunyanin en unlu actorlerinden biri oldugunu varsayarsak tabi 172 boyda yuzde onemli olur cunku o durumda actorsun, adamin filmlerinde boyu pek belli edilmiyo insanlar yuzunu goruyor adamda hhtn ve karizmatik rollerde oynuyor bu yuzden arzulaniyo,ama gidipte ise statuspilli sokmazsan 170 boyda yuzun pek onemli degil amerikada her turlu baya below average ve bazi gotu kalkik kizlar icinde midget boy.Trde pek onemli degil bence en azindan kiz icin yine 170 kekomaxxed yada ortamorospucocugumaxxed ltn ler mtb htb slayliyolar.

Verdigin ornege bak agam adamin $600m dolar networthlu dunyanin en unlu actorlerinden biri oldugunu varsayarsak tabi 172 boyda yuzde onemli olur cunku o durumda actorsun, adamin filmlerinde boyu pek belli edilmiyo insanlar yuzunu goruyor adamda hhtn ve karizmatik rollerde oynuyor bu yuzden arzulaniyo,ama gidipte ise statuspilli sokmazsan 170 boyda yuzun pek onemli degil amerikada her turlu baya below average ve bazi gotu kalkik kizlar icinde midget boy.Trde pek onemli degil bence en azindan kiz icin yine 170 kekomaxxed yada ortamorospucocugumaxxed ltn ler mtb htb slayliyolar.
calling tom cruise hhtn is crazy dostum cidden tom cruise ünlü ve zengin olmasaydı yine de kadınlar tarafından arzulanmayacağını mı düşünüyosun

calling tom cruise hhtn is crazy dostum cidden tom cruise ünlü ve zengin olmasaydı yine de kadınlar tarafından arzulanmayacağını mı düşünüyosun
Pek iyi fotolarini gormedim adamin haklisin cl bazi fotolarda, arzulanicagini sanmiyorum parasi ve statusu olmasa yinede cl tabikide kizlarla iliskileri olur ama demek istedigim heightpill brutal aga kizlar arkasindan cok yakisikli keske kisa olmasa falan dicek kisa yani buyuk bi - bunu cl face bile biyere kadar kurtarabilir hele cl yuzun yoksa mtn ltn falansan brutal aga gidip statunu parani artirman lazim

• +1
Reactions: ascendantwill