D
Deleted member 70692
Anti natural 💀 test, hgh, t4, e2 lover
Hayat şartlarım bok gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
bunu yapmayi cok istiyom da polislik olma durumu oluyor yaİnstadan fake kız hesabı aç abazalara istek at görüntülü şov yapıyorum falan de sohbeti ilerlet parayı al engeli bas 2 günde 1800 lira kırmıştım amk ama hesap ban yemişti 2. günde yeniden başlamadım
Bir de baya zaman alıyo
Şantaj icat edilmeden önce insanlarbunu yapmayi cok istiyom da polislik olma durumu oluyor y
Benim tip efektle htb oluyor bişey yapabilir miyimİnstadan fake kız hesabı aç abazalara istek at görüntülü şov yapıyorum falan de sohbeti ilerlet parayı al engeli bas 2 günde 1800 lira kırmıştım amk ama hesap ban yemişti 2. günde yeniden başlamadım
Bir de baya zaman alıyo
QOQJQOAP fake bir sürü kız fotoları var, ben genellikle takip ettiğim kızların priv hesaplarındaki fotolarını ss alıp kullanıyordum baya gerçekçi oluyorduBenim tip efektle htb oluyor bişey yapabilir miyim
kanka biyerde gormustum adam sikine takmayıp sikayet etmis lavuk bisey yapamamısŞantaj icat edilmeden önce insanlar
O zaman isterilerini veririzkanka biyerde gormustum adam sikine takmayıp sikayet etmis lavuk bisey yapamamıs
u have the high ground, anakin?Kanka para kazanabilecegin oyunlar oyna hesabı geliştir iyice sonra sat paparadan
Oyundan yemeğimi çıkarıyordum dolar 35 oldu yemekler 300tl oldu oyundan hala 50tl geliyo günlük aynı kaldı ben napayım bunuKanka para kazanabilecegin oyunlar oyna hesabı geliştir iyice sonra sat paparadan
u have the high ground, anakin?
Kanka valla bilemedim yokmu hic tanıdık kişi yanında çalışabilecegin awOyundan yemeğimi çıkarıyordum dolar 35 oldu yemekler 300tl oldu oyundan hala 50tl geliyo günlük aynı kaldı ben napayım bunu
18+Kanka valla bilemedim yokmu hic tanıdık kişi yanında çalışabilecegin aw
looksminKanka para kazanabilecegin oyunlar oyna hesabı geliştir iyice sonra sat paparadan
yakisikli olsan alirlardi brutal
Olm araştır illaki alan çıkar
Cüce yide ekleyakisikli olsan alirlardi brutal
10 sene pc bakmaktan göz çevrem eridi yapacak bişey yok cüce olmasaydık da bakmak zorunda kalmasaydık mkk elimde değil.looksmin
Site kuruyorum affiliate olmak istersen haber verHayat şartlarım bok gibi
siktir git zanaatkarlık öğren yaz ayları çalış
yazılım video editörlüğü falan bir şeyler öğren bari amk10 sene pc bakmaktan göz çevrem eridi yapacak bişey yok cüce olmasaydık da bakmak zorunda kalmasaydık mkk elimde değil.
Dedigin seylerin getirisi yok para kazanmak icin sadece 2 tane yol var 25 yasinda doctor olmak yada 18 yasinda kuryelikyazılım video editörlüğü falan bir şeyler öğren bari amk
Benim yemeğim nerde kaldı lan Çabuk getiryakisikli olsan alirlardi brutal
Ailenle konuş o zaman ehliyeti al şimdiden A1'e yaşın yetiyordur herhalde 18 olunca da başlarsın artıkDedigin seylerin getirisi yok para kazanmak icin sadece 2 tane yol var 25 yasinda doctor olmak yada 18 yasinda kuryelik
Imkansiz25 yaşında doktorluk çok zor amk 6 sene okul 1 sene hazırlık bide tus
Oyle yapicam zaten motor dersi falanAilenle konuş o zaman ehliyeti al şimdiden A1'e yaşın yetiyordur herhalde 18 olunca da başlarsın artık
nası kazanılmıyoHayat şartlarım bok gibi
Gambling para kazanma yolu degil mq gt deniyom bisiler b zatennası kazanılmıyo
rust var growtopia var gir kas sat çık rust gambling siteleri çok iyi bayılıyom
gtyide gambling icin dedim zaten gambling harici zor krdsm 18 yas altiGambling para kazanma yolu degil mq gt deniyom bisiler b zaten
parayi nasil aliyodun ibana almak sikinti cunkuİnstadan fake kız hesabı aç abazalara istek at görüntülü şov yapıyorum falan de sohbeti ilerlet parayı al engeli bas 2 günde 1800 lira kırmıştım amk ama hesap ban yemişti 2. günde yeniden başlamadım
Bir de baya zaman alıyo
8 senedir growtopia oynarim cok sik olmasa da o siteler sadece sizi domaltmak icin var dl ile kumar oynayacaksaniz oyunun icinden oynayin sitelerden degilnası kazanılmıyo
ne deniyon kardesGambling para kazanma yolu degil mq gt deniyom bisiler b zaten
Bu harbi calisiyor mu amkİnstadan fake kız hesabı aç abazalara istek at görüntülü şov yapıyorum falan de sohbeti ilerlet parayı al engeli bas 2 günde 1800 lira kırmıştım amk ama hesap ban yemişti 2. günde yeniden başlamadım
Bir de baya zaman alıyo
ismin sike sike gozukecek karsi taraf isterse de 2 dkda tcni bulacak. ismin gozukmese bile ibandan cikariyorlar tcyi. hadi herseyi goze aldin lavuk parayi gondercekken goruyo ismini sen kadin degil misin diyo sonra ugras dur yok arkadasimin ibani yok abimin ibani.Bu harbi calisiyor mu amk
Birde hangi bankayi kullaniyorsun yani hangisinde isim soyism vesaire gozukmez
Harbi işe yarıyor kanka ben papara ibanımı kullanıyordum ve dolayısıyla iban ismim erkek,abazalara iban babamın üzerine açıklamaya borç ödemesi yaz saçma sapan şeyler yazma parayı attıktan sonra dekont at diyordum atıyorlardıBu harbi calisiyor mu amk
Birde hangi bankayi kullaniyorsun yani hangisinde isim soyism vesaire gozukmez
İsmin sike sike gözüksün kanka karşıdaki kişi abaza ve senden görüntülü şov alıyor,ben bursada yaşıyorum adamlara antalya serikte yaşıyorum diyordum ve o bölgede yaşayan erkeklere istek atıyordum adamları bölgesel olarak serikitiraf gibi hesaplardan bulabilirsin.Hem ad soyadından bulamazlar hemen merniste bir sürü aynı isimden var ve ayriyeten iban sorguda sadece ad soyadın çıkar papara ibanı kullanırsan papara iban sorgu da çoğu sorgu panelinde ücretsiz bir şekilde bulunamaz.ismin sike sike gozukecek karsi taraf isterse de 2 dkda tcni bulacak. ismin gozukmese bile ibandan cikariyorlar tcyi. hadi herseyi goze aldin lavuk parayi gondercekken goruyo ismini sen kadin degil misin diyo sonra ugras dur yok arkadasimin ibani yok abimin ibani.
varsa baska bir yolu aydinlatin istedigim kadar trafik surebiliyom boyle isler icin dunden razi olan tiplerle doluyo dm kutusu
Vay aq growtopiayi birakalı 5 sene oldu aw o oyunu kac sene oynamistim.. güzelde para kazanıorduknası kazanılmıyo
baban zengin zatenaq growtopiadan gelen 30 lirayi napcanVay aq growtopiayi birakalı 5 sene oldu aw o oyunu kac sene oynamistim.. güzelde para kazanıorduk
Zengin oldugumuz nerden cıktı olmbaban zengin zatenaq growtopiadan gelen 30 lirayi napcan
Zengin oldugumuz nerden cıktı olm
papara ibanini girince kendi adin cikmiyo muİsmin sike sike gözüksün kanka karşıdaki kişi abaza ve senden görüntülü şov alıyor,ben bursada yaşıyorum adamlara antalya serikte yaşıyorum diyordum ve o bölgede yaşayan erkeklere istek atıyordum adamları bölgesel olarak serikitiraf gibi hesaplardan bulabilirsin.Hem ad soyadından bulamazlar hemen merniste bir sürü aynı isimden var ve ayriyeten iban sorguda sadece ad soyadın çıkar papara ibanı kullanırsan papara iban sorgu da çoğu sorgu panelinde ücretsiz bir şekilde bulunamaz.
Eğer şikayet diyorsan 300 tlye görüntülü şov alıyor adam amk polise 300 liralık tokatı mı anlatıcak
onu kapatabiliyon gerçek ismin ahmet ahmet se fake paparada A*** A** gözüküyo ozaman fake hesabının ismini asuman asuman yaparsın anladın?papara ibanini girince kendi adin cikmiyo mu
ibanda oylw olmuto diye biliyom benonu kapatabiliyon gerçek ismin ahmet ahmet se fake paparada A*** A** gözüküyo ozaman fake hesabının ismini asuman asuman yaparsın anladın?