188 boy 68 kilo

recessedheun

recessedheun

slayer sub5
beyler bu boy kilo gelişimimi yavaşlatır mı? 17 yaşındayım şuan ergenlikte full zayıftım her kilo aldığımda verip boy falan atlıyorum amk neden?

• +1
Reactions: Kayra139
çok etkilemiyor genetiğinde varsa uzarsın daha 0 kalori almiyosan

• +1
Reactions: flows5991
çok etkilemiyor genetiğinde varsa uzarsın daha 0 kalori almiyosan
ergenliğede geç girdim biraz boy gram sikimde değil yüz kemiklerimin büyümesini istiyorum sadece

ergenliğede geç girdim biraz boy gram sikimde değil yüz kemiklerimin büyümesini istiyorum sadece
bonesmash yapabilceğin sınırlı şeylerden biri
natty kalcaksan tek

• JFL
Reactions: flows5991, szenn, Serialsuicide and 1 other person
bana bonesmash dışında yüz kemiklerini büyütebiliceğin bişi söylesene natty olarak
bonesmash cope kanka direkt kemik büyütmüyorki

• +1
Reactions: why not me?
VAY AMK

SPAM YAPSANA KİLO AL VER KİLO AL VER 2 METRE ÜSTÜ OLURSUN BELKİ

• JFL
Reactions: temelyeterliliktest, Met, why not me? and 3 others
Bonesmash işe yarıyo kanka burnum yamuktu düzelttim

• JFL
Reactions: why not me?, Serialsuicide and Atsizz
43 postu var gelıyo cope dıyo amk denedın mı
10 post diye söylediği yanlış mı oluyor aq sığırı? Git yumrukla kendini çok istiyosan. Ben denedim hiçbir sik değişmedi. Sadece 10 hafta kendime enjeksiyon yaptığımda alın kemiğim çıktı. Androjenleri yükseltmezsen kemik de olmaz.

• +1
Reactions: why not me?, Atsizz, Serialsuicide and 1 other person
43 postu var gelıyo cope dıyo amk denedın mı
ne alaka amk salağı seni? ben bonesmashing yapmıyorum demiyorumki cope ama aq siktir git filler falan bas amcığına bu kadar swelling meraklısıysan.

10 post diye söylediği yanlış mı oluyor aq sığırı? Git yumrukla kendini çok istiyosan. Ben denedim hiçbir sik değişmedi. Sadece 10 hafta kendime enjeksiyon yaptığımda alın kemiğim çıktı. Androjenleri yükseltmezsen kemik de olmaz.
ben denedım zygo larda ıse yaradı ergenlıkte degıl susun aq her boka cope deme meraklısısınız
ne alaka amk salağı seni? ben bonesmashing yapmıyorum demiyorumki cope ama aq siktir git filler falan bas amcığına bu kadar swelling meraklısıysan.
filler ne amk fakir degilim yazdan sonra surgery gircem zaten:lul::lul:

kaç yaşında büyüdü browridge ağabey

• +1
Reactions: why not me?
Ne kadar süre denedin ve her gün yaptın mı? + Pro bodybuilderların neden bonemassi kötü veya meh her siki en yüksek dozda kullanıyorlar

kac yasında yaptin o isi?

• +1
Reactions: Serialsuicide
kaç yaşında büyüdü browridge ağabey
kac yasında yaptin o isi?
21 falandım
Ne kadar süre denedin ve her gün yaptın mı? + Pro bodybuilderların neden bonemassi kötü veya meh her siki en yüksek dozda kullanıyorlar
4 hafta her gün 50mg prop sonra 75mg'a çıkarttım. 105kgdan yağ kaybederek 117 falan olmuştum ama mentalim sikilmişti ota boka sinirleniyodum kız arkadaşıma tokat atmıştım kız bayılmıştı sonra vurmayı bıraktım. 1 ayda 107-110 olmuştum sonra hastalandım zaten ara verdim. PCT+hastalık sonrası 95 falan kaldım sporu bi 6 ay salmıştım.

ikici soruya cevabım ise genetik.

natty all the way.

• JFL
  • +1
Reactions: why not me?, senualF and Serialsuicide
21 falandım

4 hafta her gün 50mg prop sonra 75mg'a çıkarttım. 105kgdan yağ kaybederek 117 falan olmuştum ama mentalim sikilmişti ota boka sinirleniyodum kız arkadaşıma tokat atmıştım kız bayılmıştı sonra vurmayı bıraktım. 1 ayda 107-110 olmuştum sonra hastalandım zaten ara verdim. PCT+hastalık sonrası 95 falan kaldım sporu bi 6 ay salmıştım.

natty all the way.
117 kilo ne amına koyayaım hulk musun

21 falandım

natty all the way.
Ben hergün 1.30 dakika vuruyorum çenemin köşelerine ve zygolara, ilk 30 saniye yavaş son 1 dakikaya doğru kendimi sikmeye başlıyorum yumruklaela şuan yapmayı bıraksam geçer büyük ihtimal ama uzun vadede artık kemik mi büyüyor yoksa cildim mi yarrağı yiyip kan topluyor bilmiyorum ama işe yarıyor zygolarım sarı geziyorum benim eskiden flate yakında zygolarım şuan daha çok angularity var yüzümde ama görücez 1 sene sonunda nolcak

• JFL
Reactions: szolliontaraelis
beyler bu boy kilo gelişimimi yavaşlatır mı? 17 yaşındayım şuan ergenlikte full zayıftım her kilo aldığımda verip boy falan atlıyorum amk neden?
Mirin