A
ascendantwill
Bronze
Kısayım aq yolda yürüyordum 2 bebe geziyorlar biri 190 civari diğer 2m aq 2m olandan bi frame mogda yemişim vay amk uzamak lazım ucuza gh bulmak gerek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
iranın kuzey kısmından(kürdistan) getirttidiğimiz çakma cinnatropinin bize attığı bakışKısayım aq yolda yürüyordum 2 bebe geziyorlar biri 190 civari diğer 2m aq 2m olandan bi frame mogda yemişim vay amk uzamak lazım ucuza gh bulmak gerek
Boyum 185.6ydı en son sağlık ocagu ölçümü makinaşunu anlamıyorum amk ben 1.80 im ciddiyim kısa hissetmiyorum bak ortalama hissettiğim yerler oluyor ama 1.80+ bir boy ile kısa hissetmen için bulunduğun ortamın çoğunluğu 1.90 falan olması lazım buda baya düşük bir olasılık
ha dışarıda 2 tane uzun adam gördün diyede kısa hissediyorsan geçmiş olsun blackpill zehiri iliklerine işlemiş buradan geri dönüşün yok
sağlıklı insan:şunu anlamıyorum amk ben 1.80 im ciddiyim kısa hissetmiyorum bak ortalama hissettiğim yerler oluyor ama 1.80+ bir boy ile kısa hissetmen için bulunduğun ortamın çoğunluğu 1.90 falan olması lazım buda baya düşük bir olasılık
ha dışarıda 2 tane uzun adam gördün diyede kısa hissediyorsan geçmiş olsun blackpill zehiri iliklerine işlemiş buradan geri dönüşün yok