190 altı kısa

A

ascendantwill

Bronze
Kısayım aq yolda yürüyordum 2 bebe geziyorlar biri 190 civari diğer 2m aq 2m olandan bi frame mogda yemişim vay amk uzamak lazım ucuza gh bulmak gerek

• +1
  • So Sad
Reactions: menas and Aven
Kısayım aq yolda yürüyordum 2 bebe geziyorlar biri 190 civari diğer 2m aq 2m olandan bi frame mogda yemişim vay amk uzamak lazım ucuza gh bulmak gerek
iranın kuzey kısmından(kürdistan) getirttidiğimiz çakma cinnatropinin bize attığı bakış

• JFL
  • +1
Reactions: Kayra139, GokcekVederson, keder and 6 others
bu post silme butmonunu kalfırmışlarmı aq

oha abi geçen sokakta yürüyorum 2.30 adam gördüm. 2.30 altı kısa

• JFL
  • +1
Reactions: Eminchadwanabe, Zodiac, keder and 3 others
şunu anlamıyorum amk ben 1.80 im ciddiyim kısa hissetmiyorum bak ortalama hissettiğim yerler oluyor ama 1.80+ bir boy ile kısa hissetmen için bulunduğun ortamın çoğunluğu 1.90 falan olması lazım buda baya düşük bir olasılık

ha dışarıda 2 tane uzun adam gördün diyede kısa hissediyorsan geçmiş olsun blackpill zehiri iliklerine işlemiş buradan geri dönüşün yok

• +1
Reactions: Kayra139 and Zodiac
şunu anlamıyorum amk ben 1.80 im ciddiyim kısa hissetmiyorum bak ortalama hissettiğim yerler oluyor ama 1.80+ bir boy ile kısa hissetmen için bulunduğun ortamın çoğunluğu 1.90 falan olması lazım buda baya düşük bir olasılık

ha dışarıda 2 tane uzun adam gördün diyede kısa hissediyorsan geçmiş olsun blackpill zehiri iliklerine işlemiş buradan geri dönüşün yok
Boyum 185.6ydı en son sağlık ocagu ölçümü makina

Neyse bi arkadaş var o reçeteli genotropin alacakmış alırsa ondan ucuza alıp basacam riskleri neler bilen var mı ayrıntılı

sağlıklı insan: