L
looksmaxxerrr
Iron
ananı sikeyim hayat
OVER.
OVER.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
mesut can tomayın kucuk versiyona nası oluyo aq mesutcan tomay 172 asğüdasğüallahını sikiyim bugün avmdeyim tamam anladık keko falan seviyonuz ama cidden 8 10luk kızın yanına mesutcan tomayın küçük verisyonunu gördüm bu kadar mı lan sikeyim looksmaxi artık redpill videoları izliyoruz ilk adım özgüven özgüven falan fistan moneymaxxing sikerler lağn
amk kanka yaş olarak mq yanımda oturuyorlardı konustukları konu ''yengeler'' işte hani çoğu yenge yılan falan oluyo ya yok beni yengem seviyor ne alak aorusouç cocug delirdik lağn misojonistiz bundan sonra sikerler amk karı okuma yazma bilmiyorsa nikahmesut can tomayın kucuk versiyona nası oluyo aq mesutcan tomay 172 asğüdasğü
Yada low t. O dediğin 165kekolar high t oluyorTR easy mode, özellikle avrupaya kıyasla
vitaminsiz 165 kekolar bile belindeki bıçağa güvenerek aşko kuşko kızları sikiyor hala gelip 179cm yim its over diye it gibi ağlıyorsunuz burada
Türkiyede sikini ıslatamayan cidden ya deformedir ya da otistiktir
zaten test düşükse ne yataktan kalkmaya motivasyonun olur ne de karı kız kovalamayaYada low t. O dediğin 165kekolar high t oluyor
Aq ben her gün görüyom bide üstelik kızın yanındaki çocukla boyu genelde aynı ya da yakın oluyor amk. Her neyse arkadaşlar 190 altı overananı sikeyim hayat
OVER.
kes laEe? bu senin canını niye sıkıyor amk malı? eğer tipsizsen sevin çünkü o eleman tipsiz haliyle bulmuşken senin de bulma şansın olabilir. yakışıklıysan zaten sorun yok