2/10 luk elemanın yanında 8/10 luk kızı gördüm

L

looksmaxxerrr

Iron
ananı sikeyim hayat

OVER.

🤑

• +1
Reactions: Deleted member 65274 and looksmaxxerrr
hep yasaniyor bu oglum goruyorum bende, türk kızı çok mal ve buda incellerin işine gelir açıkçası

• +1
Reactions: looksmaxxerrr
allahını sikiyim bugün avmdeyim tamam anladık keko falan seviyonuz ama cidden 8 10luk kızın yanına mesutcan tomayın küçük verisyonunu gördüm bu kadar mı lan sikeyim looksmaxi artık redpill videoları izliyoruz ilk adım özgüven özgüven falan fistan moneymaxxing sikerler lağn

• JFL
allahını sikiyim bugün avmdeyim tamam anladık keko falan seviyonuz ama cidden 8 10luk kızın yanına mesutcan tomayın küçük verisyonunu gördüm bu kadar mı lan sikeyim looksmaxi artık redpill videoları izliyoruz ilk adım özgüven özgüven falan fistan moneymaxxing sikerler lağn
mesut can tomayın kucuk versiyona nası oluyo aq mesutcan tomay 172 asğüdasğü

mesut can tomayın kucuk versiyona nası oluyo aq mesutcan tomay 172 asğüdasğü
amk kanka yaş olarak mq yanımda oturuyorlardı konustukları konu ''yengeler'' işte hani çoğu yenge yılan falan oluyo ya yok beni yengem seviyor ne alak aorusouç cocug delirdik lağn misojonistiz bundan sonra sikerler amk karı okuma yazma bilmiyorsa nikah

TR easy mode, özellikle avrupaya kıyasla

vitaminsiz 165 kekolar bile belindeki bıçağa güvenerek aşko kuşko kızları sikiyor hala gelip 179cm yim its over diye it gibi ağlıyorsunuz burada

Türkiyede sikini ıslatamayan cidden ya deformedir ya da otistiktir

• Hmm...
  • +1
Reactions: Detective, looksmaxxerrr and Deleted member 70692
TR easy mode, özellikle avrupaya kıyasla

vitaminsiz 165 kekolar bile belindeki bıçağa güvenerek aşko kuşko kızları sikiyor hala gelip 179cm yim its over diye it gibi ağlıyorsunuz burada

Türkiyede sikini ıslatamayan cidden ya deformedir ya da otistiktir
Yada low t. O dediğin 165kekolar high t oluyor

• +1
  • JFL
Reactions: looksmaxxerrr and chadmanlet04
  • +1
Reactions: Deleted member 70692
ananı sikeyim hayat

OVER.
Aq ben her gün görüyom bide üstelik kızın yanındaki çocukla boyu genelde aynı ya da yakın oluyor amk. Her neyse arkadaşlar 190 altı over

• JFL
Ee? bu senin canını niye sıkıyor amk malı? eğer tipsizsen sevin çünkü o eleman tipsiz haliyle bulmuşken senin de bulma şansın olabilir. yakışıklıysan zaten sorun yok

• WTF
Reactions: Abhorrence
Ee? bu senin canını niye sıkıyor amk malı? eğer tipsizsen sevin çünkü o eleman tipsiz haliyle bulmuşken senin de bulma şansın olabilir. yakışıklıysan zaten sorun yok
kes la