elemancomeback31
KEKOMAXXED
Bp loksmax bitmek uzere ama son duzlykte firsati degerlendieecek varsa cok kolay bi sekilde yapilir.
Ben keyfiyen video atmadan yilda 1 atarak capcuttan kes yapistir yaparak 3 k takipci yaptim
Once zeta-clav-andeojenik gibi marka degeri olan kisilerin editlerini yaparak kendi kitlenizi olusturacaksiniz (bitane turk de boyle yapiyodsonra kanali kapatti baska morph kanali falan acti htnydi cocuk ismini unuttum 188 cmydi)
Siz hard grinding ile 2-3 ayda size guzel para kazandiracak kitle elde edersiniz
Yeni ai teknolojileriyle falan yuzunuzu videoda bile daha iyi gosterebiliyomusssunuz anladigim kadariyla fraudmaxing yapan cokmus
Sizde boyle kitle elde edip millete kurs satip motor parasi kasabilrsiniz
Sen neden yapmiyosun diyecekseniz sanane derim
Bide raton acaba kac para kazandi aq etiketlesenize reveallesin merak ettim
Ben keyfiyen video atmadan yilda 1 atarak capcuttan kes yapistir yaparak 3 k takipci yaptim
Once zeta-clav-andeojenik gibi marka degeri olan kisilerin editlerini yaparak kendi kitlenizi olusturacaksiniz (bitane turk de boyle yapiyodsonra kanali kapatti baska morph kanali falan acti htnydi cocuk ismini unuttum 188 cmydi)
Siz hard grinding ile 2-3 ayda size guzel para kazandiracak kitle elde edersiniz
Yeni ai teknolojileriyle falan yuzunuzu videoda bile daha iyi gosterebiliyomusssunuz anladigim kadariyla fraudmaxing yapan cokmus
Sizde boyle kitle elde edip millete kurs satip motor parasi kasabilrsiniz
Sen neden yapmiyosun diyecekseniz sanane derim
Bide raton acaba kac para kazandi aq etiketlesenize reveallesin merak ettim
Last edited: