2 ayda dusuk eforla motor-iphone alma rehberi (2025 no fix)

elemancomeback31

elemancomeback31

KEKOMAXXED
Bp loksmax bitmek uzere ama son duzlykte firsati degerlendieecek varsa cok kolay bi sekilde yapilir.

Ben keyfiyen video atmadan yilda 1 atarak capcuttan kes yapistir yaparak 3 k takipci yaptim

Once zeta-clav-andeojenik gibi marka degeri olan kisilerin editlerini yaparak kendi kitlenizi olusturacaksiniz (bitane turk de boyle yapiyodsonra kanali kapatti baska morph kanali falan acti htnydi cocuk ismini unuttum 188 cmydi)

Siz hard grinding ile 2-3 ayda size guzel para kazandiracak kitle elde edersiniz

Yeni ai teknolojileriyle falan yuzunuzu videoda bile daha iyi gosterebiliyomusssunuz anladigim kadariyla fraudmaxing yapan cokmus

Sizde boyle kitle elde edip millete kurs satip motor parasi kasabilrsiniz

Sen neden yapmiyosun diyecekseniz sanane derim

Bide raton acaba kac para kazandi aq etiketlesenize reveallesin merak ettim

Last edited:
  • +1
Reactions: churmaxxed and Serialsuicide
Bp loksmax bitmek uzere ama son duzlykte firsati degerlendieecek varsa cok kolay bi sekilde yapilir.

Ben keyfiyen video atmadan yilda 1 atarak capcuttan kes yapistir yaparak 3 k yaptim

Once zeta-clav-andeojenik gibi marka degeri olan kisilerin editlerini yaparak kendi kitlenizi olusturacaksiniz (bitane turk de boyle yapiyodsonra kanali kapatti baska morph kanali falan acti htnydi cocuk ismini unuttum 188 cmydi)

Siz hard grinding ile 2-3 ayda size guzel para kazandiracak kitle elde edersiniz

Yeni ai teknolojileriyle falan yuzunuzu videoda bile daha iyi gosterebiliyomusssunuz anladigim kadariyla fraudmaxing yapan cokmus

Sizde boyle kitle elde edip millete kurs satip motor parasi kasabilrsiniz

Sen neden yapmiyosun diyecekseniz sanane derim

Bide raton acaba kac para kazandi aq etiketlesenize reveallesin merak ettim
@Ratonnn aylık 100k var mı

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, Deleted member 136914, churmaxxed and 1 other person
bu ai videoyu denicem yapan çok zaten nereden alırız

Users who are viewing this thread

Back