2. Cold approachim başarısızlıkla sonuçlandı

elemancomeback31

elemancomeback31

KEKOMAXXED
1.50 cm mtb ye yanına gidip instagrımnı ıalabilir miyim dedim

biraz awkward mı davrandım ne oldu yoksa mtn değilimde low mtn falan mıyım nedendir bilinmez BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANDI

bi gülüştük birbirimize sonra suan vermem falan dedi ne zaman verebilrsin amk cocu ne dion ya

2.5 cm tabanlık vardı tabanlıgı yukselticem bide saç bok gibi saçım harbi çok kötü sivilce desen mayın tarlasıyım şuan 31 çekmekten amk

Sivilceli biri cold approach yapıyo CDFPLASCPDCPVĞSPVĞDAS neyseki inhibasyon diye bişey yok bende amini sikem

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: atess, Deleted member 81995, kobain and 8 others
Sen cold approachta başarısız olduysan vay halimize.

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, dogu, why not me? and 4 others

biraz awkward mı davrandım ne oldu yoksa mtn değilimde low mtn falan mıyım nedendir bilinmez BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANDI

bi gülüştük birbirimize sonra suan vermem falan dedi ne zaman verebilrsin amk cocu ne dion ya

2.5 cm tabanlık vardı tabanlıgı yukselticem bide saç bok gibi saçım harbi çok kötü sivilce desen mayın tarlasıyım şuan 31 çekmekten amk

Sivilceli biri cold approach yapıyo CDFPLASCPDCPVĞSPVĞDAS neyseki inhibasyon diye bişey yok bende amini sikem
sen low inhibmisisn direkt genetik olarak yoksa bişi alıyon mu

• +1
Reactions: dogu, senualF, elemancomeback31 and 1 other person
  • +1
  • JFL
  • Woah
Reactions: pashanimair, dogu, why not me? and 2 others
  • +1
  • JFL
Reactions: dogu, Auchelius and Serialsuicide

Amına koyim ben dedim sana direkt insta istenir mi bidakine benim zeggonun threade yazdıgım taktiği yap oyle tutar belkı + trt başla tekrar low t cümlesi kurmuşsun :lul: "instagramını alabilir miyiiim 🥹🥹"

Last edited:
  • +1
  • Hmm...
Reactions: jsbera, dogu and Serialsuicide
Amına koyim ben dedim sana direkt insta istenir mi bidakine benim zeggonun threade yazdıgım taktiği yap oyle tutar belkı + trt başla tekrar low t cümlesi kurmuşsun :lul: "instagramını alabilir miyiiim 🥹🥹"
Kariya emir vereceksin instani ver diyeceksin
1000122937

• +1
Reactions: dogu
But do-mi-ti
Why not me? Why not me?

Do-mi-ti
Why not me? Why not me?

Do-mi-ti
Why not me? Why not me?

neyseki rezil etmemiş hakaret flnda edebilirdi .....

• +1
Reactions: IlI and dogu
Ben deneyim mi diyenler like atsın

• +1
Reactions: booblover, zeggo, fury31 and 4 others
Low mtb ye bak sen helee

• +1
Reactions: elemancomeback31

Attachments

• Snapchat-1409832479.jpg
    Snapchat-1409832479.jpg
    104.8 KB · Views: 0
  • +1
Reactions: Auchelius, Yagiz8928 and churmaxxed
100mg tren ace alsan kızı tavlardın

• +1
Reactions: dogu
But do-mi-ti
Why not me? Why not me?

Do-mi-ti
Why not me? Why not me?

Do-mi-ti
Why not me? Why not me?

25 cm heightmog yerken looksmatchine hakaret kimse etmez kanka
100mg tren ace alsan kızı tavlardın
tavlardımda sikemezdim muhtemelen
boy 1.75 bidelt 53 mü birşeydi gymsiz
173 gymsiz 56 benimde boy en onemlisi herturlu

• +1
Reactions: churmaxxed, Serialsuicide and dogu

Türk foidi çok zekidir

- M. Kemal atatürk

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, churmaxxed, Serialsuicide and 1 other person
bidelt boya göre çok iyi bide gymsiz

midface in 1.11 o uzun tarafta
chin to phitrum 1.76 kısa tarafta

50th boy overall HTN gene kanka mogger eye area

• +1
Reactions: churmaxxed and dogu
bidelt boya göre çok iyi bide gymsiz

midface in 1.11 o uzun tarafta
chin to phitrum 1.76 kısa tarafta

50th boy overall HTN gene kanka mogger eye area
midface uzun deği aslında overjet ve ıverbite var juttin yapınca öyle oluyor philtrumu uzatıyor bimaxx lazım ve chin implant

But do-mi-ti
Why not me? Why not me?

Do-mi-ti
Why not me? Why not me?

Do-mi-ti
Why not me? Why not me?

@Serialsuicide tarihçiler anladı🥀

• JFL
  • Woah
Reactions: Serialsuicide, why not me? and pashanimair

La sen o kadar gh bastın hiç bu uzamadın

• So Sad
Reactions: Serialsuicide
@Nuvareon benide ratelesebe

omuz çevrenizi ölçüp ikiye mi bölüyonuz kanka gymsiz o boyda o bidelti 170-180 arası ilaç basanlar ulaşıyor çünkü genelde

• +1
Reactions: atess, Serialsuicide, Auchelius and 1 other person
omuz çevrenizi ölçüp ikiye mi bölüyonuz kanka gymsiz o boyda o bidelti 170-180 arası ilaç basanlar ulaşıyor çünkü genelde
Ben 177 yim gymsiz 45 falan aq belki 1-2 cm daha büyüktür veya daha kısadır yanlış ölçtüğümden kendim ölçtüğüm için hata olabilir bunların nası 50+ anlamadım

Last edited:
Ben 1 yil hgh 8 ay testo bastim

Hgh su tutulumu varken 60 i gordu 8-9 kg su tutuyo hgh

• JFL
Reactions: churmaxxed
yanlıs ölcüyolar ya ben 181im 51cm önden 2 clavicle arası benden genis 1 kisi vardi tum okul zamanı oda daha kaslıydı

• +1
Reactions: szolliontaraelis
Ben 1 yil hgh 8 ay testo bastim

Hgh su tutulumu varken 60 i gordu 8-9 kg su tutuyo hgh
Kanka mal mısınız aminakoyim ya hgh in 8-9 kg su tuttuğu nerede görülmüş en kötü genetikle bile o kadar su tutumu gerçekleşmez. Öyle bi adele yoğunluğu ve hacmine sahip değilsiniz siz.

• +1
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, Yagiz8928, yadih and 4 others
Kanka mal mısınız aminakoyim ya hgh in 8-9 kg su tuttuğu nerede görülmüş en kötü genetikle bile o kadar su tutumu gerçekleşmez. Öyle bi adele yoğunluğu ve hacmine sahip değilsiniz siz.
5 kg min tutuyor 86 kgden 75 e dustum 3 ayda birakinca Screenshot 20251122 200623
56 degil 55 mis bidelt yag oranim 23 ama yagda var

• JFL
Reactions: szolliontaraelis
  • +1
Bende öyle valla sağ omuzdan sol omuza 53cm fln

• +1
Reactions: elemancomeback31
Zeggonun tired link gelir mi

• +1
Reactions: booblover and elemancomeback31
Geniş olm omuzları baya çalışıyodur ben 5 cm daha uzunum hiç spor yapmadan 45 benim
Omuzları göğüs ve sırtında herhangi bir kas kütlesi olmadığından öyle görünüyor. Bi de resmi gerdikçe germiş 16:9 atsın da göreyim
Bi siktir git amk banane darsa omzun
Bruh

• +1
Reactions: Serialsuicide and Auchelius
  • +1
Reactions: Serialsuicide, Auchelius and Trenmaxx1
oglum sen hiç cold approach atmamışsnı kiş nerden biliyosun

karının arkasından koşuyon ilk çok komik olay
Çok guide izledim hacı yapmaktan çok eğitim videoları izledim ben :lul: bi tıkta trye uyarlayıp yazdım çünkü burda bi foidle yol üstü 5 dk muhabbet edemiyon ama bi iki failomu fixliyim kadıköye gidip önüme gelen her gotik karıyla konuşcam allan izmiyle kırmızı reçeteli uyuşturucuda çıkartayım

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide and elemancomeback31
Çok guide izledim hacı yapmaktan çok eğitim videoları izledim ben :lul: bi tıkta trye uyarlayıp yazdım çünkü burda bi foidle yol üstü 5 dk muhabbet edemiyon ama bi iki failomu fixliyim kadıköye gidip önüme gelen her gotik karıyla konuşcam
insta istemenin eğitimi mi olur ya

set açmak falan ne boş adamlar onlar XACÖASDÖAS low iq geliyolar bana

• JFL
Reactions: Serialsuicide and Auchelius
insta istemenin eğitimi mi olur ya

set açmak falan ne boş adamlar onlar XACÖASDÖAS low iq geliyolar bana
Kanka trde direkt insta isteyince foidlerin ego allah katında olduğu için vermez kimse bence bire kibar kibar konuşuncada yumuşak sananlar var ondan bi iki cümle kurup sohbet ettikten sonra instagramın ne diye sormak daha iyi tabi bu benim yaptığım deneyler ve gözlemler sonucu sınıftaki kız arkadaşlarımda öyle kibar kibar konuşan tipleri sevmiyor sanki tek seçeneğin o cold approach attıgın kızmış gibi oluyor direkt gidip instagramını alabilir miyim diyince low inhibsen zaten bide benim yazdığım şekil dene

• +1
Reactions: nsk4ll
ben cold approach yapmak istiyodum ancak su azerbaycan turkiye fln gibi ulkelerde cok riskli ya, oyle bakiyorlarki sanki i will rape or something
Kanka trde direkt insta isteyince foidlerin ego allah katında olduğu için vermez kimse bence bire kibar kibar konuşuncada yumuşak sananlar var ondan bi iki cümle kurup sohbet ettikten sonra instagramın ne diye sormak daha iyi tabi bu benim yaptığım deneyler ve gözlemler sonucu sınıftaki kız arkadaşlarımda öyle kibar kibar konuşan tipleri sevmiyor sanki tek seçeneğin o cold approach attıgın kızmış gibi oluyor direkt gidip instagramını alabilir miyim diyince low inhibsen zaten bide benim yazdığım şekil dene
cok dogru

• JFL
ben cold approach yapmak istiyodum ancak su azerbaycan turkiye fln gibi ulkelerde cok riskli ya, oyle bakiyorlarki sanki i will rape or something

cok dogru
Bide amsızlıktan öldüğümüzü belli etmemek, nonchalant takılmak o çok önemli hani reddedsende sikimde değil vibeı lazım öbür türlü ezik gözüyle bakıyorlar

• +1
Reactions: Serialsuicide and nsk4ll
Bide amsızlıktan öldüğümüzü belli etmemek, nonchalant takılmak o çok önemli hani reddedsende sikimde değil vibeı lazım öbür türlü ezik gözüyle bakıyorlar
kalın ses lazım onun için benim sesim inceldi testoyu bırakınca bi tık

• +1
  • So Sad
Reactions: Serialsuicide, temelyeterliliktest and nsk4ll

Users who are viewing this thread

Back