2 inch bidelt buyumesi 2 hafta icinde

MogEater

MogEater

sub0 to true adam
saka gibi ama harbiden oldu, en son 2 hafta filan once olcmustum iki fsrkli sekilde olcuyorum yanlis olamaz suan bideltim net olarak 2inch buyudu, ayrica bu donemde spor cok yapamadim kg kaybettim filan ona ragmen buyudum random tiktok draftlara video stoklarken farkettim olcum yaptim ve kesinlikle 2 inch filan buyumus, ayrica videolarda yetiskin bir gymcel gibi duruyorum bu nasil oldu?
plaklar 14 15 yasinda kapanmisti btw

( note son 2 haftada zaten fizikte bir fakelilik vardi frame filan hersey guzel duruyodu waist ince duruyordu filan hatta body motivasyon notum threadini atmistim )

Last edited:
  • Woah
  • +1
  • Hmm...
Reactions: ZerefDragnee1l, Dathomirian Zabrak, auitistsurvior and 1 other person
yas 19 btw yeni girdim sayilir

@ZerefDragnee1l @maarda @Dathomirian Zabrak @auitistsurvior @menas

• +1
Reactions: ZerefDragnee1l, Dathomirian Zabrak and auitistsurvior
bu arada 1.5cm filan uzun cikiyorum normalde esneme yapinca bu kadar uzun cikardim esnemesiz 2cm uzun cikiyorum weird

• +1
Reactions: auitistsurvior
Screenshot 32
Screenshot 32

• +1
Reactions: Kayra139 and why not me?
IMG 5259

• JFL
Reactions: Zagro
Onceden yanlis olctun bence o nasıl oluyo

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ and Auchelius
şunu yazdığın hiçbi threade etiketleme kanka beni moralim bozuluyor böyle elim ayağım titremeye başlıyo

• JFL
Reactions: auitistsurvior, xlegend and Dathomirian Zabrak
saka gibi ama harbiden oldu, en son 2 hafta filan once olcmustum iki fsrkli sekilde olcuyorum yanlis olamaz suan bideltim net olarak 2inch buyudu, ayrica bu donemde spor cok yapamadim kg kaybettim filan ona ragmen buyudum random tiktok draftlara video stoklarken farkettim olcum yaptim ve kesinlikle 2 inch filan buyumus, ayrica videolarda yetiskin bir gymcel gibi duruyorum bu nasil oldu?

( note son 2 haftada zaten fizikte bir fakelilik vardi frame filan hersey guzel duruyodu waist ince duruyordu filan hatta body motivasyon notum threadini atmistim )
yanlış ölçmüşsündür ya da su ve glikojen alımında diğer ölçüme göre fark oluşmuştur

Last edited:
  • +1
Reactions: xlegend

kacti kaca cikti bide ne kadar spor yaptin

yanlış ölçmüşsündür ya da su ve glikojen alımında diğer ölçüme göre fark oluşmuştur
idkk, yanlis olcmedim zaten videolardan anlayabiliyorum,

kacti kaca cikti bide ne kadar spor yaptin
16inch bidelt vardi basladiifm zaman, 45kg filandim, 6 ayda 19.5-20 inch suan ama waist 16 inch bidelt varkende 1.2-1 filandi + diafram kullanmaya basladim exercise filan

waist hala yagli yani baya yagli diafram hala iyi kullanamiyorum + serratus oblik filanda calismiyorum, roid girdigim zaman 22 inch bidelt kesin yaparsam waist hedeflerimi tamamlarsam zmoore1216 daha iyi oluyorum proporsiyon olarak

şunu yazdığın hiçbi threade etiketleme kanka beni moralim bozuluyor böyle elim ayağım titremeye başlıyo
it is what it is, 15 yasinda devlet hastenesine plaga baktirmaua gitmistim, doktor cagirdi yanina bak dedi sence burasi acik mi dedi, acik gibi dedim hayir degil kapanmis artik uzamasin dedi boyle kalacaksin dedi, 166 filandim, bugun 170im, idk, 15 yasinda plak nasil kapaniyor bilmiyorum, + 18 derece skalyoz var, + bir zamanlar anorexic seviyedeydim neredeyse,

ama bu surevten zevk almaya basladim, yani hayatta herseyim kotuyken daha iyi yapiyorum, resmen kader gibi birseyle savasiyorum, kazanacagimi biliyorum, bu bir his gibi birsey.

Users who are viewing this thread

Back