2 Yıl Gym Sonrası Vucüdum

E

ercan

chads.org
2 yıla göre nasıl? her hafta 4 gün antreman yaptım ve sürekli olarak tükenişe gittim ayrıca dietim aşırı temizdi

Attachments

• IMG_20250206_234343_519.jpg
    IMG_20250206_234343_519.jpg
    88.9 KB · Views: 0
  • +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 66807, Xavier, chadlitemaxxing and 1 other person
2 yıla göre nasıl? her hafta 4 gün antreman yaptım ve sürekli olarak tükenişe gittim ayrıca dietim aşırı temizdi
2 yıla göre kötü

• +1
Reactions: TrustMeBro and ercan
still ltn

Bench kaç

• +1
Reactions: ercan
boy kilo kaç suplement kullandın mı

• +1
ne alaka olum
ercan gibi forumdaki saygıdeğer adamlardan birini tanımayıp gelişigüzel laf edecek kadar salaksın veya foruma dün geldin o yüzden

• +1
  • JFL
Reactions: lagrange10, menas, ercan and 2 others
ercan gibi forumdaki saygıdeğer adamlardan birini tanımayıp gelişigüzel laf edecek kadar salaksın veya foruma dün geldin o yüzden
laf etmiorum olum tipini yorumlad;m

Fena değil boyun uzun bide her zaman tukenise gitme Düzgün bir sistem oturt cepte 1-2 tekrar bırak son set tukenis

• +1
laf etmiorum olum tipini yorumlad;m
adam senden rate istemiş mi götveren ne sanıyon kendini allah mı oldun

• +1
  • JFL
Reactions: ercan and gamb1t
Fena değil boyun uzun bide her zaman tukenise gitme Düzgün bir sistem oturt cepte 1-2 tekrar bırak son set tukenis
tükeniş iyide sakatlanma olasiliği yuksek bide yeterince protein alamiyosan uyku duzenin falan iyi degilse onarim duşuktur gerek yok son set tukeniş iyidir kolda tukeniş yapilabilir her set sorun yok ben genelde bisepste 1.5 tekrar yapiyom yapabildiğim kadar

• +1
iyisin erco keep it up

• +1
Gerçekçi gelişim güzel :feelsautistic: :feelsautistic:

• +1
Reactions: Deleted member 58982 and ercan
niye?

Last edited:
  • JFL
Reactions: Deleted member 66807 and Deleted member 81875
  • +1
Reactions: Deleted member 100697, ercan and Ashoimex
Usta yaqıyon ha

• +1
bolge olculerini yaz tek fotodan anlasılmaz

bulk yap 200-400 kalori fazlası oluştur

Kusura bakma ama genetik faciasısın ama pes etme bulka gir diyeti bosver

• JFL
  • Woah
Reactions: Eren151 and starboi.
Abi profil fotografini kaldir vucudunu attigin fotograftaki yuzunu karala
Nolur nolmaz

Abi profil fotografini kaldir vucudunu attigin fotograftaki yuzunu karala
Nolur nolmaz
Amk adamın youtubeda 50 tane videosu var buradaki pfpden mj bisey olacak

• +1
Youtube kanalın varsa dijital ayak izinin temiz olması lazım da bu hesapta kötü bir şey paylaşmıyorsun o yüzden bir sıkıntı olmaz

• +1
Youtube kanalın varsa dijital ayak izinin temiz olması lazım da bu hesapta kötü bir şey paylaşmıyorsun o yüzden bir sıkıntı olmaz
Bu adam inceldomun son durağı olm ercan 1 elliot 2 falan şaka yapıyom türk devleti

• JFL
Reactions: Deleted member 107033
this nigga done posted himself on .me