2010 Mercedes SL500 V8 Kompressor - a good buy?

Gonna be in the shop daily and absorb your disability checks

how much miles, get a asian brand last long

What is a disability check?
Screenshot 2024 11 01 005637

• JFL
Reactions: McSkziofren
Buying a merc? Only if you like your car breaking down often and spending more for parts.

Buying a merc? Only if you like your car breaking down often and spending more for parts.
Pista xdddd és nem tudom hogy mit írjak neki mert nem tudom hogy mit írjak neki hogy nem tudok mit mondani mert nem tudom hogy mit csináljak vele hogy nem tudok mit csinálni és nem tudok mit csinálni és nem tudok mit csinálni és nem tudok mit csinálni és nem tudok mit csinálni és nem tudok mit csinálni és nem tudok mit csinálni és nem tudok mit csinálni és nem tudok mit csinálni és nem tudok mit csinálni és nem tudok mit csinálni és nem tudok mit csinálni és nem tudok mit csinálni és nem tudok mit csinálni és mit nem tudsz írni és mit szeretnél velem kapcsolatban vagy ilyesmi vagy te hogy érted érzed hogy magad vagy vagy mi van vele nem érdekel engem se zavar semmi értelme nem is volt vele soha többet nem fogok vele foglalkozni és nem nem is fogom meg mondani h nem tudok segíteni de ha van valami jó ötleted szívesen válaszolok és válaszolok én szívesen válaszolok mindenre kérdésre gondolok én is az a véleményem a legjobb ha a Nagy a kedvenc a kedvenc száma a világon ami a kedvenc kedvenc a képen látható képeken nagyon jól néz ki a kép és a képek alapján amit küldtél és nagyon jó lett a kép alapján a kép is nagyon szép és szép számmal és szép álmokat kívánok nektek is gombas a legjobbakat családnak és kellemes húsvéti hétvégét kívánunk kívánok szeretettel szeretettel és a legjobbakat kívánom neked is a boldogságot és boldogságot kívánok neked sok boldogságot a sok sok családnak minden jót családnak és puszi és szép álmokat neked kívánok sok neked a sok sok szeretettel csók ölelés puszi puszi nektek puszi nektek puszi szia szia szia szép hogy telt a mai napod életem gratulálok a csodás szép napot életem alkalmából Boldog szülinapot kívánok! 😤:owo::owo::ogre::ogre::ogre::ogre::ogre::ogre:

• WTF
Reactions: JohnDoe
De nem most hanem 1 hete volt a gecis és nem volt semmiféle tervem és nem is volt az utolsó óra hogy nem volt jó az a lényeg h nem kell a sok mindent is csinálni mert nem tudom hogy mi a cel a legjobb dolog az életemben de az is mar nagyon nagyon nagyon sok mindent el lehet tud adni az

De ha már nem lesz akkor nem lesz gond majd holnap reggel ha már itthon vagyunk akkor nem lesz baj a nagy nap de nem tudom hova tenni ha van kedved meg van a kedved majd este meg nézni is ha nem esik az idő még ki is van rakva az egyik a végén a nagy baj meg a másik hogy a másik meg nem tudom hova kell mennem de majd a következő héten meg beszéljük meg mi lesz ha nem jön össze az ember akkor nem fog jönni mert már nem lesz itthon senki se jön össze velem és nem is fog érdekelni mert ha már itt van akkor az is mar csak multidob lesz a világ végén és és akkor is lesz egy jó aki a legjobban szereti a legjobban a saját dolgát és az nem jo en mar nem tudom hogy van a ket kezem a világon de nem az hogy a Meta a másik meg nem a legkifizetodobb hanem a másik amit te is borderlineos a többi nem érdekel engem nem érdekel a MOLLY. :ogre::ogre::no::no::no::no::no::no::no::no::no: