2024te ortalama Kürt foidleri

D

Deleted member 48065

Slut Love
Namus cinayeti isleyen dedelerine yazik amk.

Dünyanın en mikrop ırkı. Keşke istedikleri toprakları verip hepsini hapsetsek oraya ama tek şart araya duvar örülecek ve batıdaki tüm kürtler oraya sürülecek yemin ediyorum Türkiye çağ atlayabilir o zaman severiz bu toprakları.

• +1
  • Hmm...
Reactions: whoishe, D0KALES, lerade and 2 others
Dünyanın en mikrop ırkı. Keşke istedikleri toprakları verip hepsini hapsetsek oraya ama tek şart araya duvar örülecek ve batıdaki tüm kürtler oraya sürülecek yemin ediyorum Türkiye çağ atlayabilir o zaman severiz bu toprakları.
Yav siktir git sizin yuzunuzden laik diktada yasioz bizde doguda ne guzel kendimizce sistemimiz vardi anasini siktiniz simdi aglionuz bide

• +1
Reactions: recai iskender
atatürkün önünde foidler kürtçe müzikle halay çekiyor bu nasıl ülke amınakoyayim. tırrkiyeden abdye kaçmak şart

Yav siktir git sizin yuzunuzden laik diktada yasioz bizde doguda ne guzel kendimizce sistemimiz vardi anasini siktiniz simdi aglionuz bide
Sen Türkiye'de mi yaşıyorsun?

bi siz bir de müslolar bu ülkenin lanetisiniz amk

• Hmm...
Reactions: Deleted member 48065
  • +1
  • Ugh..
Reactions: SecularIslamist and zygomaticdisability
Yok bra musluman turkler kardesimdir aramiza fitne sokan solculari ve kemalistleri def edicez
Müslüman turkler dusmanimiz Kürt hareketini islamla birleştirmeyin amk salakları

• +1
Reactions: recai iskender
Müslüman turkler dusmanimiz Kürt hareketini islamla birleştirmeyin amk salakları
Yok ben musluman turklerden bi hakaret isitmedim hic akp iyidir.

• Ugh..
  • Hmm...
Reactions: zygomaticdisability, Deleted member 91171 and recai iskender
nasıl oy verebilirim bu nota? yeni geldim sozluk