D
Deleted member 48065
Slut Love
Namus cinayeti isleyen dedelerine yazik amk.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Yav siktir git sizin yuzunuzden laik diktada yasioz bizde doguda ne guzel kendimizce sistemimiz vardi anasini siktiniz simdi aglionuz bideDünyanın en mikrop ırkı. Keşke istedikleri toprakları verip hepsini hapsetsek oraya ama tek şart araya duvar örülecek ve batıdaki tüm kürtler oraya sürülecek yemin ediyorum Türkiye çağ atlayabilir o zaman severiz bu toprakları.
Sen Türkiye'de mi yaşıyorsun?Yav siktir git sizin yuzunuzden laik diktada yasioz bizde doguda ne guzel kendimizce sistemimiz vardi anasini siktiniz simdi aglionuz bide
bi siz bir de müslolar bu ülkenin lanetisiniz amkYav siktir git sizin yuzunuzden laik diktada yasioz bizde doguda ne guzel kendimizce sistemimiz vardi anasini siktiniz simdi aglionuz bide
Yok bra musluman turkler kardesimdir aramiza fitne sokan solculari ve kemalistleri def edicezbi siz bir de müslolar bu ülkenin lanetisiniz amk
Müslüman turkler dusmanimiz Kürt hareketini islamla birleştirmeyin amk salaklarıYok bra musluman turkler kardesimdir aramiza fitne sokan solculari ve kemalistleri def edicez
Yok ben musluman turklerden bi hakaret isitmedim hic akp iyidir.Müslüman turkler dusmanimiz Kürt hareketini islamla birleştirmeyin amk salakları
nasıl oy verebilirim bu nota? yeni geldim sozlukDünyanın en mikrop ırkı. Keşke istedikleri toprakları verip hepsini hapsetsek oraya ama tek şart araya duvar örülecek ve batıdaki tüm kürtler oraya sürülecek yemin ediyorum Türkiye çağ atlayabilir o zaman severiz bu toprakları.