certifiedslayer
Iron
20lik dişini aldırmış yada hakkında bilgisi olan pmdan yazabilir mi descendlemek istemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
alakanın bile olmadığı yerdesin başka sitelere geçPM'den bilgi verilmiştir
alakanın bile olmadığı yerdesin başka sitelere geç
2 günde 100 postun var bilmediğin şeyler hakkında filozof şemali yorum atıyosun
benimde aynı durum, baya bi threadlere baktım herkes farklı şeyler söylüyor röntgen çektiricem ordan sonuca varıcambabuş tam olarak sorun ne mesela benim sağ tarafta tam çıkmış soldaki çıkmamış tam daha palet ile ilgili
yani araştırdım biraz eğer sorun yaratıyorsa çektirmek daha mantıklı duruyor
View attachment 3532646![]()
We need to talk about wisdom teeth
TL;DR No wisdom teeth removal dont change your face (besides temp swelling) at all. Bone loss is not noticeable. Infact, no bone loss occurs. Everything everybody here ever said about wisdom teeth is usually literally complete broscience, random fucktard carnivores in offtopic who listen to...looksmax.org
bol şans babuş , yaş kaç bu arada 16yım ben dişçi düzelir 20ye kadar demişti açı sorunu yok yada sıkışmabenimde aynı durum, baya bi threadlere baktım herkes farklı şeyler söylüyor röntgen çektiricem ordan sonuca varıcam
19, dişçi bana aldırmamız gerekebilir dedi ama para tuzağı gibi, aldıran herkesde de farklı sonuçlar olmuş negatif positif baya arada kaldım şuanbol şans babuş , yaş kaç bu arada 16yım ben dişçi düzelir 20ye kadar demişti açı sorunu yok yada sıkışma