26 yasındayım yardım lazım

H

heineken

Banned
26 yasımdayım taylanddayım deforme suratımdan çok utandığım için sokağa çıkıp arkadaş yapamıyorum 17 18 yaş çocuk var mı sataşıyım az suratımdan ve boyumdan dolayı dışardaki insanlar beni ciddiye almıyor lütfen
benimle iletişime geçmezseniz arkadaşsız biri olduğum için size küfredip ilginizi çekmeye çalışcam biraz ilgi orospusuyum da :p

• JFL
Reactions: Zodiac, halatmaxxing, Ashoimex and 2 others
Iyi stalklamissin senin kadar bos bi adamdanda bu beklenirdi zaten
stalklamadım ki onume cıktı ama benım yaptıgım yorumun aynısını baskaları da yapmıs sana o garibime gitmedi değil

stalklamadım ki onume cıktı ama benım yaptıgım yorumun aynısını baskaları da yapmıs sana o garibime gitmedi değil
Forumdaki 3-4 kisiden bahsediyosun garibine gitmemeside normal 195 chad ratelenen birini sokakta gorme olasiligin kac olabilir sence? Ben sizlerden birinin yerinde olsam bende inanmazdim

• +1
Reactions: Zodiac and heineken
Forumdaki 3-4 kisiden bahsediyosun garibine gitmemeside normal 195 chad ratelenen birini sokakta gorme olasiligin kac olabilir sence? Ben sizlerden birinin yerinde olsam bende inanmazdim
insta tiktok falan var mı chad olduğuna göre kendini sosyal mecralarda paylaştığını varsayıyorum

insta tiktok falan var mı chad olduğuna göre kendini sosyal mecralarda paylaştığını varsayıyorum
Taylanda yerlesmeden once hepsini sildim tiktokta asla resmim olmadi

• JFL
Reactions: heineken
yasu kuyruk acısı @TrustMeBro

• +1
Reactions: TrustMeBro

Users who are viewing this thread

Back