3 iq aptal turko kasarlar

em7r

em7r

Iron
Normalde cinsiyetçilik ve genelleme yapmayan biri olarak bu türko kızların ruhunu sikeyim ya birader bir insan nasıl güzelliğine böylesine ihanet edebilir amk sarışın 1.70 civarı yüzü adriana lima gibi giyimi kuşamı düzgün ailesi iyi durumu iyi, yanında ki çocuk esmer abibas tas kafalı pkk sempatizanı herhangi bir kūrt. bankta fingirdeşiyor orospu çocukları bir güzelde çakıyordur buna. Kızdan hoşlanıyordum birde aptal gibi amk gerçi tahmin ediyordum ama napsam aynaya bakarak kafayı mı jiletlesem bende :feelshah:

• +1
  • So Sad
Reactions: maarda, oldgymcel, gargomel and 1 other person
ANANIZI SİKEYİM!

• +1
Reactions: gargomel
Normalde cinsiyetçilik ve genelleme yapmayan biri olarak bu türko kızların ruhunu sikeyim ya birader bir insan nasıl güzelliğine böylesine ihanet edebilir amk sarışın 1.70 civarı yüzü adriana lima gibi giyimi kuşamı düzgün ailesi iyi durumu iyi, yanında ki çocuk esmer abibas tas kafalı pkk sempatizanı herhangi bir kūrt. bankta fingirdeşiyor orospu çocukları bir güzelde çakıyordur buna. Kızdan hoşlanıyordum birde aptal gibi amk gerçi tahmin ediyordum ama napsam aynaya bakarak kafayı mı jiletlesem bende :feelshah:
Kekoyu öldür

• +1
Reactions: Deleted member 81504
PrettyBoy Mogs.

Kekomaxxing yap knk

oldu canım kız senle sevgılı olsun s onra keko gelsın senı dovsun 60 kılo senı.

aynen knk kesın oyle olur kekolarla bas edmıyom demıyoda.

oldu canım kız senle sevgılı olsun s onra keko gelsın senı dovsun 60 kılo senı.

aynen knk kesın oyle olur kekolarla bas edmıyom demıyoda.
ne zırvalıyon şizo orospu evladı

• +1
Reactions: elemanzelvadre
ne zırvalıyon şizo orospu evladı
sımdı sen 60 kıklsoun kekeıo kgelcek senı dovcek sonra karına deecavuz etcek karı gıtsın dırek kendı tkekeoyla sevıgvblı olsun dırek aynı mantık knk karı senden akıllı ha

sımdı sen 60 kıklsoun kekeıo kgelcek senı dovcek sonra karına deecavuz etcek karı gıtsın dırek kendı tkekeoyla sevıgvblı olsun dırek aynı mantık knk karı senden akıllı ha
1 kekoyu dövmekte sorun yok asıl sorun 10 kekoyu dövmekte :owo:

o zaman sende asosyla olma arkadsların olsun knk :)) özürlü oç evlşadı seniş alalhını amına ucan balyoz darbesi

Ork kizlariyla basedilemez. Hepsi ghostluyor aq. Italyada arkadasin yaninda kalmaya gittim partilere falan gittik kizlar sakasiz allah gibi bakiyolardi. Aminakoyim ya

• +1
Reactions: StuntmanMike
buda dewdigimie geliyor:)) kekonun personaltiysi senden daha iyi oldugu için arkadaşları var ama senın yok )

o zaman sende asosyla olma arkadsların olsun knk :)) özürlü oç evlşadı seniş alalhını amına ucan balyoz darbesi
meydan muharebesimi yapayım sonra mal değneği sen nasıl hayatta kalıyon bu kafayla :lul:

meydan muharebesimi yapayım sonra mal değneği sen nasıl hayatta kalıyon bu kafayla :lul:
senin o allahının amına ucan balyoz darbesi

senin o allahının amına ucan balyoz darbes
buda dewdigimie geliyor:)) kekonun personaltiysi senden daha iyi oldugu için arkadaşları var ama senın yok )
ezigim kanka kızlarla iletisim kuramıyorum etrafındaki kekoları gorunce korkuyorum uzaklasıyorum hemen arkadasım da yok tuttularmı sikerler i have no chance:feelswhy::feelswhy: salak orospu evladi

Users who are viewing this thread

Back