D
Deleted member 88833
Platinum
1 haftadır gun asırı cekmeye basladım tutamıyorum kendımı nasıl kurtulcam bundan stresten kel kalcam amk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
31den zevk alıyorum amkOverthinkleme ve bazi seylerden zevk almaya bak
Acil antidepresan kullanma zamanın gelmiş ya da elemanzeladreye danışmalisin ok
@elemanzelvadre[/USE
[/QUOTE]
yok durdurcam kendımı
Iste zevk aldigin biseyi niye yok etmek istiyosun cek gitsin amk hepimjz olcez31den zevk alıyorum amk
Hergün çekiyorum kızlarla konusuruken kekeliyorum asosyalim1 haftadır gun asırı cekmeye basladım tutamıyorum kendımı nasıl kurtulcam bundan stresten kel kalcam amk
terachad ın turkey mtn ın europe cunku onlar bızden ustun.Hergün çekiyorum kızlarla konusuruken kekeliyorum asosyalim
Yok baba sadece avrupa ortalama görünüş olarak daha üstün yoksa avrupa yalayıcısı değilim türkler buz gibi asyalıdır ok?terachad ın turkey mtn ın europe cunku onlar bızden ustun.
1 haftadır gun asırı cekmeye basladım tutamıyorum kendımı nasıl kurtulcam bundan stresten kel kalcam amk
hayır kız arkadasım olmasına ragmen bagımlılık oldu 1 haftadır ondan once 3 ay nofapım vardıHergün çekiyorum kızlarla konusuruken kekeliyorum asosyalim
Ne iyimiş aq banada lazım o nofap tarifesi öyle bir thread açsanahayır kız arkadasım olmasına ragmen bagımlılık oldu 1 haftadır ondan once 3 ay nofapım vardı
Amk threadla olmaz kı ırade + elınde tel olmayacak telefon kullanmadıgımda (reeels,tıktok ızlemedıgımde) her turlu ıradelı oluyor ama reelste ilik gibi rus karı cıkıyor tıktokta sut gıbı tr karısı cıkıyor 31 cekesın gelıyorNe iyimiş aq banada lazım o nofap tarifesi öyle bir thread açsana
bakNe iyimiş aq banada lazım o nofap tarifesi öyle bir thread açsana
Benimki bağımlılık hocam onlar karşıma cıkmasada yapıyorum.günlük rutin gibiAmk threadla olmaz kı ırade + elınde tel olmayacak telefon kullanmadıgımda (reeels,tıktok ızlemedıgımde) her turlu ıradelı oluyor ama reelste ilik gibi rus karı cıkıyor tıktokta sut gıbı tr karısı cıkıyor 31 cekesın gelıyor
boyun uzun ve okula gıdıyorsun amk sıkısmen lazım az ugrasBenimki bağımlılık hocam onlar karşıma cıkmasada yapıyorum.günlük rutin gibi
Baba korkuyorum özgüvensizim aqboyun uzun ve okula gıdıyorsun amk sıkısmen lazım az ugras
buna thread acardım da amk akıllanmazsın kı cok pısman olcaksın amkBaba korkuyorum özgüvensizim aq![]()
Ergenlik aşkı yaşayamayacağımbuna thread acardım da amk akıllanmazsın kı cok pısman olcaksın amk
harbi boyun da var net bulman lazim kizBaba korkuyorum özgüvensizim aq![]()
yıne yapıcam tıktogu sıldımChastity tak
esek adam ıste amkharbi boyun da var net bulman lazim kiz
aşk mı yaşa diyoruz amk hayatını yasa dıyoruz 31 cekmekten ıyıdırErgenlik aşkı yaşayamayacağım![]()
baba belki birkaç psikolojik terapi ve sosyal ortam halleder ok? Ama şuan miserable incel takılmaya devamaşk mı yaşa diyoruz amk hayatını yasa dıyoruz 31 cekmekten ıyıdır
haketmıyorsun +sosyal ortamı dene sen bılırsın yıne debaba belki birkaç psikolojik terapi ve sosyal ortam halleder ok? Ama şuan miserable incel takılmaya devam
Hak etmiyorsun? Baba nerde hak etmiyorum hayatımı nerden biliyorsunhaketmıyorsun +sosyal ortamı dene sen bılırsın yıne de
amk ınsanın hayatı dıs gorunusudur bu olmasa gununun belli bir kısmını bu forumda gecırmezsın okHak etmiyorsun? Baba nerde hak etmiyorum hayatımı nerden biliyorsun
blackpill cope demedim baba ok? Blackpill en doğru şeylerden biridir ama dış görünüşüm benim ortalama yani ondada bir kazancım yok kimse beni mtn üstü puanlamadı aq(dc sunucusundaki newgenler dışında)amk ınsanın hayatı dıs gorunusudur bu olmasa gununun belli bir kısmını bu forumda gecırmezsın ok
sen bilirsin ıstedıgın gıbı yasablackpill cope demedim baba ok? Blackpill en doğru şeylerden biridir ama dış görünüşüm benim ortalama yani ondada bir kazancım yok kimse beni mtn üstü puanlamadı aq(dc sunucusundaki newgenler dışında)