susisesi
seggs
reta dnp clen t3 recete ettim
yks calisma ork ol
-doktor susisesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
tiktokta bi tane kadın diyodu ki 160 70 kilo balık etli sayılır mı yorumlar full yoo normal diye doluydu ben erkeğim 180im neredeyse 70 kilo bile değilim ona rağmen çok yağlıyım bana kalırsa bunkar ne yaşıyo
musclemass e ragmen 65kg olmaya calisiyom artik testo oldugundan hormonlari bozmayi umursamadan cutlayabilirimtiktokta bi tane kadın diyodu ki 160 70 kilo balık etli sayılır mı yorumlar full yoo normal diye doluydu ben erkeğim 180im neredeyse 70 kilo bile değilim ona rağmen çok yağlıyım bana kalırsa bunkar ne yaşıyo
Ya kanka sen nasıl 73 kilosun amk 80 falan sanıyodum seni187 73kg olan bizzo
<10% bf btw
10 bfde karın kasların nasil gozukmuyor amk diyabet olabilir misib acabamusclemass e ragmen 65kg olmaya calisiyom artik testo oldugundan hormonlari bozmayi umursamadan cutlayabilirim
79kg yken 11%bf olculmustum 73de kacimdir acaba
foidler makyaj yapa dursunlar mk orklari
loose skin + insülin direnci10 bfde karın kasların nasil gozukmuyor amk diyabet olabilir misib acaba
>18.5 FFMI187 73kg olan bizzo
<10% bf btw
sadece fırında patates ve yağı kesilmiş derisi soyulmuş tavuk budu yiyip az kaloriyle hayvan gibi doy teorisi, whole foods+ meyve teoirisisadece reta kullan teorisi
high cortisolsadece fırında patates ve yağı kesilmiş derisi soyulmuş tavuk budu yiyip az kaloriyle hayvan gibi doy teorisi, whole foods+ meyve teoirisi
tamam tamam öyle düzgün pişmiyor zaten 10-20gr dana yağı atıyorum en az 50-60gr yağ lazım gündehigh cortisol
ya onu mu diyoztamam tamam öyle düzgün pişmiyor zaten 10-20gr dana yağı atıyorum en az 50-60gr yağ lazım günde
ben jelibon siyah deve demlik çayla besleniyom baya leanimsadece tek öğün zurna dürüm ye protein tozuyla protein ve tüm vitamin minerali supplement al teorisi işe yarıyor
mirin the profile titleben jelibon siyah deve demlik çayla besleniyom baya leanim
geliyom yanına zurna ps cafe ataksadece tek öğün zurna dürüm ye protein tozuyla protein ve tüm vitamin minerali supplement al teorisi işe yarıyor