4 haftalık küre girsem

angrybirds

angrybirds

Sma Vurgunu
ardından testo seviyesi toparlanması kolay en etkili ne önerirsiniz

4 haftalık ne kullancan kanki

• +1
Reactions: Ashoimex
4 haftalık ne kullancan kanki
knk uzun süreli girmek istemiyom doğal testo aşırı baskılanmasın kısacası hormona bağlanmiyim ay her ay ona ayırıcak param yok valla 16 yaşında 1 aylığına max verim alabiliceğim bi tavsiye yok mu hedef sik buyutme birazda bonemass artsin yeter 183um zaten yuzdede biraz bonemass var

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
knk uzun süreli girmek istemiyom doğal testo aşırı baskılanmasın kısacası hormona bağlanmiyim ay her ay ona ayırıcak param yok valla 16 yaşında 1 aylığına max verim alabiliceğim bi tavsiye yok mu hedef sik buyutme birazda bonemass artsin yeter 183um zaten yuzdede biraz bonemass var
1 ayda bence hicbir sik degismez bir de hedefin bonemass

• +1
Reactions: Ashoimex
1 ayda bence hicbir sik degismez bir de hedefin bonemass
hedefim bonemass değil sik uzaması uzayabildigi kadar uzasın pe de yapıyorum

hedefim bonemass değil sik uzaması uzayabildigi kadar uzasın pe de yapıyorum
dht türevi steroid kullancan o zaman da 4 hafta da ne olabilir ki. belki 125/250 testo 4 5 ay 4 hafta da anavar kullansan mantıklı olur mu bilmiyom isi bilen yazsın

dht türevi steroid kullancan o zaman da 4 hafta da ne olabilir ki. belki 125/250 testo 4 5 ay 4 hafta da anavar kullansan mantıklı olur mu bilmiyom isi bilen yazsın
knk 4-5 ay kullansam toparlanma süreci zor olmaz mı testo seviyesindeki?

IMG 20250115 190903 960

buney fakepill mi 800 lira

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
knk 4-5 ay kullansam toparlanma süreci zor olmaz mı testo seviyesindeki?
kanka vücuduna 1 kere testo vs soktuğun zaman pct yapsan dahi eskisi gibi olmuyor değelerin düzeliyor ama eskisi gibi olmaz.

• +1
Reactions: Ashoimex and angrybirds
kanka vücuduna 1 kere testo vs soktuğun zaman pct yapsan dahi eskisi gibi olmuyor değelerin düzeliyor ama eskisi gibi olmaz.
gh biraz pahalı ama onun yerine mk alsam sence?

1 ayda her hafta gotten 1 gram mast cak yine sik o kadar buyumez

• So Sad
  • +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and angrybirds
gh biraz pahalı ama onun yerine mk alsam sence?
aga pe zaten yıllar süren bir şey değil mi amk kullansanda yine uzun sürcek. mk677 kullandım bu arada overrated ya gereksiz

• +1
Reactions: angrybirds
1 ayda her hafta gotten 1 gram mast cak yine sik o kadar buyumez
183um sikim kucuk duruyor knk her erkek monster cock ister 😢

• +1
Reactions: Angutoid
aga pe zaten yıllar süren bir şey değil mi amk kullansanda yine uzun sürcek. mk677 kullandım bu arada overrated ya gereksiz
xvamp 21 yaşında 6 ayda 4cm buyume elde ettiğini soyluyo

Test mast yap dene biseyler
proviron bırakayım mı? dht arttırdığı için faydalı olur diye duşundum 12 gundur gunde 50 mg kullanıyom

• +1
xvamp 21 yaşında 6 ayda 4cm buyume elde ettiğini soyluyo
yuh aq gettingbiggerin sahibi "BD" adam 4 5 senede 2-4 cm arası kazanmıstı galiba

• Woah
  • +1
Reactions: oguzk and angrybirds
Hiç kullanmamak daha iyi o zaman

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and nmn14
yuh aq gettingbiggerin sahibi "BD" adam 4 5 senede 2-4 cm arası kazanmıstı galiba
doğru methodları kullanmak önemli olabilir bu konuda xvampin pe threadına gore yapıyom ben

doğru methodları kullanmak önemli olabilir bu konuda xvampin pe threadına gore yapıyom ben
keske bizim ülkede apex extender falan olsa manual cok ugrastirici duruyo

Proviron zart zurtu siktir et direkt dhtyi kokleyecek şeyler lazim DHT derivative
proviron kullanımımda bi sorun yoksa kullanmaya devam edicem şuanlık 3-5 tane urun deneyemem sabit bi gelirim yok proviron normal testoyu baskılıyor dedilerde

keske bizim ülkede apex extender falan olsa manual cok ugrastirici duruyo
kanka gecen gordum 40k para istiyolardi aq ama ucuza da vardır ben gordum turk sitesi belki scamdir ama

proviron kullanımımda bi sorun yoksa kullanmaya devam edicem şuanlık 3-5 tane urun deneyemem sabit bi gelirim yok proviron normal testoyu baskılıyor dedilerde
Omur boyu TRT kotu bisey degil bu kadar korkma baskilanmaktan testo cok ucuz zaten

• Woah
Omur boyu TRT kotu bisey degil bu kadar korkma baskilanmaktan testo cok ucuz zaten
kanka hadi oldu ya ulkede hormonlar aşırı denetimle yasaklandı hormon bulamıyom napcam ? sokağa duştum cebimde 5 kuruş param yok mesela testo falan alamiyom

• +1
kanka hadi oldu ya ulkede hormonlar aşırı denetimle yasaklandı hormon bulamıyom napcam ? sokağa duştum cebimde 5 kuruş param yok mesela testo falan alamiyom
Olmayacak senaryolar için yan çizmeye gerek yox

• WTF
proviron?

3. kutuyu bitirdim başka da kullanmam ne kadar sürer düzelmesi
nekadar sürer bilmiyorum testo basmıyorsan kullanma yeter

• +1
Reactions: whoishe