![angrybirds](/data/avatars/l/100/100697.jpg?1737065723)
angrybirds
Sma Vurgunu
ardından testo seviyesi toparlanması kolay en etkili ne önerirsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
knk uzun süreli girmek istemiyom doğal testo aşırı baskılanmasın kısacası hormona bağlanmiyim ay her ay ona ayırıcak param yok valla 16 yaşında 1 aylığına max verim alabiliceğim bi tavsiye yok mu hedef sik buyutme birazda bonemass artsin yeter 183um zaten yuzdede biraz bonemass var4 haftalık ne kullancan kanki
sen roidliydin heralde ozel gelsene knk4 haftalık ne kullancan kanki
1 ayda bence hicbir sik degismez bir de hedefin bonemassknk uzun süreli girmek istemiyom doğal testo aşırı baskılanmasın kısacası hormona bağlanmiyim ay her ay ona ayırıcak param yok valla 16 yaşında 1 aylığına max verim alabiliceğim bi tavsiye yok mu hedef sik buyutme birazda bonemass artsin yeter 183um zaten yuzdede biraz bonemass var
hedefim bonemass değil sik uzaması uzayabildigi kadar uzasın pe de yapıyorum1 ayda bence hicbir sik degismez bir de hedefin bonemass
dht türevi steroid kullancan o zaman da 4 hafta da ne olabilir ki. belki 125/250 testo 4 5 ay 4 hafta da anavar kullansan mantıklı olur mu bilmiyom isi bilen yazsınhedefim bonemass değil sik uzaması uzayabildigi kadar uzasın pe de yapıyorum
knk 4-5 ay kullansam toparlanma süreci zor olmaz mı testo seviyesindeki?dht türevi steroid kullancan o zaman da 4 hafta da ne olabilir ki. belki 125/250 testo 4 5 ay 4 hafta da anavar kullansan mantıklı olur mu bilmiyom isi bilen yazsın
dht türevi steroid kullancan o zaman da 4 hafta da ne olabilir ki. belki 125/250 testo 4 5 ay 4 hafta da anavar kullansan mantıklı olur mu bilmiyom isi bilen yazsın
kanka vücuduna 1 kere testo vs soktuğun zaman pct yapsan dahi eskisi gibi olmuyor değelerin düzeliyor ama eskisi gibi olmaz.knk 4-5 ay kullansam toparlanma süreci zor olmaz mı testo seviyesindeki?
kutay yanık bunu begendiView attachment 3430405
buney fakepill mi 800 lira
gh biraz pahalı ama onun yerine mk alsam sence?kanka vücuduna 1 kere testo vs soktuğun zaman pct yapsan dahi eskisi gibi olmuyor değelerin düzeliyor ama eskisi gibi olmaz.
aga pe zaten yıllar süren bir şey değil mi amk kullansanda yine uzun sürcek. mk677 kullandım bu arada overrated ya gereksizgh biraz pahalı ama onun yerine mk alsam sence?
183um sikim kucuk duruyor knk her erkek monster cock ister1 ayda her hafta gotten 1 gram mast cak yine sik o kadar buyumez
xvamp 21 yaşında 6 ayda 4cm buyume elde ettiğini soyluyoaga pe zaten yıllar süren bir şey değil mi amk kullansanda yine uzun sürcek. mk677 kullandım bu arada overrated ya gereksiz
Test mast yap dene biseyler183um sikim kucuk duruyor knk her erkek monster cock ister![]()
proviron bırakayım mı? dht arttırdığı için faydalı olur diye duşundum 12 gundur gunde 50 mg kullanıyomTest mast yap dene biseyler
Yarrak boyutu cok da önemli değil çok kısa değilse.hedefim bonemass değil sik uzaması uzayabildigi kadar uzasın pe de yapıyorum
yuh aq gettingbiggerin sahibi "BD" adam 4 5 senede 2-4 cm arası kazanmıstı galibaxvamp 21 yaşında 6 ayda 4cm buyume elde ettiğini soyluyo
Hiç kullanmamak daha iyi o zamankanka vücuduna 1 kere testo vs soktuğun zaman pct yapsan dahi eskisi gibi olmuyor değelerin düzeliyor ama eskisi gibi olmaz.
angut naberTest mast yap dene biseyler
ya kullanıp bırakmak sacma bence en iyisi hep kullanmakHiç kullanmamak daha iyi o zaman
Proviron zart zurtu siktir et direkt dhtyi kokleyecek şeyler lazim DHT derivativeproviron bırakayım mı? dht arttırdığı için faydalı olur diye duşundum 12 gundur gunde 50 mg kullanıyom
İyi sen numanangut naber
doğru methodları kullanmak önemli olabilir bu konuda xvampin pe threadına gore yapıyom benyuh aq gettingbiggerin sahibi "BD" adam 4 5 senede 2-4 cm arası kazanmıstı galiba
keske bizim ülkede apex extender falan olsa manual cok ugrastirici duruyodoğru methodları kullanmak önemli olabilir bu konuda xvampin pe threadına gore yapıyom ben
proviron kullanımımda bi sorun yoksa kullanmaya devam edicem şuanlık 3-5 tane urun deneyemem sabit bi gelirim yok proviron normal testoyu baskılıyor dedilerdeProviron zart zurtu siktir et direkt dhtyi kokleyecek şeyler lazim DHT derivative
kanka gecen gordum 40k para istiyolardi aq ama ucuza da vardır ben gordum turk sitesi belki scamdir amakeske bizim ülkede apex extender falan olsa manual cok ugrastirici duruyo
Omur boyu TRT kotu bisey degil bu kadar korkma baskilanmaktan testo cok ucuz zatenproviron kullanımımda bi sorun yoksa kullanmaya devam edicem şuanlık 3-5 tane urun deneyemem sabit bi gelirim yok proviron normal testoyu baskılıyor dedilerde
kanka hadi oldu ya ulkede hormonlar aşırı denetimle yasaklandı hormon bulamıyom napcam ? sokağa duştum cebimde 5 kuruş param yok mesela testo falan alamiyomOmur boyu TRT kotu bisey degil bu kadar korkma baskilanmaktan testo cok ucuz zaten
Olmayacak senaryolar için yan çizmeye gerek yoxkanka hadi oldu ya ulkede hormonlar aşırı denetimle yasaklandı hormon bulamıyom napcam ? sokağa duştum cebimde 5 kuruş param yok mesela testo falan alamiyom
proviron?kanka vücuduna 1 kere testo vs soktuğun zaman pct yapsan dahi eskisi gibi olmuyor değelerin düzeliyor ama eskisi gibi olmaz.
proviron kullanmaproviron?
3. kutuyu bitirdim başka da kullanmam ne kadar sürer düzelmesiproviron kullanma
nekadar sürer bilmiyorum testo basmıyorsan kullanma yeter3. kutuyu bitirdim başka da kullanmam ne kadar sürer düzelmesi
bilgim yok kankaproviron?