4 yıllık kız arkadasım 160 boyundakı ltn adamla aldattı

ascended123

ascended123

Iron
4 yıllık htb foidim surgerymaxxed + hardmaxxed 6’3 bendenizi bu manlet ile aldatti. dun adami postladim ratelemediler bile. ne yapacagim? tavsiyelere acigim.

Attachments

• IMG_3310.png
    IMG_3310.png
    9.7 MB · Views: 0
  • JFL
  • Woah
  • Hmm...
Reactions: King_Schnitzel, maarda, churmaxxed and 2 others
4 yıllık htb foidim surgerymaxxed + hardmaxxed 6’3 bendenizi bu manlet ile aldatti. dun adami postladim ratelemediler bile. ne yapacagim? tavsiyelere acigim.
6'3 surgerymaxxedsan seni aldatmışsa mal kızmış zaten siktir et sadıklık gerçek degil zaten bazıları mikro aldatıyo bazılarıda makro işte. siktiysen boşver başkasına geç

• +1
Reactions: Kayra139, pashanimair, Auchelius and 1 other person
Kıza yeteri kadar ilgi verdin mi? Yada kıza yetecek kadar paran var mıydı? Aklıma başka soru gelmiyor çünkü belki kızın mentali açıl ilişkiden yanadır aldatma huyu vardır. Siktir et zaten bilader sen daha iyisine layıksın.

• +1
Reactions: pashanimair, Serialsuicide and ascended123
6'3 surgerymaxxedsan seni aldatmışsa mal kızmış zaten siktir et sadıklık gerçek degil zaten bazıları mikro aldatıyo bazılarıda makro işte. siktiysen boşver başkasına geç
baskasina gectim bile. sadece anlamlandirmasi cok zor.
Kıza yeteri kadar ilgi verdin mi? Yada kıza yetecek kadar paran var mıydı? Aklıma başka soru gelmiyor çünkü belki kızın mentali açıl ilişkiden yanadır aldatma huyu vardır. Siktir et zaten bilader sen daha iyisine layıksın.
yeterli ilgi verdigimi dusunuyorum maddi olarak da cok iyi durumda olmasam da 4 yillik iliski icinde kizin annesinden cok maddi manevi emek vermisimdir kiza. sebebini sordugumda cevap da veremiyor.

• +1
Reactions: Kayra139, Auchelius and Serialsuicide
la bu globalde kendisi gibi tanıtmış kendisi kesin larplıyo:lul:

• +1
Reactions: why not me?, pashanimair and Auchelius
Trolse komik değilse daha komik
Aldattı derken mesajlaştıklarını mı gördün pompa yaptıklarını mı

• +1
Reactions: Auchelius and Serialsuicide
la bu globalde kendisi gibi tanıtmış kendisi kesin larplıyo:lul:
adamlar benim oldugumu dusunurlerse daha brutal rating verirler diye dusundum. bi sik degismedi gerci. adam filipinli mi ney.

• +1
Reactions: Auchelius and Serialsuicide
Trolse komik değilse daha komik
Aldattı derken mesajlaştıklarını mı gördün pompa yaptıklarını mı
keske trol olsa. mesaj gordum. yakalamasam konusmaya devam edip muhtemelen foidi sikecekti. cocuk da kizdan kisa bu arada, boyunu sordugunda 160 demisti. benim aptal kiz 170 civari. basima gelen olaya bak amk.

• +1
Reactions: Auchelius
atsız alim değilse ariftir:redpill::redpill::redpill:

• +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: BugraSA, anathema, Atsizz and 4 others
Turkish girls are whores
Turkish girls are sluts
Turkish girls are easy on erasmus
Turkish girls will fuck you
Turkish girls are prostitutes
Turkish girls are hoes
Turkish girls have sex for money
Turkish girls admire foreigners
Turkish girls are orospus
Turkish girls are fahişes
Turkish girls are kaşars
Turkish girls are hayat kadınıs
Turkish girls are götverens

• +1
Reactions: reanrao, İNTİKAM VAKTİ, pashanimair and 2 others

Attachments

• IMG_6418.jpeg
    IMG_6418.jpeg
    262.3 KB · Views: 0
  • JFL
  • +1
Reactions: BugraSA, Atsizz, Kayra139 and 3 others
Larpa bak essek forumda atlamış

• JFL
Reactions: StuntmanMike, İNTİKAM VAKTİ, drakenryuguji and 5 others
yüzünü atsana bi

dovsene bunu amk izlicen mi gitmesini boyle

• +1
Reactions: anythingmaxx
oglum bu sensen gotunu sikiyim

• +1
Reactions: Auchelius, Yagiz8928 and ascended123
oglum bu sensen gotunu sikiyim
benim, bi kac saatligine de olsa rol yapmak guzeldi. baskasinin benimle aldatacagini, bir htnnin ldrini sikme dusuncesi.

Users who are viewing this thread

Back