ascended123
Iron
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
6'3 surgerymaxxedsan seni aldatmışsa mal kızmış zaten siktir et sadıklık gerçek degil zaten bazıları mikro aldatıyo bazılarıda makro işte. siktiysen boşver başkasına geç4 yıllık htb foidim surgerymaxxed + hardmaxxed 6’3 bendenizi bu manlet ile aldatti. dun adami postladim ratelemediler bile. ne yapacagim? tavsiyelere acigim.
Kıza yeteri kadar ilgi verdin mi? Yada kıza yetecek kadar paran var mıydı? Aklıma başka soru gelmiyor çünkü belki kızın mentali açıl ilişkiden yanadır aldatma huyu vardır. Siktir et zaten bilader sen daha iyisine layıksın.4 yıllık htb foidim surgerymaxxed + hardmaxxed 6’3 bendenizi bu manlet ile aldatti. dun adami postladim ratelemediler bile. ne yapacagim? tavsiyelere acigim.
baskasina gectim bile. sadece anlamlandirmasi cok zor.6'3 surgerymaxxedsan seni aldatmışsa mal kızmış zaten siktir et sadıklık gerçek degil zaten bazıları mikro aldatıyo bazılarıda makro işte. siktiysen boşver başkasına geç
yeterli ilgi verdigimi dusunuyorum maddi olarak da cok iyi durumda olmasam da 4 yillik iliski icinde kizin annesinden cok maddi manevi emek vermisimdir kiza. sebebini sordugumda cevap da veremiyor.Kıza yeteri kadar ilgi verdin mi? Yada kıza yetecek kadar paran var mıydı? Aklıma başka soru gelmiyor çünkü belki kızın mentali açıl ilişkiden yanadır aldatma huyu vardır. Siktir et zaten bilader sen daha iyisine layıksın.
la bu globalde kendisi gibi tanıtmış kendisi kesin larplıyoKıza yeteri kadar ilgi verdin mi? Yada kıza yetecek kadar paran var mıydı? Aklıma başka soru gelmiyor çünkü belki kızın mentali açıl ilişkiden yanadır aldatma huyu vardır. Siktir et zaten bilader sen daha iyisine layıksın.
adamlar benim oldugumu dusunurlerse daha brutal rating verirler diye dusundum. bi sik degismedi gerci. adam filipinli mi ney.la bu globalde kendisi gibi tanıtmış kendisi kesin larplıyo![]()
keske trol olsa. mesaj gordum. yakalamasam konusmaya devam edip muhtemelen foidi sikecekti. cocuk da kizdan kisa bu arada, boyunu sordugunda 160 demisti. benim aptal kiz 170 civari. basima gelen olaya bak amk.Trolse komik değilse daha komik
Aldattı derken mesajlaştıklarını mı gördün pompa yaptıklarını mı
adam taşak geçiyo bunlarla hala farkına varamadılar amk@Resistance.![]()
adam taşak geçiyo bunlarla hala farkına varamadılar amk
fotodaki kendisi larplıyo piçyüzünü atsana bi
dovsene bunu amk izlicen mi gitmesini boyle4 yıllık htb foidim surgerymaxxed + hardmaxxed 6’3 bendenizi bu manlet ile aldatti. dun adami postladim ratelemediler bile. ne yapacagim? tavsiyelere acigim.
yakalandımfotodaki kendisi larplıyo piç
benim, bi kac saatligine de olsa rol yapmak guzeldi. baskasinin benimle aldatacagini, bir htnnin ldrini sikme dusuncesi.oglum bu sensen gotunu sikiyim
kizi dovdum yeterli lavugun sucu yokdovsene bunu amk izlicen mi gitmesini boyle