40 tyt yapıyom

D

Deleted member 88833

Platinum
napıcam matematık ve fen yukseltmem lazım

• JFL
Reactions: Deleted member 93990
konuları biliyorsan ama yapamıyorsan soru çözüm videoları izle youtubedan bakış açısı kazan

Mezun

• JFL
Reactions: maarda
Over amk 11. Sınıfın başında 50 yapıyordum dersi siklediğim falan da yoktu

• +1
Reactions: Deleted member 88833
racetam vakti

low iq rope

Matematiğe aban
Eğer matematiği 20 nete getirirsen en az 60-65 net bandına gelirsin, türkçeden 28-30, sosyalden 14-15 yaparsın arap değilsen
sayısalcıysan tyt fenden 7-8 net çıkarırsın zaten. Özellikle fizik konuları kolay tytnin

low ıq maymun

• +1
Reactions: Deleted member 93990
sadece türkçeyi fullesen 40 net oluyor amk

konu calıs kardes oluyo vallaha ben 30dum ahraz net btw. 60 cıktım az bakıp(y)

@maarda kendin kullandın mı ekside falan cok etkisi yok vs diyolar baktım recetesizmiş. Sen biliyon mu etkili mi vs bide yüksek miktar kolin almak gerekiyomuş vücuda düzgün calısması icin bizim mal tırrıklar onu bilmiyor olabilir mi

Matematiğe aban
Eğer matematiği 20 nete getirirsen en az 60-65 net bandına gelirsin, türkçeden 28-30, sosyalden 14-15 yaparsın arap değilsen
sayısalcıysan tyt fenden 7-8 net çıkarırsın zaten. Özellikle fizik konuları kolay tytnin
sosyal turkce oyle zaten mat fen problem

@maarda pirasatem aldım eczaneden kullancam onceki soruya ceval versene

kanka neye yarıyor racetam neye yarıyor

Attachments

• IMG_20241105_163341_047.webp
    IMG_20241105_163341_047.webp
    431.2 KB · Views: 0
Benim gibi chad olup 96 tyt neti yapıyorsun
anladım ders calısmam lazım mı!! hiç çalışmadım hayatımda

• +1
Reactions: temelyeterliliktest
Kanka yanlış anlamada mezunsun kağıdı sikine tassagina sursen bile 50 yapman lazım en az bu gidişle bi 2 yıl daha mezunsun

Kanka yanlış anlamada mezunsun kağıdı sikine tassagina sursen bile 50 yapman lazım en az bu gidişle bi 2 yıl daha mezunsun
turkcesı cok zordu capın napayım

turkcesı cok zordu capın napayım
Ortalama deneme netleri kaç? bu civarlardaysa ilk 100k bile hayal senin için bu yıl daha aytsi de var

knk belli ki pek akıllı bir adam değilsin. bence o dedikleri ilaçtan al ve sözel kas, gastronomi oku. gastronomi mezunları amerikada 1 yıl staj yapabiliyor. 1 yıllık amerika vizesini ve ssni aldın mı dil okuluyla uzatıp sonsuza kadar çalışabilirsin amerikada

knk belli ki pek akıllı bir adam değilsin. bence o dedikleri ilaçtan al ve sözel kas, gastronomi oku. gastronomi mezunları amerikada 1 yıl staj yapabiliyor. 1 yıllık amerika vizesini ve ssni aldın mı dil okuluyla uzatıp sonsuza kadar çalışabilirsin amerikada
hayatımda kıtap yuzu gormedım kı calıssam yapıyorum lgsye hıc calısmadan gırmıstım 430 aldım

@maarda kendin kullandın mı ekside falan cok etkisi yok vs diyolar baktım recetesizmiş. Sen biliyon mu etkili mi vs bide yüksek miktar kolin almak gerekiyomuş vücuda düzgün calısması icin bizim mal tırrıklar onu bilmiyor olabilir mi
Evet alman gerek çünkü racetamlar beynin asetilkolinini tüketir ve tükendiğinde etkileri azalır, yüksek kolinin de depresyon gibi etkileri var o yüzden inhib almanda gerekebilir birazdan detaylı yaziyim

Piracetam en hafifi çok sorun cekmezsin gibi

• +1
Reactions: Ashoimex
Evet alman gerek çünkü racetamlar beynin asetilkolinini tüketir ve tükendiğinde etkileri azalır, yüksek kolinin de depresyon gibi etkileri var o yüzden inhib almanda gerekebilir birazdan detaylı yaziyim

böbrek hastalığım var (nefropati,(protein kaçağı)) şuan da 0 durumunda bir zarar verir mi

aytde 40 mat neti yaptıracak ilaç söyle kral

bu amk forumundaki tek zeki adam sensin

ben sadece ılac kullanıp yapcam degıl mı!
ya ilacı atayımkine derse odaklanabileyim. dikkatim gidiyor sürekli tam bir malo oldum. ortaokuldayken aşırı high ıqydum yaşıma göre sonradan mallaştım biraz

• +1
Reactions: Deleted member 88833

etkisi nekadar sürede belli oluyor racetamların

1600mg kullandım 2 saatte 10dk mola verdim ve normalde uzun sure masada oturamam ama sanki rahatlamış gibiydim, odak olarak kesin olarak odağı arttırıyor hatta 10dk orga girip biseyler yazmasam 2 saat aralıksızda çalışırdım büyük ihtimal, yaşadığım tek yan etki midemde garip bir his oldu ve kullandıktan 20-30dk sonra 2-3 dakikalığına yüzüm alnım vs biraz ısındı. şimdi eve gideceğim diye ara verdim. Kolin işi için baktım 1 büyük yumurtada yaklaşik 120mg varmış sabah kalktığımda 6-7 yumurta kırıp yemeyi düşünüyorum nediyosun? Hergün düzenli olarak 2 hap belki deneme günleri 3 hap kullanmayı düşünüyorumda bu ilaca tolerans inşa eder mi vücut?

1600mg kullandım 2 saatte 10dk mola verdim ve normalde uzun sure masada oturamam ama sanki rahatlamış gibiydim, odak olarak kesin olarak odağı arttırıyor hatta 10dk orga girip biseyler yazmasam 2 saat aralıksızda çalışırdım büyük ihtimal, yaşadığım tek yan etki midemde garip bir his oldu ve kullandıktan 20-30dk sonra 2-3 dakikalığına yüzüm alnım vs biraz ısındı. şimdi eve gideceğim diye ara verdim. Kolin işi için baktım 1 büyük yumurtada yaklaşik 120mg varmış sabah kalktığımda 6-7 yumurta kırıp yemeyi düşünüyorum nediyosun? Hergün düzenli olarak 2 hap belki deneme günleri 3 hap kullanmayı düşünüyorumda bu ilaca tolerans inşa eder mi vücut?
böbreğe etkisi varmı prospektüsünde yazıyo mu

Hafızaya etkilerini bilemiyorum şuan uzun süreli kullanımda anlamak lazım

böbreğe etkisi varmı prospektüsünde yazıyo mu
Her hapın böbreğe etkisi var, kılavuzunda böbrek hastaları doktor kontrolünde kullansın yazıyor.

• +1
Reactions: Ashoimex and Deleted member 88833