D
Deleted member 88833
Platinum
napıcam matematık ve fen yukseltmem lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
konuları biliyorsan ama yapamıyorsan soru çözüm videoları izle youtubedan bakış açısı kazannapıcam matematık ve fen yukseltmem lazım
mezunum zatebMezun
kanka bılmıyomkonuları biliyorsan ama yapamıyorsan soru çözüm videoları izle youtubedan bakış açısı kazan
ne!racetam vakti
Mezun halinle 40 net ne ben 70 lerde sürünüom aq 12 yimmezunum zateb
hayatımda okula gıtmedım 1 aydır dershanede sadece turkce ve sosyal yapıyomlow iq rope
lisede hıc amcık sıkemedın amaMezun halinle 40 net ne ben 70 lerde sürünüom aq 12 yim
Matematiğe abannapıcam matematık ve fen yukseltmem lazım
Piracetam mi ders calismak icin en iyisi hangisi recetesizse gidip alicamracetam vakti
orsbcocu fulle o zamansadece türkçeyi fullesen 40 net oluyor amk
ıqmu tyt netımden hesaplayan sensın beynını sıktıgımlow ıq maymun
sosyal turkce oyle zaten mat fen problemMatematiğe aban
Eğer matematiği 20 nete getirirsen en az 60-65 net bandına gelirsin, türkçeden 28-30, sosyalden 14-15 yaparsın arap değilsen
sayısalcıysan tyt fenden 7-8 net çıkarırsın zaten. Özellikle fizik konuları kolay tytnin
kanka neye yarıyor racetam neye yarıyor@maarda pirasatem aldım eczaneden kullancam onceki soruya ceval versene
Benim gibi chad olup 96 tyt neti yapıyorsunkanka neye yarıyor racetam neye yarıyor
anladım ders calısmam lazım mı!! hiç çalışmadım hayatımdaBenim gibi chad olup 96 tyt neti yapıyorsun
Yok bunun hepsini agzina at direk +10 netanladım ders calısmam lazım mı!! hiç çalışmadım hayatımda
12 tane ıcsem full cekıyom yanıYok bunun hepsini agzina at direk +10 net
Kanka yanlış anlamada mezunsun kağıdı sikine tassagina sursen bile 50 yapman lazım en az bu gidişle bi 2 yıl daha mezunsunnapıcam matematık ve fen yukseltmem lazım
turkcesı cok zordu capın napayımKanka yanlış anlamada mezunsun kağıdı sikine tassagina sursen bile 50 yapman lazım en az bu gidişle bi 2 yıl daha mezunsun
Ortalama deneme netleri kaç? bu civarlardaysa ilk 100k bile hayal senin için bu yıl daha aytsi de varturkcesı cok zordu capın napayım
50 ayt de 30 ayt eksıgım cok yok tyt 50Ortalama deneme netleri kaç? bu civarlardaysa ilk 100k bile hayal senin için bu yıl daha aytsi de var
Seneye de mezunsun hayirli olsun. Maardanin dediği gibi acil50 ayt de 30 ayt eksıgım cok yok tyt 50
racetam vakti
hangı doktor yazıyor bunuSeneye de mezunsun hayirli olsun. Maardanin dediği gibi acil
Parayla satılıyor eczaneye git al. 115 tlhangı doktor yazıyor bunu
ugur napıyon la burdaParayla satılıyor eczaneye git al. 115 tl
harbı tesekkur ettımParayla satılıyor eczaneye git al. 115 tl
Cons açugur napıyon la burda
hayatımda kıtap yuzu gormedım kı calıssam yapıyorum lgsye hıc calısmadan gırmıstım 430 aldımknk belli ki pek akıllı bir adam değilsin. bence o dedikleri ilaçtan al ve sözel kas, gastronomi oku. gastronomi mezunları amerikada 1 yıl staj yapabiliyor. 1 yıllık amerika vizesini ve ssni aldın mı dil okuluyla uzatıp sonsuza kadar çalışabilirsin amerikada
@maarda pirasatem aldım eczaneden kullancam onceki soruya ceval versene
Evet alman gerek çünkü racetamlar beynin asetilkolinini tüketir ve tükendiğinde etkileri azalır, yüksek kolinin de depresyon gibi etkileri var o yüzden inhib almanda gerekebilir birazdan detaylı yaziyim@maarda kendin kullandın mı ekside falan cok etkisi yok vs diyolar baktım recetesizmiş. Sen biliyon mu etkili mi vs bide yüksek miktar kolin almak gerekiyomuş vücuda düzgün calısması icin bizim mal tırrıklar onu bilmiyor olabilir mi
böbrek hastalığım var (nefropati,(protein kaçağı)) şuan da 0 durumunda bir zarar verir miEvet alman gerek çünkü racetamlar beynin asetilkolinini tüketir ve tükendiğinde etkileri azalır, yüksek kolinin de depresyon gibi etkileri var o yüzden inhib almanda gerekebilir birazdan detaylı yaziyim
Piracetam en hafifi çok sorun cekmezsin gibi
aytde 40 mat neti yaptıracak ilaç söyle kralEvet alman gerek çünkü racetamlar beynin asetilkolinini tüketir ve tükendiğinde etkileri azalır, yüksek kolinin de depresyon gibi etkileri var o yüzden inhib almanda gerekebilir birazdan detaylı yaziyim
ben sadece ılac kullanıp yapcam degıl mı!aytde 40 mat neti yaptıracak ilaç söyle kral
ya ilacı atayımkine derse odaklanabileyim. dikkatim gidiyor sürekli tam bir malo oldum. ortaokuldayken aşırı high ıqydum yaşıma göre sonradan mallaştım birazben sadece ılac kullanıp yapcam degıl mı!
etkisi nekadar sürede belli oluyor racetamlarınEvet alman gerek çünkü racetamlar beynin asetilkolinini tüketir ve tükendiğinde etkileri azalır, yüksek kolinin de depresyon gibi etkileri var o yüzden inhib almanda gerekebilir birazdan detaylı yaziyim
1600mg kullandım 2 saatte 10dk mola verdim ve normalde uzun sure masada oturamam ama sanki rahatlamış gibiydim, odak olarak kesin olarak odağı arttırıyor hatta 10dk orga girip biseyler yazmasam 2 saat aralıksızda çalışırdım büyük ihtimal, yaşadığım tek yan etki midemde garip bir his oldu ve kullandıktan 20-30dk sonra 2-3 dakikalığına yüzüm alnım vs biraz ısındı. şimdi eve gideceğim diye ara verdim. Kolin işi için baktım 1 büyük yumurtada yaklaşik 120mg varmış sabah kalktığımda 6-7 yumurta kırıp yemeyi düşünüyorum nediyosun? Hergün düzenli olarak 2 hap belki deneme günleri 3 hap kullanmayı düşünüyorumda bu ilaca tolerans inşa eder mi vücut?Evet alman gerek çünkü racetamlar beynin asetilkolinini tüketir ve tükendiğinde etkileri azalır, yüksek kolinin de depresyon gibi etkileri var o yüzden inhib almanda gerekebilir birazdan detaylı yaziyim
böbreğe etkisi varmı prospektüsünde yazıyo mu1600mg kullandım 2 saatte 10dk mola verdim ve normalde uzun sure masada oturamam ama sanki rahatlamış gibiydim, odak olarak kesin olarak odağı arttırıyor hatta 10dk orga girip biseyler yazmasam 2 saat aralıksızda çalışırdım büyük ihtimal, yaşadığım tek yan etki midemde garip bir his oldu ve kullandıktan 20-30dk sonra 2-3 dakikalığına yüzüm alnım vs biraz ısındı. şimdi eve gideceğim diye ara verdim. Kolin işi için baktım 1 büyük yumurtada yaklaşik 120mg varmış sabah kalktığımda 6-7 yumurta kırıp yemeyi düşünüyorum nediyosun? Hergün düzenli olarak 2 hap belki deneme günleri 3 hap kullanmayı düşünüyorumda bu ilaca tolerans inşa eder mi vücut?
Hafızaya etkilerini bilemiyorum şuan uzun süreli kullanımda anlamak lazım1600mg kullandım 2 saatte 10dk mola verdim ve normalde uzun sure masada oturamam ama sanki rahatlamış gibiydim, odak olarak kesin olarak odağı arttırıyor hatta 10dk orga girip biseyler yazmasam 2 saat aralıksızda çalışırdım büyük ihtimal, yaşadığım tek yan etki midemde garip bir his oldu ve kullandıktan 20-30dk sonra 2-3 dakikalığına yüzüm alnım vs biraz ısındı. şimdi eve gideceğim diye ara verdim. Kolin işi için baktım 1 büyük yumurtada yaklaşik 120mg varmış sabah kalktığımda 6-7 yumurta kırıp yemeyi düşünüyorum nediyosun? Hergün düzenli olarak 2 hap belki deneme günleri 3 hap kullanmayı düşünüyorumda bu ilaca tolerans inşa eder mi vücut?
Her hapın böbreğe etkisi var, kılavuzunda böbrek hastaları doktor kontrolünde kullansın yazıyor.böbreğe etkisi varmı prospektüsünde yazıyo mu