490 bin liraya LL yapan doktor

dogu

dogu

manlet

piyasaya göre en uygunu bu tecrübeli gibi gözüküyor sizce ?

• +1
  • JFL
Reactions: Dwrk, Dathomirian Zabrak and divisionpanzerfaust
1755215926038

• JFL
  • +1
Reactions: Resistance., Kayra139, Aven and 4 others
  • +1
Reactions: Kayra139, auitistsurvior, Misogynist_Maxxer and 3 others
  • JFL
  • +1
Reactions: Kayra139, Dathomirian Zabrak, Aven and 4 others

• So Sad
  • JFL
Reactions: Zodiac, Dathomirian Zabrak and 0x22
1755217729797

1755217837808

:lul::lul::lul::lul::lul:

Attachments

• 1755217518824.png
    1755217518824.png
    91 KB · Views: 0
  • 1755217781974.png
    1755217781974.png
    32.7 KB · Views: 0
Last edited:
  • JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, Dathomirian Zabrak and yadih
orospu evlatları +35 yaş olmalarına rağmen girdikleri triplere bak bu forum gün yüzüne çıkmamaliydi

Attachments

• Screenshot_2025-08-15-03-29-02-589_com.android.chrome.png
    Screenshot_2025-08-15-03-29-02-589_com.android.chrome.png
    119.7 KB · Views: 0
  • Screenshot_2025-08-15-03-30-14-224_com.android.chrome.png
    Screenshot_2025-08-15-03-30-14-224_com.android.chrome.png
    601.3 KB · Views: 0
  • +1
Reactions: auitistsurvior, Zodiac, dogu and 1 other person
orospu evlatları +35 yaş olmalarına rağmen girdikleri triplere bak bu forum gün yüzüne çıkmamaliydi
AOHSDISDFHDF orada takılan erkekler o kadar ama aç ki 10 yıllık dostunu satar amın evlatları

• JFL
Reactions: Resistance., Zodiac, Dathomirian Zabrak and 1 other person
AOHSDISDFHDF orada takılan erkekler o kadar ama aç ki 10 yıllık dostunu satar amın evlatları
onların dostları yok

• +1
Reactions: Kayra139, Leo Psl, Resistance. and 2 others
Normalde kaç k dolar ki mesela 20k dolara iyi yapıyolar mıdır :kys:

• Hmm...
  • +1
Reactions: pashanimair and Zodiac
O paraya beni Hz Adem kadar uzun yapmıyorsa siktirsin gitsin amk

• +1
Reactions: pashanimair
sormadım 1 bacağa yapıyordu 2 bacak ile 16 yapar oda yeter de artar
Çok para gram değmez hem o ameliyata girsin hayatının geri kalanını yürüyen sandalye de geçirirsin

• +1
Reactions: pashanimair
batıdaki yaşıtlarının 1 yıldan daha az sürede biriktirdiği parayı türkolar birşey sanıyor yazık amk jfl

• +1
Reactions: auitistsurvior
Çok para gram değmez hem o ameliyata girsin hayatının geri kalanını yürüyen sandalye de geçirirsin
Nası değmez +10cm nasılsın birşey biliuon mu

• +1
Reactions: Serialsuicide
Nası değmez +10cm nasılsın birşey biliuon mu
Ben bu paraya değmez diyorum yani adam da çok iyi bir doktora benzemiyor ameliyata girersen masadan kalkamayabilirsin

• +1
Reactions: Serialsuicide
batıdaki yaşıtlarının 1 yıldan daha az sürede biriktirdiği parayı türkolar birşey sanıyor yazık amk jfl
o parayı hallederim de komplikasyon riskleri sıkıntı özellikle şu adamda

benim lise askı threadime yanıt vericekmisin lutfen cope nedir ogrenmessem sanırım intihar edicem zaten manletim su threadi gordum son bikac gundur suifuel tuketip duruyporum

• +1
Reactions: maarda
bu arara batililarda bazilari muhtemelen gocmen olanlar retard, forumda birisi ile tartistim seyi anlamiyolar, 18 yasina biri ailesinin yanina kalaral ve kazandigi parayi harcamayarak en kotu bir yilda 20k usd biriktirir.
mse trimax rhino eye area roids eyecos filan herseyi genelde halledebilir, zaten surece yaymasi gerektigi icin yatirimdan ve zamandan para kazanabilir 20 yasinda hayatina devam eder, ascend cok easy, trde 6k usd max biriktirbilirsin, o zaten sadece mse braces bimax belki rhino sonra 0 laniyorsun. yani 18 19 yaslarini bu kadar grindlamaya ve tehlikelere vermeye degecek bir olay degil, cunku kazandigin paranin %100 biriktirmek cok zor ve ailenin anlayisli olmasi lazim filan, hard shit but theres always ascend.

• +1
Reactions: Serialsuicide, auitistsurvior and maarda
bu arara batililarda bazilari muhtemelen gocmen olanlar retard, forumda birisi ile tartistim seyi anlamiyolar, 18 yasina biri ailesinin yanina kalaral ve kazandigi parayi harcamayarak en kotu bir yilda 20k usd biriktirir.
mse trimax rhino eye area roids eyecos filan herseyi genelde halledebilir, zaten surece yaymasi gerektigi icin yatirimdan ve zamandan para kazanabilir 20 yasinda hayatina devam eder, ascend cok easy, trde 6k usd max biriktirbilirsin, o zaten sadece mse braces bimax belki rhino sonra 0 laniyorsun. yani 18 19 yaslarini bu kadar grindlamaya ve tehlikelere vermeye degecek bir olay degil, cunku kazandigin paranin %100 biriktirmek cok zor ve ailenin anlayisli olmasi lazim filan, hard shit but theres always ascend.
i was born in middle east and it was already fucking over

• +1
Reactions: maarda and Serialsuicide