6 ayda ne beklemem gerek

growthplatessss111

growthplatessss111

186 kürt htn
gym gidicem e3d şeklinde sadece upper her bölgeye 2 set haftada 2x frekans yeterli sanırım 2x UL yapmakla aynı şey upper için
6 ayda ne beklemem gerek? şuan fazladan göbek etrafında falan 5-6 kilo yağ var 69 kiloyum çok çok az kas kazansam ve lean olsam yeterli ama becerilir mi 6 ayda

• +1
Reactions: Kayra139 and why not me?
Çok bişey beklemede iyi olursun yine

• +1
Reactions: Deleted member 251512, anathema, why not me? and 2 others
1770230100802

Çok bişey beklemede iyi olursun yine
6 ay için fazla mı şöyle bişi

• +1
Reactions: Kayra139
1770233617111

bu mümkün mü peki şöyle bişi daha zor gibi başarma açısından ama bu aslında daha iyi örnek oldu jordan barretin claviclelar baya iyi ondan ne olursa olsun iyi duruyo

• +1
Reactions: Kayra139
testo bas yüzünde değişiyor vücudunda mental olarakta güzel büyüt vücudunu sıska kalma yap yakıcam diye SMV>psl her zaman

• +1
Reactions: Serialsuicide, why not me? and growthplatessss111
testo bas yüzünde değişiyor vücudunda mental olarakta güzel büyüt vücudunu sıska kalma yap yakıcam diye SMV>psl her zaman
geçen gün nedense birden roidlere daha sıcak baktım falan ama yine aklımdan sildim. ben daha ai alırken bu kadar korkuyorum vs. götüm yemez ve taşaklarıma haşır neşir olmayı sevmiyorum

• +1
Reactions: dogu
geçen gün nedense birden roidlere daha sıcak baktım falan ama yine aklımdan sildim. ben daha ai alırken bu kadar korkuyorum vs. götüm yemez ve taşaklarıma haşır neşir olmayı sevmiyorum
testo en zararsızı iyi birşey mental olarak kullandım ben sırf

• +1
Reactions: growthplatessss111