![ogrepilled](/data/avatars/l/81/81995.jpg?1724946863)
ogrepilled
rich piana cycle at 16
6 gün -8kg cut
22.5 trained bideltoid
![IMG 8546 IMG 8546](https://i.looksmax.org/attachments/2024/08/4347362_IMG_8546.jpeg)
22.5 trained bideltoid
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
vegan kardeşimAbi natural misin
abi sen vegan 16 yaş natural birine benziyorsun
mirin body
amina koyayim yeni farkettim adam hem sigara iciyor hem ventolin inhaler kullaniyor(bendeoylryapiyom ama eve sokacak kadar sigara icmiyom)
Video at.bende girdim ekibimizin kürüne geniş tutmalı trapez hareketi bidelti büyütüyo mu büyütmüyo mu
reeves deadlifts diyorsan yerden değilde rackten alıp shrug yaptığında evet omuza etkisi varbende girdim ekibimizin kürüne geniş tutmalı trapez hareketi bidelti büyütüyo mu büyütmüyo mu
sadece sigara var kanımdaAbi natural misin
sen östrojenik anabolizan kullanıyon ya o bideltin growth plateini kapatmıyor mureeves deadlifts diyorsan yerden değilde rackten alıp shrug yaptığında evet omuza etkisi var
Kanka senin anlamadığın sorun şu bi türlü aklına girmiyor ne yaparsan yap o sikik kemiklerin büyümeyecek 8 yaşında değilsensen östrojenik anabolizan kullanıyon ya o bideltin growth plateini kapatmıyor mu
kürden sonra 5cm uzadım diyosun 16 yasında 176 dan 181 e simdi bunu dişyosunKanka senin anlamadığın sorun şu bi türlü aklına girmiyor ne yaparsan yap o sikik kemiklerin büyümeyecek 8 yaşında değilsen
Genetigimde 181 varmış demek ki salak orpsucoucgu kemik uzama sürecini hızlandırıyor sadece genetiğin neyse o babanın aynısı olacaksınkürden sonra 5cm uzadım diyosun 16 yasında 176 dan 181 e simdi bunu dişyosun
dedigin saglıklı bi insan için doğru sadece deficency olan insanlar az çok farketmez kısa kalıyorGenetigimde 181 varmış demek ki salak orpsucoucgu kemik uzama sürecini hızlandırıyor sadece genetiğin neyse o babanın aynısı olacaksın