kurdistan
whitemonster06
merak ettiklerinizi sorun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
knk oluyo ama zaten high inhibsen inanılmaz low inhib olmyonaga bu özgüven olayları falan filan diyolar onlar harbi oluyor mu, yani kendini allah gibi hissediyor musun öncesine kıyasla
ya oc18 yaşında TRT yapıyorsun? Dostum, 18 yaşında çoğu sporcu testosteronsuz kür yapıyor. 50mg proviron alıyorsun ve 375 mg testosteron alıyorsun. Amacın kas gelişimi değil, androjenik etkileri maximize etmek istiyorsun ve provironun sana yetersiz geldiğini HİSSEDİYORSUN?!
Yeterli olduğunu nasıl hissettin de yetersiz olduğunu anladın? Kan testi verdin mi hiç? Sağlık sigortan var mı? Testis USG'si çekindin mi testosteron kullanmadan? SHBG seviyeni biliyor musun? DHT'yi maksimale alarak ne hedefliyorsun? Sakallarının çıkmasını mı? Kelleşmeyi mi? Amacın ne dostum? Burada kobay faresine destek olacak insanlar yok, kimse böyle saçmalıklara fikir vermez. Kan testini paylaş bizimle.
O değilde 50 proviron işine yaradımı ben 25 atıyom şuan etkisi yok pekya oc
yarramı kaldırdıO değilde 50 proviron işine yaradımı ben 25 atıyom şuan etkisi yok pek
190 boyun var ananı sikecemknk ascendlicem mi ben knk bitmiyop dimi over değil
its over buddy boyo18 yaşında TRT yapıyorsun? Dostum, 18 yaşında çoğu sporcu testosteronsuz kür yapıyor. 50mg proviron alıyorsun ve 375 mg testosteron alıyorsun. Amacın kas gelişimi değil, androjenik etkileri maximize etmek istiyorsun ve provironun sana yetersiz geldiğini HİSSEDİYORSUN?!
Yeterli olduğunu nasıl hissettin de yetersiz olduğunu anladın? Kan testi verdin mi hiç? Sağlık sigortan var mı? Testis USG'si çekindin mi testosteron kullanmadan? SHBG seviyeni biliyor musun? DHT'yi maksimale alarak ne hedefliyorsun? Sakallarının çıkmasını mı? Kelleşmeyi mi? Amacın ne dostum? Burada kobay faresine destek olacak insanlar yok, kimse böyle saçmalıklara fikir vermez. Kan testini paylaş bizimle.
ROID guide ne zamanmerak ettiklerinizi sorun
maarda jr bu adam . yazabilicek kabiliyet varROID guide ne zaman
Maardanin dark triad versiyonu bumaarda jr bu adam . yazabilicek kabiliyet var
çenem yoktu çenem olduyüzün değişti mi
ya bi de bu roid girince kısır oluyon kolpasını sıkan piç kim amk beni de inandırmışlardı onamerak ettiklerinizi sorun
@dgn.bampulden örümcek çıkarsa napıyoduk
Son paranla bidaha testo alıyosun sonra jinekomastin çıkıyo ralox alcak paran kalmıyo yarragı yiyosunampulden örümcek çıkarsa napıyoduk
androgenic kısırlık yapmıyo dediği için inanasım gelmiyoya bi de bu roid girince kısır oluyon kolpasını sıkan piç kim amk beni de inandırmışlardı ona
Maardanın kürt versiyonu pardon maarda zaten kürttüMaardanin dark triad versiyonu bu
im delt enjeksiyonlarından sonra idman atamayacak kadar ağrı oluyormumerak ettiklerinizi sorun
bu zamana kadar hep delt vurdum aynı yerden hiç ağrı yaşamadımim delt enjeksiyonlarından sonra idman atamayacak kadar ağrı oluyormu
yüzde su tuttumu çok oldumu
+ testis küçülmesi olduysa ne kadar oldu olmaması için birşey kullandın mıim delt enjeksiyonlarından sonra idman atamayacak kadar ağrı oluyormu
yüzde su tuttumu çok oldumu
abartıldığı kadar bi şey yok belki pubertyde olduğum için olabilir idk+ testis küçülmesi olduysa ne kadar oldu olmaması için birşey kullandın mı
@flows5991 alt18 yaşında TRT yapıyorsun? Dostum, 18 yaşında çoğu sporcu testosteronsuz kür yapıyor. 50mg proviron alıyorsun ve 375 mg testosteron alıyorsun. Amacın kas gelişimi değil, androjenik etkileri maximize etmek istiyorsun ve provironun sana yetersiz geldiğini HİSSEDİYORSUN?!
Niye yapionkimerak ettiklerinizi sorun
bağımlılık oldu aqNiye yapionki
jim cope buarada knk kb benden duymani istemezdimbağımlılık oldu aq
cim yaptığımı kim söyledijim cope buarada knk kb benden duymani istemezdim
Trendyol fitnes seti @botdericektshoeIiftcim yaptığımı kim söyledi)
efmMaardanın kürt versiyonu
AMUNAKOYUM BU BUZZWORDLER NE YA VÜCUDU ECZANEYE ÇEVİRMİŞSİN SEN AMKbu zamana kadar hep delt vurdum aynı yerden hiç ağrı yaşamadım
yüzde su tutumu için telmisartan alıp önüne geçebilirsin ve ya epladey, telmisartan çok daha ucuz olduğu için onu tercih et bence
yüksek doz enjeksyon testosteron aldosteronu arttıracağı için ödem yapar bu yukarıda saydığım ilaçlar aldosteron aktivitesini engeller (tam olarak öyle değil ama ödeme karşı etkili)
Bu roid harbi bagımlılık amk@kurdistan ne denedin şuana kadar en sevdigin ne
Ben 2. Cycle test,primo,adrol/sdrol kickstart düşünüyom
Yada test eq adrol
düşme mickeyBu roid harbi bagımlılık amk
anadrol kullanmaya başladığımda ağırlıklar tüy gibiydi ama öforik hissetiriyodu ama hasta etti beni@kurdistan ne denedin şuana kadar en sevdigin ne
Ben 2. Cycle test,primo,adrol/sdrol kickstart düşünüyom
Yada test eq adrol
Kaç npp kullandınanadrol kullanmaya başladığımda ağırlıklar tüy gibiydi ama öforik hissetiriyodu ama hasta etti beni
ve geçici gain için kullanılcak bi roid değil ama iyiydi
en sevdiğim npp ve ya anadrol sanırım
nppde güç vermişti microdose olsa bile
haftalık 80-100Kaç npp kullandın
bi insan niye adini jahrein koyar aqknk ascendlicem mi ben knk bitmiyop dimi over değil
kanka pmden fiziğini atarmısın merak ettimhaftalık 80-100
bu zamana kadar roid basıp sadece yatıp uyudum yükselen prolaktinden mi bilmiyorum ama çoğu konuda daha tembel olmaya doğru itildim roide girdiğimden berikanka pmden fiziğini atarmısın merak ettim