7 aydır kendime SENTETİK HORMON vuruyorum

kurdistan

kurdistan

whitemonster06
merak ettiklerinizi sorun

• +1
  • JFL
Reactions: susisesi, Thrill, Fridx and 8 others
aga bu özgüven olayları falan filan diyolar onlar harbi oluyor mu, yani kendini allah gibi hissediyor musun öncesine kıyasla

• +1
Reactions: Thrill, yigittsaint and kurdistan
kaç mg bide

• +1
Reactions: Thrill and kurdistan
aga bu özgüven olayları falan filan diyolar onlar harbi oluyor mu, yani kendini allah gibi hissediyor musun öncesine kıyasla
knk oluyo ama zaten high inhibsen inanılmaz low inhib olmyon
abartıldığı kadar yok
@ER enjoyer a TRT başla tüm mental problemlerin sosyal anksiyeten falan çözülcek diyolardı cope amk öyle bi şey yok
beklentini çok yüksek tutma ama evet işe yarıyo
MG'lar değişkenlik gösteriyo trt dozajında çok özgüven bekleme
min 375 falan olması lazım vurduğun testonun

• +1
Reactions: susisesi, Thrill, Fridx and 6 others
18 yaşında TRT yapıyorsun? Dostum, 18 yaşında çoğu sporcu testosteronsuz kür yapıyor. 50mg proviron alıyorsun ve 375 mg testosteron alıyorsun. Amacın kas gelişimi değil, androjenik etkileri maximize etmek istiyorsun ve provironun sana yetersiz geldiğini HİSSEDİYORSUN?!

Yeterli olduğunu nasıl hissettin de yetersiz olduğunu anladın? Kan testi verdin mi hiç? Sağlık sigortan var mı? Testis USG'si çekindin mi testosteron kullanmadan? SHBG seviyeni biliyor musun? DHT'yi maksimale alarak ne hedefliyorsun? Sakallarının çıkmasını mı? Kelleşmeyi mi? Amacın ne dostum? Burada kobay faresine destek olacak insanlar yok, kimse böyle saçmalıklara fikir vermez. Kan testini paylaş bizimle.

• JFL
  • +1
Reactions: annenisikeyim, BugraSA, susisesi and 8 others
18 yaşında TRT yapıyorsun? Dostum, 18 yaşında çoğu sporcu testosteronsuz kür yapıyor. 50mg proviron alıyorsun ve 375 mg testosteron alıyorsun. Amacın kas gelişimi değil, androjenik etkileri maximize etmek istiyorsun ve provironun sana yetersiz geldiğini HİSSEDİYORSUN?!

Yeterli olduğunu nasıl hissettin de yetersiz olduğunu anladın? Kan testi verdin mi hiç? Sağlık sigortan var mı? Testis USG'si çekindin mi testosteron kullanmadan? SHBG seviyeni biliyor musun? DHT'yi maksimale alarak ne hedefliyorsun? Sakallarının çıkmasını mı? Kelleşmeyi mi? Amacın ne dostum? Burada kobay faresine destek olacak insanlar yok, kimse böyle saçmalıklara fikir vermez. Kan testini paylaş bizimle.
ya oc

• JFL
Reactions: susisesi, Thrill, Fridx and 4 others
knk ascendlicem mi ben knk bitmiyop dimi over değil

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Gordon Freeman, yigittsaint and 2 others

its over buddy boyo
12877thumbdd6441226f5d36206ba1f4a0aca71350

• JFL
Reactions: Thrill, Fridx, dgn.b and 4 others
yüzün değişti mi

• +1
yüzün değişti mi
çenem yoktu çenem oldu
recessed çözmedi ama oldu yani
zygolarım adam oldu biraz
kıl tüy için bi boka yaramadı anadrol masteron tren o bu ne kadar dht türevi kullansam da işe yaramadı, sakalı oral minox ve topical minoxla çıkardım
bi de o kadar ilaca rağmen baby fat gitmedi yörük genleri çok brutal

Last edited:
  • +1
Reactions: yigittsaint, BugraSA, jsbera and 4 others
ya bi de bu roid girince kısır oluyon kolpasını sıkan piç kim amk beni de inandırmışlardı ona

• JFL
Reactions: yigittsaint, Thrill, szenn and 4 others
ampulden örümcek çıkarsa napıyoduk

• JFL
Reactions: yigittsaint, Thrill, szenn and 4 others
ya bi de bu roid girince kısır oluyon kolpasını sıkan piç kim amk beni de inandırmışlardı ona
androgenic kısırlık yapmıyo dediği için inanasım gelmiyo

• +1
Reactions: Thrill
im delt enjeksiyonlarından sonra idman atamayacak kadar ağrı oluyormu
yüzde su tuttumu çok oldumu

• +1
Reactions: temelyeterliliktest, Thrill and kurdistan
bu zamana kadar hep delt vurdum aynı yerden hiç ağrı yaşamadım
yüzde su tutumu için telmisartan alıp önüne geçebilirsin ve ya epladey, telmisartan çok daha ucuz olduğu için onu tercih et bence
yüksek doz enjeksyon testosteron aldosteronu arttıracağı için ödem yapar bu yukarıda saydığım ilaçlar aldosteron aktivitesini engeller (tam olarak öyle değil ama ödeme karşı etkili)

• +1
Reactions: temelyeterliliktest, Serialsuicide, Thrill and 1 other person
+ testis küçülmesi olduysa ne kadar oldu olmaması için birşey kullandın mı

• +1
+ testis küçülmesi olduysa ne kadar oldu olmaması için birşey kullandın mı
abartıldığı kadar bi şey yok belki pubertyde olduğum için olabilir idk
kürde olduğumu ve bu yüzden bu efekti yaptığını bilmesem farkında bile olmazdım muhtemelen

• +1
Reactions: Thrill and kullancı1998572619

@flows5991 alt

• +1
  • JFL
Reactions: kurdistan and Thrill
bu zamana kadar hep delt vurdum aynı yerden hiç ağrı yaşamadım
yüzde su tutumu için telmisartan alıp önüne geçebilirsin ve ya epladey, telmisartan çok daha ucuz olduğu için onu tercih et bence
yüksek doz enjeksyon testosteron aldosteronu arttıracağı için ödem yapar bu yukarıda saydığım ilaçlar aldosteron aktivitesini engeller (tam olarak öyle değil ama ödeme karşı etkili)
AMUNAKOYUM BU BUZZWORDLER NE YA VÜCUDU ECZANEYE ÇEVİRMİŞSİN SEN AMK

• JFL
Reactions: BugraSA, temelyeterliliktest, Gordon Freeman and 3 others
IMG 0636

• JFL
Reactions: yigittsaint, kurdistan, meatenjoyer9 and 5 others
@kurdistan ne denedin şuana kadar en sevdigin ne
Ben 2. Cycle test,primo,adrol/sdrol kickstart düşünüyom
Yada test eq adrol

• +1
Reactions: kurdistan
Yada test eq adrol
Bu roid harbi bagımlılık amk

• +1
Reactions: kurdistan and Fridx
Yada test eq adrol
anadrol kullanmaya başladığımda ağırlıklar tüy gibiydi ama öforik hissetiriyodu ama hasta etti beni
ve geçici gain için kullanılcak bi roid değil ama iyiydi
en sevdiğim npp ve ya anadrol sanırım
nppde güç vermişti microdose olsa bile

• +1
Reactions: dgn.b
anadrol kullanmaya başladığımda ağırlıklar tüy gibiydi ama öforik hissetiriyodu ama hasta etti beni
ve geçici gain için kullanılcak bi roid değil ama iyiydi
en sevdiğim npp ve ya anadrol sanırım
nppde güç vermişti microdose olsa bile
Kaç npp kullandın

• +1
Reactions: kurdistan
  • JFL
Reactions: Jahrein, Trenmaxx1, Gordon Freeman and 1 other person
kanka pmden fiziğini atarmısın merak ettim
bu zamana kadar roid basıp sadece yatıp uyudum yükselen prolaktinden mi bilmiyorum ama çoğu konuda daha tembel olmaya doğru itildim roide girdiğimden beri
şuan fiziğim dolu ama parçalı değil glikojenden sanırım idk
193 boyum 79 kiloyum glikojen boşalınca 73e kadar düşmüştüm