8 aydır boy uzamaması hk.

ZerefDragnee1l

ZerefDragnee1l

fakecel
8 aydır boyumu uzatmadığı için vücudumu cezalandırarak onu kafasından 45 kalibre ile vurmayı planlıyorum:LOL:

• +1
  • Woah
  • Hmm...
Reactions: meatenjoyer9, Arisylva, Duck Eats Bagel and 3 others
Senin boyun gayet iyi la takma kafana

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, Serialsuicide, ZerefDragnee1l and 1 other person
Senin boyun gayet iyi la takma kafana
1761344991857

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: churmaxxed, Turetskiyy, kababcel and 4 others
  • +1
  • So Sad
Reactions: Duck Eats Bagel, pashanimair and reanrao
"Exercise elicited a peak secretion of all the analyzed hormones. GH showed the highest mean percentage increase (558%)"
"followed by prolactin (178%) and cortisol (23%)"

"şiddetli egzersizler gh'ı %558 arttırabiliyor." tabii bu artışın gerçekleştiği süre muhtemelen ne bone remodeling ne de vertical growth için yeterli ayrıca kortizol artışı sadece %23 ve %558'lik gh artışı ile çok uygun ve kabul edilebilir bir takas oluyor, "erken yaşta gym gitmeyin vücuda stres bindirirsiniz" cope
ki %23'ü iyi dinlenme ve takviyeler ile çok daha az hale getirebilirsiniz ve bu elde edilen en yüksek değer

• +1
Reactions: kababcel, Arisylva, Duck Eats Bagel and 3 others
bu boy işi cidden inanılmaz sinirimi bozmaya başladı
Delircem yakında
"Exercise elicited a peak secretion of all the analyzed hormones. GH showed the highest mean percentage increase (558%)"

"şiddetli egzersizler gh'ı %558 arttırabiliyor." tabii bu artışın gerçekleştiği süre muhtemelen ne bone remodeling ne de vertical growth için yeterli ayrıca kortizol artışı sadece %23 ve %558'lik gh artışı ile çok uygun ve kabul edilebilir bir takas oluyor, "erken yaşta gym gitmeyin vücuda stres bindirirsiniz" cope
ki %23'ü iyi dinlenme ve takviyeler ile çok daha az hale getirebilirsiniz ve bu elde edilen en yüksek değer
Kardesim benim gibi olmasin diye ugrasicam ama genetik hasarlı direk

• +1
  • So Sad
Reactions: Duck Eats Bagel, ZerefDragnee1l, pashanimair and 1 other person
Ben ergenliğe bir tık geç girdim ona rağmen yeterli uzadığımı düşünmüyorum bütün çocukluğum yarrak gibi beslenmekten ve geceleri hiç uyumamaktan heba oldu amk şuan 6'4 HTN'ydim kendi potansiyelimi siktim :feelswhy:

• So Sad
  • +1
Reactions: kababcel, Duck Eats Bagel, xlegend and 2 others
Yazın 4 cm uzadım benim için bitti
171 to 175

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel and pashanimair
Ben ergenliğe bir tık geç girdim ona rağmen yeterli uzadığımı düşünmüyorum bütün çocukluğum yarrak gibi beslenmekten ve geceleri hiç uyumamaktan heba oldu amk şuan 6'4 HTN'ydim kendi potansiyelimi siktim :feelswhy:
IMG 8515

• +1
  • Hmm...
  • Ugh..
Reactions: xlegend, kababcel, Arisylva and 3 others
8 aydır boyumu uzatmadığı için vücudumu cezalandırarak onu kafasından 45 kalibre ile vurmayı planlıyorum:LOL:
senin kemik yaşın 16 mı yoksa 14 mü? bir de yapay zekaya kemik yaşını ölçtürmüştün, rica etsem hangi ai olduğunu söyleyebilir misin?

• +1
Reactions: xlegend, reanrao and pashanimair

bunlar kısa süreli spikelar. kortizolün ve büyüme hormonunun sana etki edebilmesi için süreklilik gerek. boy uzaması bazen durabiliyor geçen 7 aydır uzamıyordum son 1.5 ayda 3 cm mi ne uzadım tam emin olmasam da. spora haftada 3 gün gitsen kafi geresi cidden kortizol açısından biraz sıkıntılı.

• +1
Reactions: pashanimair
senin kemik yaşın 16 mı yoksa 14 mü? bir de yapay zekaya kemik yaşını ölçtürmüştün, rica etsem hangi ai olduğunu söyleyebilir misin?
yapay zeka kemik yaşı ölçümleri kötü internette bir sürü kemik yaşı ölçmek için tasarlanan yapay zekalar var ve her biri alakasız değerler veriyor. en güvenilir bone x-ray diye bir site mi ne. ama ücretli ve baya pahalı ben yaptırmadım. doktorların söylediği kemik yaşları da yanlış oluyor genelde (benimkine iki doktor da 13 demişti ki 13 kessinlikle değil) atlaslara bir göz at ordan az çok yola çıkarsın.

• +1
Reactions: pashanimair and Duck Eats Bagel
beslenme %90 önemsiz uzama açısından.

• +1
  • Hmm...
Reactions: Misogynist_Maxxer, xlegend and pashanimair
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel, pashanimair, growthplatessss111 and 1 other person
Uykunun ilk 3 saati gh hormonunun %90 hatta daha fazlası salgılanıyor
Tum ergenliğin boyunca her gün 2 saat uyumadiysan 1-2cm harici birşey kaybetmedin

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, Ashoimex, Arisylva and 5 others
bunlar kısa süreli spikelar. kortizolün ve büyüme hormonunun sana etki edebilmesi için süreklilik gerek.
ben ne demişim amk "tabii bu artışın gerçekleştiği süre muhtemelen ne bone remodeling ne de vertical growth için yeterli"

• +1
Reactions: xlegend, pashanimair and Duck Eats Bagel
15.5 bone xray ai

• +1
Reactions: xlegend, pashanimair and Duck Eats Bagel
doktormuş gibi yazıp demo isteyince 1 seferlik bakabiliyon
ben senin röntgeni merak etmiştim de iyiymiş o zaman. benim röntgen bir tık kalitesoz anlayamayabilir diye sıkıntı yjne de denerim

• +1
Uykunun ilk 3 saati gh hormonunun %90 hatta daha fazlası salgılanıyor
Tum ergenliğin boyunca her gün 2 saat uyumadiysan 1-2cm harici birşey kaybetmedin
Sabaha kadar uyumuyordum yani bence etkisi baya oldu

• So Sad
Reactions: Duck Eats Bagel

senin bir xray vardı 15.5 çıkan onu buraya ya da pmden atabilir misin

• +1