ZerefDragnee1l
fakecel
8 aydır boyumu uzatmadığı için vücudumu cezalandırarak onu kafasından 45 kalibre ile vurmayı planlıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Senin boyun gayet iyi la takma kafana
Knk benim boyumu neden attın ki
bu boy işi cidden inanılmaz sinirimi bozmaya başladıKnk benim boyumu neden attın ki![]()
Delircem yakındabu boy işi cidden inanılmaz sinirimi bozmaya başladı
Kardesim benim gibi olmasin diye ugrasicam ama genetik hasarlı direk"Exercise elicited a peak secretion of all the analyzed hormones. GH showed the highest mean percentage increase (558%)"![]()
Exercise-induced GH secretion is related to puberty - Journal of Endocrinological Investigation
Purpose Exercise represents a physiological stimulus that initiates the coordinated responses of hypothalamic–pituitary axis and sympathetic nervous system. Aims of the study were: 1) to analyze the response of GH, cortisol and prolactin to acute exercise in healthy children with normal GH...link.springer.com
"followed by prolactin (178%) and cortisol (23%)"
"şiddetli egzersizler gh'ı %558 arttırabiliyor." tabii bu artışın gerçekleştiği süre muhtemelen ne bone remodeling ne de vertical growth için yeterli ayrıca kortizol artışı sadece %23 ve %558'lik gh artışı ile çok uygun ve kabul edilebilir bir takas oluyor, "erken yaşta gym gitmeyin vücuda stres bindirirsiniz" cope
ki %23'ü iyi dinlenme ve takviyeler ile çok daha az hale getirebilirsiniz ve bu elde edilen en yüksek değer
Ben ergenliğe bir tık geç girdim ona rağmen yeterli uzadığımı düşünmüyorum bütün çocukluğum yarrak gibi beslenmekten ve geceleri hiç uyumamaktan heba oldu amk şuan 6'4 HTN'ydim kendi potansiyelimi siktim![]()
senin kemik yaşın 16 mı yoksa 14 mü? bir de yapay zekaya kemik yaşını ölçtürmüştün, rica etsem hangi ai olduğunu söyleyebilir misin?8 aydır boyumu uzatmadığı için vücudumu cezalandırarak onu kafasından 45 kalibre ile vurmayı planlıyorum![]()
bunlar kısa süreli spikelar. kortizolün ve büyüme hormonunun sana etki edebilmesi için süreklilik gerek. boy uzaması bazen durabiliyor geçen 7 aydır uzamıyordum son 1.5 ayda 3 cm mi ne uzadım tam emin olmasam da. spora haftada 3 gün gitsen kafi geresi cidden kortizol açısından biraz sıkıntılı."Exercise elicited a peak secretion of all the analyzed hormones. GH showed the highest mean percentage increase (558%)"![]()
Exercise-induced GH secretion is related to puberty - Journal of Endocrinological Investigation
Purpose Exercise represents a physiological stimulus that initiates the coordinated responses of hypothalamic–pituitary axis and sympathetic nervous system. Aims of the study were: 1) to analyze the response of GH, cortisol and prolactin to acute exercise in healthy children with normal GH...link.springer.com
"şiddetli egzersizler gh'ı %558 arttırabiliyor." tabii bu artışın gerçekleştiği süre muhtemelen ne bone remodeling ne de vertical growth için yeterli ayrıca kortizol artışı sadece %23 ve %558'lik gh artışı ile çok uygun ve kabul edilebilir bir takas oluyor, "erken yaşta gym gitmeyin vücuda stres bindirirsiniz" cope
ki %23'ü iyi dinlenme ve takviyeler ile çok daha az hale getirebilirsiniz ve bu elde edilen en yüksek değer
yapay zeka kemik yaşı ölçümleri kötü internette bir sürü kemik yaşı ölçmek için tasarlanan yapay zekalar var ve her biri alakasız değerler veriyor. en güvenilir bone x-ray diye bir site mi ne. ama ücretli ve baya pahalı ben yaptırmadım. doktorların söylediği kemik yaşları da yanlış oluyor genelde (benimkine iki doktor da 13 demişti ki 13 kessinlikle değil) atlaslara bir göz at ordan az çok yola çıkarsın.senin kemik yaşın 16 mı yoksa 14 mü? bir de yapay zekaya kemik yaşını ölçtürmüştün, rica etsem hangi ai olduğunu söyleyebilir misin?
beslenme %90 önemsiz uzama açısından.Ben ergenliğe bir tık geç girdim ona rağmen yeterli uzadığımı düşünmüyorum bütün çocukluğum yarrak gibi beslenmekten ve geceleri hiç uyumamaktan heba oldu amk şuan 6'4 HTN'ydim kendi potansiyelimi siktim![]()
zaten hacı cogu sey genetik beslenme ve uykuyla o kadarda bi etkisi yok mucizevi sonuc yaratmayacakbeslenme %90 önemsiz uzama açısından.
Uykunun ilk 3 saati gh hormonunun %90 hatta daha fazlası salgılanıyorBen ergenliğe bir tık geç girdim ona rağmen yeterli uzadığımı düşünmüyorum bütün çocukluğum yarrak gibi beslenmekten ve geceleri hiç uyumamaktan heba oldu amk şuan 6'4 HTN'ydim kendi potansiyelimi siktim![]()
ben ne demişim amk "tabii bu artışın gerçekleştiği süre muhtemelen ne bone remodeling ne de vertical growth için yeterli"bunlar kısa süreli spikelar. kortizolün ve büyüme hormonunun sana etki edebilmesi için süreklilik gerek.
15.5 bone xray aisenin kemik yaşın 16 mı yoksa 14 mü? bir de yapay zekaya kemik yaşını ölçtürmüştün, rica etsem hangi ai olduğunu söyleyebilir misin?
varsa atsana15.5 bone xray ai
doktormuş gibi yazıp demo isteyince 1 seferlik bakabiliyonvarsa atsana
Gh bassanadoktormuş gibi yazıp demo isteyince 1 seferlik bakabiliyon
ben senin röntgeni merak etmiştim de iyiymiş o zaman. benim röntgen bir tık kalitesoz anlayamayabilir diye sıkıntı yjne de denerimdoktormuş gibi yazıp demo isteyince 1 seferlik bakabiliyon
Sabaha kadar uyumuyordum yani bence etkisi baya olduUykunun ilk 3 saati gh hormonunun %90 hatta daha fazlası salgılanıyor
Tum ergenliğin boyunca her gün 2 saat uyumadiysan 1-2cm harici birşey kaybetmedin
senin bir xray vardı 15.5 çıkan onu buraya ya da pmden atabilir misin"Exercise elicited a peak secretion of all the analyzed hormones. GH showed the highest mean percentage increase (558%)"![]()