8 cm lift giyerken brutal height moglanmak dünyanın en kötü hissi olabilir mi

botdericektshoeIift

botdericektshoeIift

All i've got is insane
öyle 7-8 cm falan değil onlar çok koymuyo sağlamından 15-20 cm height mog yemek çok fena koyuyor bide lift olmasa hissedeceğim böceklik mikropluk aklıma geliyor daha kötü oluyorum

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: sanktWiecz, tekeng, yigittsaint and 4 others
8cm heighlift direkt topuklu ayakkabı olmuyomu abi
Bide boyun kaç olabilirde 20 cm heightmog yiyebilirsin

• +1
Reactions: yigittsaint, Gordon Freeman and Thrill
8cm heighlift direkt topuklu ayakkabı olmuyomu abi
Bide boyun kaç olabilirde 20 cm heightmog yiyebilirsin
8 cm değil ztn 6 falan max bazen 5, boy sabah 177 gün içi 76 fln

• +1
Reactions: Gordon Freeman, Thrill and Topkra
  • +1
Reactions: Gordon Freeman and Thrill
elevatorun orijinali benden sorulur 2022 eylül ayından itibaren giyiyordum birkaç ay, 6cm üstü rahatlık olarak imkansız maks 6cm oluyor ama rahat olup da giyebileceğiniz 5cm, gram belli olmayan nt ayakakbılar arıyorum reebok dmx max siyah olanını önermişti burdaki bi yabancı forumcu ama trde satılmıyor şuan

• +1
Reactions: BugraSA, Gordon Freeman, Thrill and 1 other person
elevatorun orijinali benden sorulur 2022 eylül ayından itibaren giyiyordum birkaç ay, 6cm üstü rahatlık olarak imkansız maks 6cm oluyor ama rahat olup da giyebileceğiniz 5cm, gram belli olmayan nt ayakakbılar arıyorum reebok dmx max siyah olanını önermişti burdaki bi yabancı forumcu ama trde satılmıyor şuan
8 cm denedim yürüyemiyom aq foidler topukluyla nası yürüyo valla ders almak lazım, bencede en rahatı 5 max 6 cm lift olur ayakkabıyla beraber

• +1
Reactions: Gordon Freeman and Thrill
siz boyunuzdan utanmaya devam edin kardeşim

• +1
  • Love it
  • JFL
Reactions: BugraSA, meynet, Thrill and 5 others
179+8+20 207 dayıoğulları hariç 15-20 cm heightmog yemem ya 8 cm liftle

• +1
Reactions: Thrill
öyle 7-8 cm falan değil onlar çok koymuyo sağlamından 15-20 cm height mog yemek çok fena koyuyor bide lift olmasa hissedeceğim böceklik mikropluk aklıma geliyor daha kötü oluyorum
8 cm lift nasıl atıyon amk söyle biz de yapalım

• JFL
Reactions: Thrill and Gordon Freeman
Bende 177 yim 10 insandan 6 sı benden kısa oluyor amk bide 8cm lift değil hadi 5cm olsun %85ten uzunsun

• +1
Reactions: Thrill and dogu
height lift eğer devamlı giyersen çöküyor kanka en iyisi direkt height booster ayakkabı al direkt

• +1
Reactions: Gordon Freeman, botdericektshoeIift and Thrill
  • JFL
Reactions: meynet and Gordon Freeman
height lift eğer devamlı giyersen çöküyor kanka en iyisi direkt height booster ayakkabı al direkt
öylede çeşitlilik az oluyo başka ayakkabılara koyamıyoz çöktükçe altına tabanlık keser koyarım ben

• +1
Reactions: dogu
  • JFL
  • +1
Reactions: meynet and Gordon Freeman

Users who are viewing this thread

Back