9-5 ÇALIŞAN ZIRTOLAR HK

Atsizz

Atsizz

Iron
9-5 çalışmayı hayal bile edemiyorum,

Yapman gerekeni yapmayıp birilerinin boyunduruğu altında çalışıyorsun.

Ve haftalık sadece 130$ için.

İstediğin yere gidemeyeceksin, süs köpeği gibi patronunun amirinin sözlerini dinleyeceksin.

Tüm gün.

Karnını bile doyurmayacak bir para için.

Artık zinciri kırman gerekiyor.

• +1
Reactions: Auchelius and İNTİKAM VAKTİ
Size balık tutmayı öğreteceğim bir konu gelecek yakında,

Genç, öğrenci, eşcinseller hepiniz faydalanacaksınız.

Uyanık kalın.

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, why not me? and Serialsuicide
Bekliyoruz
Herkes para kazan 9 5 çalışma der ama ne yapacağını söylemez

• +1
Reactions: Auchelius and Serialsuicide
Size balık tutmayı öğreteceğim bir konu gelecek yakında,

Genç, öğrenci, eşcinseller hepiniz faydalanacaksınız.

Uyanık kalın.

İstediğin yere gidemeyeceksin, süs köpeği gibi patronunun amirinin sözlerini dinleyeceksin.

Tüm gün.

harbi bekliyorum ne yazacan bakalım

• +1
Reactions: Auchelius

Tüm gün.

Ne iş yapıyon birader

• +1
Reactions: Auchelius, why not me? and Atsizz
Başka seçenek mi var amk

• +1
Reactions: Auchelius, Atsizz and Serialsuicide
3 sene çalıştım
2 M param var
Rahatım yerinde
Mamır olana kadar da çalışmam ak

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ and Atsizz
İşsizim

Seçeneği yaratmak senin elinde, uyanık ol kardeşim.

Sen zaten babadan zengin değil miydin?

Öyle hatırlıyorum.
Babadan 2 ev var evet araba da var
Nakitte var
İşe girersem sosyalleşmek için girerim

• +1
Reactions: Auchelius and Atsizz
Babadan 2 ev var evet araba da var
Nakitte var
İşe girersem sosyalleşmek için girerim
olm bu zenginlikle 180+ boyla rate'in ne bilmiyorum mtn'sindir bence white htb nasıl sikemiyosun amk sosyalleşsen bence bulup sikersin

• +1
Reactions: Auchelius
olm bu zenginlikle 180+ boyla rate'in ne bilmiyorum mtn'sindir bence white htb nasıl sikemiyosun amk sosyalleşsen bence bulup sikersin
Yok asla olmuyor
Çirkin kızlar bakıyor onlara da ben bakmıyorum
kaç tane am siktin
Full eskortmaxxxerım 20 tane vardır bunun 15ini 20 yaşıma kadar yaptım.
Eskortmaxxxer sayılmazsa 1 sakso dışında icratım yok
Mtb ve aşağısına yürümem min HTB olmalı ama bakmıyorlar.
Ayrıca çirkin karıyla seks olmuyor beni azdırmayan karıyla sırf sevgilim olsun diye sevgili olamıyorum

• +1
Reactions: codeine1119 and Serialsuicide
İşsizim

Seçeneği yaratmak senin elinde, uyanık ol kardeşim.

Sen zaten babadan zengin değil miydin?

Öyle hatırlıyorum.
İşsiz ama 9 5 çalışma diyor para gökten gelmiyor sermaye de öyle havadan düşmüyor ya

• +1
  • JFL
Reactions: Auchelius, Atsizz, İNTİKAM VAKTİ and 1 other person
sikmek istemiyo amk okumanda mı yok
el tutmak tanışmak yanına oturmak herhangi birini yapamıyor zengin olmasına rağmen demek ki parayla değil nitelikle alakalıymış zengin olup ezik olunca kızlar gelmiyormuş demek ki hocam

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ
İşsiz ama 9 5 çalışma diyor para gökten gelmiyor sermaye de öyle havadan düşmüyor ya
Ciğerim işsiz derken, birinin altında çalışmıyorum demeye getirdim.

Sermaye yoksa asgari ücrete çalışma gir bir şantiye veya tersaneye.

Yok asla olmuyor
Çirkin kızlar bakıyor onlara da ben bakmıyorum

Full eskortmaxxxerım 20 tane vardır bunun 15ini 20 yaşıma kadar yaptım.
Eskortmaxxxer sayılmazsa 1 sakso dışında icratım yok
Mtb ve aşağısına yürümem min HTB olmalı ama bakmıyorlar.
Ayrıca çirkin karıyla seks olmuyor beni azdırmayan karıyla sırf sevgilim olsun diye sevgili olamıyorum
valla harbi sadece parayla arabayla bile htb sikebilirdin agzin laf yapmiyor ya da başka bi sorun olmali kral ratein nedir

• +1
Reactions: Serialsuicide and İNTİKAM VAKTİ
valla harbi sadece parayla arabayla bile htb sikebilirdin agzin laf yapmiyor ya da başka bi sorun olmali kral ratein nedir
Prime low HTN
Şu an MTNyimdir

• +1
  • JFL
Reactions: whoishe and codeine1119
Prime low HTN
Şu an MTNyimdir
htb karılar nasıl bakmıyor sana o zaman amk cok garip tiktokta onume geliyo bazen lavuk kurbagaya benziyo ama htb karı yanında ciddi iliski ayagına 7 24 pompa çeviriyolar, tanımıyom seni ama ya agzin laf yapmiyo ya da baska bir bok var yani

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ and Serialsuicide
htb karılar nasıl bakmıyor sana o zaman amk cok garip tiktokta onume geliyo bazen lavuk kurbagaya benziyo ama htb karı yanında ciddi iliski ayagına 7 24 pompa çeviriyolar, tanımıyom seni ama ya agzin laf yapmiyo ya da baska bir bok var yani
Şansım yok
Gençliğimde bazı anlarda HTB ve üstü karılar bakar gibi oldu ama olmuyor hep birileri var
Tiktoka fazla kapılma erkeklerin çoğu yalnız

• +1
Reactions: codeine1119
Şansım yok
Gençliğimde bazı anlarda HTB ve üstü karılar bakar gibi oldu ama olmuyor hep birileri var
Tiktoka fazla kapılma erkeklerin çoğu yalnız
sadece tiktok degil cevremde de var ornekleri biraz klasik olacak ltn arkadaşım htb karı sikiyo olayı gibi ama aynısı degil, yani yanyana yakısmayan ama htb kiz goturen cok arkadasim var araba, para ve cevre sayesinde. erkek arkadas cevren de yoksa isin zor bi de kendi şansını kendin yaratıcan bazen benim senin gibi imkanlarim olsa su an bunu yazmak yerine htb karının beline bosalıyor olurdum ama unlucky. allah daha cok versin usta

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ and Serialsuicide
sadece tiktok degil cevremde de var ornekleri biraz klasik olacak ltn arkadaşım htb karı sikiyo olayı gibi ama aynısı degil, yani yanyana yakısmayan ama htb kiz goturen cok arkadasim var araba, para ve cevre sayesinde. erkek arkadas cevren de yoksa isin zor bi de kendi şansını kendin yaratıcan bazen benim senin gibi imkanlarim olsa su an bunu yazmak yerine htb karının beline bosalıyor olurdum ama unlucky. allah daha cok versin usta
Hangi çevredesin tam olarak benim liseden üniye kadar ki çevremdeki erkeklerin %70i için incel yada ltb chaser diyebilirim
adam akıllı cute bir gf ile çıkmak çok zor bu ülkede yada senin htb anlayışın farklı

• +1
Hangi çevredesin tam olarak benim liseden üniye kadar ki çevremdeki erkeklerin %70i için incel yada ltb chaser diyebilirim
adam akıllı cute bir gf ile çıkmak çok zor bu ülkede yada senin htb anlayışın farklı
hayir bu soyledigin ile htb anlayisimizin ayni oldugunu anladim. benim cevre cok garip her turlu cevrem var diyebilirim o yuzden farkli farkli ornekler gordugum cok oldu uzun suredir calistigim ve ortamdan ortama gectigim icin. '%70i için incel yada ltb chaser' boyle bir arkadas grubum da var mesela, ama dedigin gibi bulmak gercekten zor, temizini ve ozelini bulmak da zor hatta imkansiza yakin. dedigin gibi sans olacak bi tik

• +1
Reactions: StuntmanMike
hayir bu soyledigin ile htb anlayisimizin ayni oldugunu anladim. benim cevre cok garip her turlu cevrem var diyebilirim o yuzden farkli farkli ornekler gordugum cok oldu uzun suredir calistigim ve ortamdan ortama gectigim icin. '%70i için incel yada ltb chaser' boyle bir arkadas grubum da var mesela, ama dedigin gibi bulmak gercekten zor, temizini ve ozelini bulmak da zor hatta imkansiza yakin. dedigin gibi sans olacak bi tik
Şans + güzel kızın %99 sevgilisi oluyor o elemanı ekarte etmek lazım

• +1
Şans + güzel kızın %99 sevgilisi oluyor o elemanı ekarte etmek lazım
dogru dedin, sevgilisi olmasa bile o guzelligin altinda ya cok aptal bi beyin yatiyo ya da agir hasarli oluyor.

• +1
Reactions: orhanhic and StuntmanMike

Users who are viewing this thread

Back