abi ben harbi doktor olacam aq

shepshepx

shepshepx

Iron
kızlarla konuşamayan kendi hayatını düzene sokamayan daha kendine bakamayan bir oe başka insanların sağlığıyla ilgilenicek kendime hiç güvenemiyorum üniversitedede yalnız olacağım büyük ihtimalle

• +1
Reactions: sexisdeath
kızlarla konuşamayan kendi hayatını düzene sokamayan daha kendine bakamayan bir oe başka insanların sağlığıyla ilgilenicek kendime hiç güvenemiyorum üniversitedede yalnız olacağım büyük ihtimalle
Olur öyle şeyler

kaç yaptın yks
1757156482604

• +1
  • Woah
Reactions: jauscope, Kayra139, yadih and 2 others
6 yıl boyunca cehennemi yaşayacaksın

• +1
Reactions: Serialsuicide, Auchelius, sexisdeath and 1 other person
baya duydum bunlarıda boşver ztn sosyal hayatım yok en azından zamanımı doldurur
eğer 6 sene sonra bana ucretsiz ameliyat yaparsan
şimdiden arkadaşın olurum

• +1
Reactions: shepshepx
eğer 6 sene sonra bana ucretsiz ameliyat yaparsan
şimdiden arkadaşın olurum
kanka ben bu forumdaki birine ne kadar okusada ne kadar deneyimi olsada güvenemem😭

• +1
çünkü forumun yarısı ya salak ya manchild yada ciddi otizmli(hemde iyi türlerinden bile değil) ben bir kızla düzgün etkileşime giremiyorum böyle bir herife nasıl yüz kemiklerinle güvenebilirsin ama düşününce bpci bir estetikci de iyi olabilir yok nefes alamıyom fln diye uğraşmadan direk beni ascendlet dersin🤔

Last edited:
  • +1
Reactions: sexisdeath and Serialsuicide
pilotaj oku paranın amina koyarsın hemde çok daha yüksek statülü bi iş

Jinekolog ol, meta'nın kameralı gözlüğünü al,

Mantarlı amını senin önünde rahatça açan kevaşeleri kaydet.

Her şeyi biz mi söyleyecez orospu çocuğu?

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ
tıp okuyup tekrar yksye girmek istemiyorum eğer öyle yapmazsamda uçuş okulları pahalı
kral ne demek istediğini anlamadım uçuş okulu ne alaka sen tıpa girdin mi şu an girdiysen geçiş yapamıyo musun tam burslu pilotaj gelmez belki ama en fazla 15 bin dolara okursun sonra en az 300k maaşla mesleğe başlarsın

Jinekolog ol, meta'nın kameralı gözlüğünü al,

Mantarlı amını senin önünde rahatça açan kevaşeleri kaydet.

Her şeyi biz mi söyleyecez orospu çocuğu?
Bunu yapmanın bana ne menfaati dokunacak?

• +1
Reactions: Serialsuicide and sexisdeath
kral ne demek istediğini anlamadım uçuş okulu ne alaka sen tıpa girdin mi şu an girdiysen geçiş yapamıyo musun tam burslu pilotaj gelmez belki ama en fazla 15 bin dolara okursun sonra en az 300k maaşla mesleğe başlarsın
tıptan pilotaja benim bildiğim kadarıyla doğrudan geçiş yapılmıyo ayrıca 300k aşırı abartı kaptan pilotlar yıllar sonra 300k+ TL seviyesine çıkabiliyo

• +1
tıptan pilotaja benim bildiğim kadarıyla doğrudan geçiş yapılmıyo ayrıca 300k aşırı abartı kaptan pilotlar yıllar sonra 300k+ TL seviyesine çıkabiliyo
hayır kral ben bilgiliyim havacılık konusunda kaptanlar 600-700 arası kazanıyo

• +1
hayır kral ben bilgiliyim havacılık konusunda kaptanlar 600-700 arası kazanıyo
ya bende milletten duydum aynı rakamlarıda bana gerçekçi gelmiyor bide yani bana gelmiyor belkide haklısındır benim pek bilgim yok, maaş istatistiklerinede nereden bakılır bilmiyorum direk google'a yazınca bişeyler çıkıyo ama ne kadar accurate bilmiyorum
1757185708687

ya bende milletten duydum aynı rakamlarıda bana gerçekçi gelmiyor bide yani bana gelmiyor belkide haklısındır benim pek bilgim yok, maaş istatistiklerinede nereden bakılır bilmiyorum direk google'a yazınca bişeyler çıkıyo ama ne kadar accurate bilmiyorumView attachment 4089239
kral 🤣 130k ya uçak kalkmaz bunlar hostes maaşlarına daha yakın öyle söyleyeyim abd kısmı doğru burda sadece valla bence sen bi uğraş pilotaj için benden söylemesi

• +1
kral 🤣 130k ya uçak kalkmaz bunlar hostes maaşlarına daha yakın öyle söyleyeyim abd kısmı doğru burda sadece valla bence sen bi uğraş pilotaj için benden söylemesi
hostes olmak icin universite lazim mi?

hostes olmak icin universite lazim mi?
eskiden değildi ama şimdi thy önlisans şartı getirdi heralde tam emin değilim şirketten şirkete değişiyor ama genelde lise mezunu yetiyor

• +1
eskiden değildi ama şimdi thy önlisans şartı getirdi heralde tam emin değilim şirketten şirkete değişiyor ama genelde lise mezunu yetiyor
buyuk ihtimale hostes olucam
başka bi şey yapamam :feelshaha:

lan abi yks senen işte lock in
vallah malım ya
türkçem bok gibi zaten
zaten turkiye ilk geldiğimde direk lgs girmişim. inglizce yaptım çıktım amk

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, Serialsuicide and shepshepx
vallah malım ya
türkçem bok gibi zaten
zaten turkiye ilk geldiğimde direk lgs girmişim. inglizce yaptım çıktım amk
türkçe paragraf için kitap oku "paragraf sorusu çöz" diyen herifler direk özürlü dil bilgisi ezber matematikde soru tipi ezberlemen gerekiyo sadece değişik değişik kaynaklardan aynı konuları bin kere çözeceksin fende aşağı yukarı aynı yks gerçekten bir senede halledilebilecek bir sınav

• +1
türkçe paragraf için kitap oku "paragraf sorusu çöz" diyen herifler direk özürlü dil bilgisi ezber matematikde soru tipi ezberlemen gerekiyo sadece değişik değişik kaynaklardan aynı konuları bin kere çözeceksin fende aşağı yukarı aynı yks gerçekten bir senede halledilebilecek bir sınav
denicem sagol knk

submtn ve sub5'7 değilsen olabilirsin kral birde sağlığın düzgün olcak ingilizce zaten vardır
Kanka ben host olmayi dusunuyordum ama 30 dereceye yakin skolyoz var boy ve tip konusunda bi problemim yok ama mülakatta eliyorlar dimi

• Hmm...
Reactions: Serialsuicide
Kanka ben host olmayi dusunuyordum ama 30 dereceye yakin skolyoz var boy ve tip konusunda bi problemim yok ama mülakatta eliyorlar dimi
kanka günlük hayatını ne kadar etkiliyor ona bağlı mesela ağrı oluyor mu ya da hareket kabiliyetini kısıtlıyor mu veya dışardan bakınca kötü bir görüntü oluşturuyor mu

kanka günlük hayatını ne kadar etkiliyor ona bağlı mesela ağrı oluyor mu ya da hareket kabiliyetini kısıtlıyor mu veya dışardan bakınca kötü bir görüntü oluşturuyor mu
Tisortumu cikarip bakmazsa bi skolyozum olduğunu bile anlayamaz omuzlarım esit dusukluk falan yok 30 derece olmasina ragmen agri veya kabiliyetimi kisitlamiyor bu belle deadlift barbell row rdl falan atiyorum

Tisortumu cikarip bakmazsa bi skolyozum olduğunu bile anlayamaz omuzlarım esit dusukluk falan yok 30 derece olmasina ragmen agri veya kabiliyetimi kisitlamiyor bu belle deadlift barbell row rdl falan atiyorum
o zaman çok yüksek ihtimalle sıkıntı çıkmaz kanka dene şansını