![nmn14](/data/avatars/l/48/48755.jpg?1738418299)
nmn14
i fuckin hate my fuckin life
ama ben de browridge yok amk dümdüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kürden sonra cikar merak etmeama ben de browridge yok amk dümdüz
kürden sonra cikar merak etme
valla mı?kürden sonra cikar merak etme
evtvalla mı?
%85
kanka ciksin yandan brutal duruyo sacla kapatmayınca
@maardakanka ciksin yandan brutal duruyo sacla kapatmayınca
10. haftadan sonra npp yerine tren mi eklesem@maarda
prop ekle trenin insanlar icin yapilmis hali ama sen bilirsin ben olsam npp devam ederdim10. haftadan sonra npp yerine tren mi eklesem
trenin insanlar için olanı parabolan değil mi?prop ekle trenin insanlar icin yapilmis hali ama sen bilirsin ben olsam npp devam ederdim
karıştı ag evettrenin insanlar için olanı parabolan değil mi?
Ayni amkkanka ciksin yandan brutal duruyo sacla kapatmayınca
Abinin kafatası aynıysa çıkar zaten zamanı gelinceama ben de browridge yok amk dümdüz
Benin amtasi gumusten, yeni geldim aikistenAbinin kafatası aynıysa çıkar zaten zamanı gelince
yeyarak
genetic lottery loserama ben de browridge yok amk dümdüz
yaşın kaç? browridge genelde belirli bir yaştan sonra baya büyüyebiliyorama ben de browridge yok amk dümdüz
test bas belli bi dozla devam et uzun vadede gelisim goremezsen kontrollu sekilde testesterone dozunu arttır eninde sonunda gelisicek browridge yuksek dozlarfdaama ben de browridge yok amk dümdüz
kürdeyim zaten. gelişeceğini sanmiyorumtest bas belli bi dozla devam et uzun vadede gelisim goremezsen kontrollu sekilde testesterone dozunu arttır eninde sonunda gelisicek browridge yuksek dozlarfda
neden gelisecegini sanmıyosunkürdeyim zaten. gelişeceğini sanmiyorum