accutane geri dönmeli miyim?

D

Deleted member 287008

Bronze
totalde yaklaşık 8 aydır tretinoin kullanıyorum öncesinde 6 ay 20mg accutane kullandım ve bırakıp tretinoine döndüm

test girince vücudumda azda olsa çıkmaya başladı yüzümde hiç yok ama vücutta ilerliyor

sizce 10mg accutane gireyim mi eod şeklinde

isotret bütün yağ mekanizmasını kapattığı için pek sürdürülebilir değil saç falan uzamıyor
bunu nasıl dengelerim?

• +1
Reactions: Thrill and Trenmaxx1
totalde yaklaşık 8 aydır tretinoin kullanıyorum öncesinde 6 ay 20mg accutane kullandım ve bırakıp tretinoine döndüm

test girince vücudumda azda olsa çıkmaya başladı yüzümde hiç yok ama vücutta ilerliyor

sizce 10mg accutane gireyim mi eod şeklinde

isotret bütün yağ mekanizmasını kapattığı için pek sürdürülebilir değil saç falan uzamıyor
bunu nasıl dengelerim?
saç için direk topical yağlarla takviye yapabilirsin . keşke accutanede lifetime doz hesaplayıp öyle bıraksaydın bence tekrar başla 20 mg sıkıntı olmaz karaciğer koruyucuda alabilirsin

• +1
Reactions: susisesi, Thrill and Deleted member 287008
@christaken sana pm atamıyprumda bana yazabilir misin

• +1
Reactions: Thrill and Deleted member 287008
saç için direk topical yağlarla takviye yapabilirsin . keşke accutanede lifetime doz hesaplayıp öyle bıraksaydın bence tekrar başla 20 mg sıkıntı olmaz karaciğer koruyucuda alabilirsin
nac overdose alıyorum 4 aydır falan vücut temizlendi bildigin
lifetime doz akne hormonelse bi işe yaramıyor bütün aknem gitmişti ve üstüne 2 ay daha kullanmıştım boşa bariyer hasarı

test e kullandıgım için geri geldi

• +1
Reactions: Thrill and Trenmaxx1
girr çeekk icc hayatını skm bende 20 ed alıyom 2 aydır yanına bi bok almıyoz hadi bakalım

• JFL
Reactions: Gordon Freeman, Thrill and Deleted member 287008
girr çeekk icc hayatını skm bende 20 ed alıyom 2 aydır yanına bi bok almıyoz hadi bakalım
6 ay 20mg kan testsiz girdiydim bi sik olmadı d vitamini düşük çıktı sadece

• +1
Reactions: Thrill
6 ay 20mg kan testsiz girdiydim bi sik olmadı d vitamini düşük çıktı sadece
20 mg düşük doz ztn ya bişe olmaz bencede d vitamini almam lazım bende güneşe çıkmıyomda almıyoz neyse bir şey olmaz

• +1
Reactions: Trenmaxx1 and Deleted member 287008
6 paket 20mg aldim 40mg ed fazla mi sence yoksa kumulatif doz bitene kadar 20 mi yapayim

4 aydir tret kullaniyom baya azaldi ama var
yüz için bence 20 üstü sadece daha fazla purge daha fazla bariyer hasarı demek
genellikle body akneye daha üstü veriliyor

yüz için bence 20 üstü sadece daha fazla purge daha fazla bariyer hasarı demek
genellikle body akneye daha üstü veriliyor
2 ay loratadine alcam purge sıkıntı olmaz

Users who are viewing this thread

Back