Accutane Uzun Süreli Kullanım Hk

divisionpanzerfaust

divisionpanzerfaust

İzzetin şafağı doğdu
5.Ayımda falanım bu ilaç hayatımı sikti amk 50 mg alıyorum hergün burnumun içindekilere kadar kuruyor hatta göt deliğiniz bile kurur amınakoyim nefes alamıyorum ayrıca hormonlarımı falanda sikti attı olduk olmadık şeye sikim kalkıyor
Accutane her zaman sonuncu çare olarak görün.

• +1
  • JFL
Reactions: jsbera, Aven, Kayra139 and 5 others
dnr

• +1
Reactions: jsbera
Tret'ten devam

• +1
Reactions: jsbera and pashanimair
5.Ayımda falanım bu ilaç hayatımı sikti amk 50 mg alıyorum hergün burnumun içindekilere kadar kuruyor hatta göt deliğiniz bile kurur amınakoyim nefes alamıyorum ayrıca hormonlarımı falanda sikti attı olduk olmadık şeye sikim kalkıyor
Accutane her zaman sonuncu çare olarak görün.
5.ayda %kaç iyileştirdi?

• +1
Reactions: divisionpanzerfaust
eritretin sürüyorumda 1gde 40mg eritromisin 250mcg tretionin var topikal bide, sence bundan devam edeyim mi yoksa accutaneye mi hop onlasam
Accutane senin kullandıklarından 10 kat daha güçlü, karar senin.

Accutane senin kullandıklarından 10 kat daha güçlü, karar senin.
hafif ve orta şiddetli akne içinmiş eritretin ve tedavisi 3 aymış demek orta veya hafif aknesi olanlar için 3 ay sürüyor. bilmiyorum ya accutane kırmızı reçete değil mi son çare o sanırsam insanın götü yemiyo aq

• +1
Reactions: divisionpanzerfaust
hafif ve orta şiddetli akne içinmiş eritretin ve tedavisi 3 aymış demek orta veya hafif aknesi olanlar için 3 ay sürüyor. bilmiyorum ya accutane kırmızı reçete değil mi son çare o sanırsam insanın götü yemiyo aq
Düşük dozda gir kanka zaten reçetesiz alabiliyoj dmden yaz sana accutane için karaciğer değerlerini atayım

Users who are viewing this thread

Back