Accutane yüzünden otoplasty olamamam hk.

skincelll

skincelll

Iron
1 senedir düzenli lurker olarak kendi failolarımı bilen biriyim ve planlarımı kafamda oturttum ve harekete geçtim . 96 kilo ve hayatta kendimi bi yerde göremiyorken , disiplinsizken 27 bf den 10 bf ye düştüm , leanmax çok yakışmadığı için şu anda 15 bf e çıktım gym le beraber ,softmaxları yaptım sabah akşam temizleyici nemlendirici ve tüm hardmaxleri planladım genioplasty icin acilen braces ve 96 kiloyla çıkana kadar pis beslendiğim için kilo verdikten sonra accutane kullandım 5 ay günde 40 mg ve şu anda bambaşka biriyim . İlk hardmax olarak otoplasty için her şey tamamdı. Ankaraya geldim ve karara göre accutane den sonra 6 ay beklemek gerektiğini öğrendim. Tam bi hayal kırıklığı ve ilk thread olarak kendi tecrübemi paylastım ve sizin de olası hardmax planlarınız icin. Kullandığınız ilaclar ameliyatınızı etkileyebilir. Bazen her şey zamanında istediğiniz gibi olmuyor ama kafaya koymak asıl ihtiyacımız olan şey . Bu arada blackpill hakkında çoğu düşünceyi doğruladım. Çevremden hiç almadığım iltifatları aldım ve sevgili yaptım kolaylıkla.Kulaklarımı uzun saçla fraudladım saçım kumral bu arada hafif kıvırcık oldu uzadıkça ve büyük halo olduğunu düşünüyorum.İnanın ki önceden de sevgilim olmuştu ve onun sana duyduğu arzu bile farklı . Her şeyi senin için kolaylaştırıyor emin olun . Demem o ki sadece kız için değil generally saygı ve seni gözünde koydukları yer.

• +1
  • So Sad
  • Love it
Reactions: temelyeterliliktest, wsdem, pashanimair and 5 others
1 senedir düzenli lurker olarak kendi failolarımı bilen biriyim ve planlarımı kafamda oturttum ve harekete geçtim . 96 kilo ve hayatta kendimi bi yerde göremiyorken , disiplinsizken 27 bf den 10 bf ye düştüm , leanmax çok yakışmadığı için şu anda 15 bf e çıktım gym le beraber ,softmaxları yaptım sabah akşam temizleyici nemlendirici ve tüm hardmaxleri planladım genioplasty icin acilen braces ve 96 kiloyla çıkana kadar pis beslendiğim için kilo verdikten sonra accutane kullandım 5 ay günde 40 mg ve şu anda bambaşka biriyim . İlk hardmax olarak otoplasty için her şey tamamdı. Ankaraya geldim ve karara göre accutane den sonra 6 ay beklemek gerektiğini öğrendim. Tam bi hayal kırıklığı ve ilk thread olarak kendi tecrübemi paylastım ve sizin de olası hardmax planlarınız icin. Kullandığınız ilaclar ameliyatınızı etkileyebilir. Bazen her şey zamanında istediğiniz gibi olmuyor ama kafaya koymak asıl ihtiyacımız olan şey . Bu arada blackpill hakkında çoğu düşünceyi doğruladım. Çevremden hiç almadığım iltifatları aldım ve sevgili yaptım kolaylıkla.Kulaklarımı uzun saçla fraudladım saçım kumral bu arada hafif kıvırcık oldu uzadıkça ve büyük halo olduğunu düşünüyorum.İnanın ki önceden de sevgilim olmuştu ve onun sana duyduğu arzu bile farklı . Her şeyi senin için kolaylaştırıyor emin olun . Demem o ki sadece kız için değil generally saygı ve seni gözünde koydukları yer.
leanmaxx neden yakismadi peki kanka

• +1
Reactions: pashanimair
leanmaxx neden yakismadi peki kanka
Narrow jaw dan dolayı pek yakısmadıgını dusunuyorum ve o yag oranında göz çevrendeki yağlar da görünümünü harbi etkiliyo. Göz çevremdeki yağlar o yağ oranında çok eridiğini hissediyorum .Çok kurumak herkes için iyi değil

• +1
kaç ayda boklaşmış esmer rengini açtı accutane

• +1
kaç yaşındasın?

• +1
microdose kullaniyordum biraktim suan

• +1
Reactions: pashanimair and skincelll
kaç ayda boklaşmış esmer rengini açtı accutane
Zaten beyazdım 4.ay gibi ruh gibi gezmeye başladım , bioderma 50 spf yanında taşımam şarttı bazlama gibiydim ama değdi

• +1
Reactions: pashanimair and elemancomeback31
Zaten beyazdım 4.ay gibi ruh gibi gezmeye başladım , bioderma 50 spf yanında taşımam şarttı bazlama gibiydim ama değdi
small nose?

• +1

İleride sebum dengem yine bozulur da yağ torbası gibi gezersem bile microdose yapmam, sabah akşam temizleyici yaparım bu ilaç gerçekten sıkıntı, depresyon belirtileri hayattan zevk almama hepsini yaşadım sonlara doğru normalde 6 ay kullanacaktım bıraktım.

• +1
small nose?
Siyah noktalar 2.aydan itibaren 1 tane bile kalmadı burnum etliydi gözle görülür şekilde kemikle deri arasını eritti ve küçülmüş gibiydi ama bıraktıktan 2 ay sonra etkisi geçti diyebilirim

• +1
alırken spora gittin mi accutane kullanırken spora giden sakat kalır diyolar

• JFL
  • +1
Reactions: temelyeterliliktest and pashanimair
alırken spora gittin mi accutane kullanırken spora giden sakat kalır diyolar
hayır gitmedim o halde kas enzimlerim arttı ve doktor 2 hafta yürümekten bile kaçınmamı söyledi, 3.aydan sonra bacaklarım sürekli sızlamaya başladı zaten.

• +1
hayır gitmedim o halde kas enzimlerim arttı ve doktor 2 hafta yürümekten bile kaçınmamı söyledi, 3.aydan sonra bacaklarım sürekli sızlamaya başladı zaten.
allah kahretsin ben 10 mg 2 günde 1 kullanmya başladım 3. hapı attım 3 gün önce gyme gittim

normalde 5 6 gün hap atmıyım diyodum bugun attım sabah mal gibi

• +1
allah kahretsin ben 10 mg 2 günde 1 kullanmya başladım 3. hapı attım 3 gün önce gyme gittim

normalde 5 6 gün hap atmıyım diyodum bugun attım sabah mal gibi
Kendin anlamayabilirsin bence kas enziminin arttığını sızlıyor sürekli kas ağrısına aşırı benzer çok dikkatli ol

• +1
Kendin anlamayabilirsin bence kas enziminin arttığını sızlıyor sürekli kas ağrısına aşırı benzer çok dikkatli ol
bencede kankı saglık ocagına test yaptırıcam yakında zaten

bide ben yeni basladım baya dusuk doz basladıgım gun gittim gyme sıkıntı olur mu ki sance engelli kalır mıyım

• +1
  • JFL
Reactions: temelyeterliliktest, skincelll and pashanimair

bide ben yeni basladım baya dusuk doz basladıgım gun gittim gyme sıkıntı olur mu ki sance engelli kalır mıyım
Bu dozda olmaz bence ama yine de enzimlere baktir kesin

• +1

KDNEODNWOFNWKFNSKNEODNWKSNA @kökleyicifallik

• JFL
  • +1
Reactions: kökleyicifallik and pashanimair
Tabii, işte yazdığın metnin kısa özeti:

---

1 yıl boyunca planlı şekilde çalıştın, 96 kilodan 10% BF’ye düştün, sonra görünüşe göre 15% BF’ye çıktın (leanmax’in yakışmaması nedeniyle). Softmax’leri oturttun (cilt bakımı vb.), hardmax’leri planladın (örneğin genioplasti). Accutane kullandığın için otoplasti ameliyatını 6 ay ertelemek zorunda kaldın, bu moral bozdu ama süreci kabullendin. Değişimin ardından çevrenden ilgi ve iltifat görmeye başladın, sevgilin oldu ve insanlar sana daha fazla saygı gösterdi. Ana mesajın: Her şey hemen olmayabilir ama disiplin, sabır ve kararlılıkla her şey değişir.

---

İstersen bu özetin altına motivasyonel bir kapanış da ekley
ebilirim.

kac mg basladin?

• +1
ne gülüyon knk ciddi bi konu engelli kalıyosun acccutane kullanıp hareket edersen
Cidden enzimler çok yükselmişti ve olabildiğince az yürü dedi doktor

• +1
Reactions: elemancomeback31 and pashanimair
10mg 5mg sorun olacagini sanmiyorum, microdose yapilip hayata devam edilebilir.

• +1
Reactions: Serialsuicide, pashanimair and skincelll
10mg 5mg sorun olacagini sanmiyorum, microdose yapilip hayata devam edilebilir.
yok yok edilemez engelli kalırsın

kullanırken uzanman gerek yatakda bütün gun

• +1

Cidden yalan söylemiyorum, enzimlerim berbat derecede yükselmişti 40 mg kullanıp fazla yürüdüğüm için

• +1
Cidden yalan söylemiyorum, enzimlerim berbat derecede yükselmişti 40 mg kullanıp fazla yürüdüğüm için
kanka ben 40 mg kullanip insatta calisiyom tbh

• +1
Reactions: codeine1119, pashanimair and skincelll

Kral sakin ben senin farmakoloji bilginin farkındayım threadlerini okuyodum zorblama beni chewingle 7cm ramus uzatmayı denedim ama olmadı 1 cm bile ama yeterince evrenden her şeyi dilemeye devam ediyorum

• +1
oglum salak mısın bende aynsını savunuyorum dalga geçmiyorum seninle accutane kullanırken yatakdan kalktığın an anan skilir

• +1