skincelll
Iron
1 senedir düzenli lurker olarak kendi failolarımı bilen biriyim ve planlarımı kafamda oturttum ve harekete geçtim . 96 kilo ve hayatta kendimi bi yerde göremiyorken , disiplinsizken 27 bf den 10 bf ye düştüm , leanmax çok yakışmadığı için şu anda 15 bf e çıktım gym le beraber ,softmaxları yaptım sabah akşam temizleyici nemlendirici ve tüm hardmaxleri planladım genioplasty icin acilen braces ve 96 kiloyla çıkana kadar pis beslendiğim için kilo verdikten sonra accutane kullandım 5 ay günde 40 mg ve şu anda bambaşka biriyim . İlk hardmax olarak otoplasty için her şey tamamdı. Ankaraya geldim ve karara göre accutane den sonra 6 ay beklemek gerektiğini öğrendim. Tam bi hayal kırıklığı ve ilk thread olarak kendi tecrübemi paylastım ve sizin de olası hardmax planlarınız icin. Kullandığınız ilaclar ameliyatınızı etkileyebilir. Bazen her şey zamanında istediğiniz gibi olmuyor ama kafaya koymak asıl ihtiyacımız olan şey . Bu arada blackpill hakkında çoğu düşünceyi doğruladım. Çevremden hiç almadığım iltifatları aldım ve sevgili yaptım kolaylıkla.Kulaklarımı uzun saçla fraudladım saçım kumral bu arada hafif kıvırcık oldu uzadıkça ve büyük halo olduğunu düşünüyorum.İnanın ki önceden de sevgilim olmuştu ve onun sana duyduğu arzu bile farklı . Her şeyi senin için kolaylaştırıyor emin olun . Demem o ki sadece kız için değil generally saygı ve seni gözünde koydukları yer.