Accutane

noahhhken

noahhhken

Iron
şimdi 3 aydır 20mg accutane kullanıyorum 4. ay bitene kadar 20mgye devam edicem. Özel bir hastaneye her ay kan verip gidiyorum ve her ay 1400 tl vermek zorunda kalıyorum. (kan için değil doktorla görüşmek için) doktor sadece kan tahlillerime bakıp ilacın reçetesini veriyor ama ilacı reçetesiz de alabilirim. Sizce özel hastaneye gitmeyi bıraksam mı kendim yalnız devam mı devam etsem bu sürece, param bitior amk. dozuda kendim yükseltmem gerek.

belki her ay kendim kan tahlillerimi alıp chat gptye fln sorabilirim idk

sizce mantıklı mı?

• +1
Reactions: Kayra139 and BigBallsLarry
kan tahlillerimi alıp 4. ay için devlete gidicem sanırım
ordan devam ederim, en azından aylık 1400 tl gitmez

o sırada sağlık ocağınd aile hekimiyle bedava konuşan ben tahlilleri sorsan açıklıyor aile hekimi özel hastanelerde gerçek doktor bile çok nadir bence :lul:

• +1
Reactions: noahhhken
o sırada sağlık ocağınd aile hekimiyle bedava konuşan ben tahlilleri sorsan açıklıyor aile hekimi özel hastanelerde gerçek doktor bile çok nadir bence :lul:
en iyisi valla
mallık etmişim özele giderek harbi

• +1
Reactions: Auchelius, Kayra139 and whoishe
ya mal mısın mk ne her ay tahlil vericen kullan geç zaten o ilaç her türlü sikiyo seni östrojen artıyo büyüme plakları erkan kapanıyo baymayın

• +1
Reactions: Serialsuicide and noahhhken
ya mal mısın mk ne her ay tahlil vericen kullan geç zaten o ilaç her türlü sikiyo seni östrojen artıyo büyüme plakları erkan kapanıyo baymayın
plaklar kapalıdır zaten amk 18im
dutasteride de kullanıcam ondan kan tahlili vermeye devam etmeliyim bence çünkü ikiside ciğere yük yapıyor

plaklar kapalıdır zaten amk 18im
dutasteride de kullanıcam ondan kan tahlili vermeye devam etmeliyim bence çünkü ikiside ciğere yük yapıyor
sikin kalkmıyacak

• +1
Reactions: noahhhken and Serialsuicide
Östrojen mi artıyo götten salla amk

• +1
Olm senin sacin hayvansal uzun degil mı zaten niye dut kullaniyon

• +1

Users who are viewing this thread

Back