Accutane

D

Deleted member 330761

Iron
Beyler orospu evladı doktorlar accute sana olmaz diyor sivilcelerin sönmüş diyo amk 1 yıldır şu illeti alamaya çalışıyorum 1 yıldır aynı şeyi söylüyolar şu accutane i reçetesiz alabileceğim bi yer var mı?

• JFL
  • +1
  • Ugh..
Reactions: Thrill, susisesi, stacyworshipper and 1 other person
boğazda çok güzel bir köprüm var gel al

• +1
Reactions: Thrill, stacyworshipper and Deleted member 330761
ne yaparsan yap bu forumdan bişey alma, geçen offtopicte salağın birini 100 pound dolandırdılar haberin olsun

• +1
Reactions: Thrill and Deleted member 330761
ne yaparsan yap bu forumdan bişey alma, geçen offtopicte salağın birini 100 pound dolandırdılar haberin olsun
Forumdan almam zaten belirli bi site vs var mı diye, steroidler ve uyuşturucu için ılduğu gibi

• +1
Reactions: Thrill and Serialsuicide
Forumdan almam zaten belirli bi site vs var mı diye, steroidler ve uyuşturucu için ılduğu gibi
accutane bılmem ama dıger cogu sey ıcın eskı gym forumları var internete yaz bak

• +1
Last edited:
  • +1
  • Woah
Reactions: Thrill, Deleted member 330761 and stacyworshipper
accutane bılmem ama dıger cogu sey ıcın eskı gym forumları var internete yaz bak
Biliyorum onları zaten sadece accutane kazım ama sağol

• +1
  • Love it
Reactions: Thrill and annenisikeyim
Biliyorum onları zaten sadece accutane kazım ama sağol
eğer salak bi eczacın ya da tanıdıgın varsa da alabılırsın ama cok dusuk ıhtımal, gidip direkt aldigini iddia eden de var

• +1
eğer salak bi eczacın ya da tanıdıgın varsa da alabılırsın ama cok dusuk ıhtımal, gidip direkt aldigini iddia eden de var
Teyzem eczacı ona sorduğumda reçete olmayınca satarsa bişeyler oyuyo vs diyoduda lindi düşününce cope muhtemelen

• +1
Reactions: Thrill
Teyzem eczacı ona sorduğumda reçete olmayınca satarsa bişeyler oyuyo vs diyoduda lindi düşününce cope muhtemelen
kanka belki vergi sorumlulugu veya direkt yasak oldugu ıcın vermıolar bende adhd icin concerta vardı 1 gun gec geldım dıye tekrar 1 ay sıra bekledım psikiyatrist yazsın diye onların da bütün güvenilirligi gidiyior olabilir

• +1
Accutane tr de recetesiz degilmi aq

• +1
Reactions: Thrill and susisesi
  • Ugh..
Reactions: growthplatessss111 and susisesi
  • +1
Reactions: Thrill, kurdistan and Deleted member 330761
  • +1
Reactions: Thrill, growthplatessss111, iwishiwastaller and 1 other person
Oğlum yemin ederim şu tiredde 1 tane doğru bilgi yok iq düştü ne mal adamlarsınız
tek doğru şeyi @Fridx söylemiş sonra çok bilmiş bilmiş herifle dalga geçmişsiniz

• +1
Reactions: meatenjoyer9, Thrill, growthplatessss111 and 1 other person
@senualf eczane ezcane gezip bulmustu krdsm
gezmeye bile gerek yok hayatımda isotret vermeyen eczaneye denk gelmedim daha. high inhib gidip mal mal şeyler diyince vermiyolardır anca

• +1
  • JFL
Reactions: meatenjoyer9, Thrill, Serialsuicide and 3 others
Oğlum yemin ederim şu tiredde 1 tane doğru bilgi yok iq düştü ne mal adamlarsınız
tek doğru şeyi @Fridx söylemiş sonra çok bilmiş bilmiş herifle dalga geçmişsiniz

turkiyeden accutane getirtcem zaten

Last edited:
  • +1
Reactions: Thrill and susisesi