accutane

retawillfixme

retawillfixme

Bronze
akne problemi olan biri değilim. sırtımda çok sivilce var yüzümde çıktığı zaman da tek tük ama büyük ve acıyan türden oluyo yüzümde fazlasıyla siyah nokta da var accutane başlamalı mıyım? ona göre dermatolojiye gittiğimde accutane için zorlayacam.

Why put the title in English

• +1
  • Ugh..
Reactions: susisesi, Frenulum and MirinDaZygos
akne problemi olan biri değilim. sırtımda çok sivilce var yüzümde çıktığı zaman da tek tük ama büyük ve acıyan türden oluyo yüzümde fazlasıyla siyah nokta da var accutane başlamalı mıyım? ona göre dermatolojiye gittiğimde accutane için zorlayacam.
Kanka 8 9 ay kullandım yüzük mayın tarlası gibiydi şuan hepsi gitti sabah akşam cleanser ve nemlendirici kullan sık sık üstünü değiş sırtın terli kalmasın accutane kesinlikle geçiriyor sivilceleri ama takviye yapman lazım skincare ile bide yanetkileri var bunlar kas ağrısı mesela ama zaten ağrıyan yerler mesela benim belimde kronik çok hareket edersem hafif bir ağrı oluyor accutane kullanırken yatağa yatarken bel kasını kullanıyorsun ya deli gibi acıyordu çok ağır Spor girmemelisin yinede low risk high reward depresif biriysen hiç girme beni psikolojik olarak gram etkilemedi kısacası öneriyorum 3 kez doktora gittim hep eritretin benzoxin gibi topikal kremler verip gönderdiler en son özele iyi bilgili bir doktora gittim direkt accutane(zeratonin) başlattı başka soracağın sorular varsa sorabilirsin Allah kolaylık versin

LONDON CUNT YOU KEEP ON FUCKING MY HAIRCUTS UP
Then get a job and go to a better Barber u unemployed bitch ass nigger if ur going to the turkish uncle barber ur getting turkish uncle haircut

• JFL
Reactions: jsbera
Kanka bide you izlemeyi bırak devam edersen sivilcelerin artabilir

• +1
Then get a job and go to a better Barber u unemployed bitch ass nigger if ur going to the turkish uncle barber ur getting turkish uncle haircut
CUNT STOP RAPING MY HAIR CUNT IM 17 BITCH ASS GO MAKE ME A KEBAB

imma go to club tn to fuck a turkish girl. I'll make sure to call ur name out in respect

imma go to club tn to fuck a turkish girl. I'll make sure to call ur name out in respect
you are a minority in your own capital ruled by indians and all the biggest prostitutes come from your country :lul::ROFLMAO:

• JFL
you are a minority in your own capital ruled by Indians and all the biggest prostitutes come from your country
white people r still a majority dumbass:LOL::LOL:and u should see how many turkish women are slags here

white people r still a majority dumbass
20260330 164932

o zaman niye sürekli etniklerin ananızı siktigi hakkında havlayıp duruyorsunuz
and u should see how many turkish women are slags here
sende burdaki avrupalı kadınların nası fahişeler olduğunu görmelisin

• JFL
Kanka 8 9 ay kullandım yüzük mayın tarlası gibiydi şuan hepsi gitti sabah akşam cleanser ve nemlendirici kullan sık sık üstünü değiş sırtın terli kalmasın accutane kesinlikle geçiriyor sivilceleri ama takviye yapman lazım skincare ile bide yanetkileri var bunlar kas ağrısı mesela ama zaten ağrıyan yerler mesela benim belimde kronik çok hareket edersem hafif bir ağrı oluyor accutane kullanırken yatağa yatarken bel kasını kullanıyorsun ya deli gibi acıyordu çok ağır Spor girmemelisin yinede low risk high reward depresif biriysen hiç girme beni psikolojik olarak gram etkilemedi kısacası öneriyorum 3 kez doktora gittim hep eritretin benzoxin gibi topikal kremler verip gönderdiler en son özele iyi bilgili bir doktora gittim direkt accutane(zeratonin) başlattı başka soracağın sorular varsa sorabilirsin Allah kolaylık versin
10-20mg kullanıp uzun süre kullanmayı planlıyorum. daha önce hiç psikolojik bi rahatsızlık yaşamadım. genel olarak spor yasağı korkutuyor. bi de dediğim gibi korkunç sivilceli değilim sadece model seviyesi cilt mümkün ve bi buna bakıyo ama ne kadar yan etki göreceğimi bilmediğimden değecek mi bilemiyrum da

10-20mg kullanıp uzun süre kullanmayı planlıyorum. daha önce hiç psikolojik bi rahatsızlık yaşamadım. genel olarak spor yasağı korkutuyor. bi de dediğim gibi korkunç sivilceli değilim sadece model seviyesi cilt mümkün ve bi buna bakıyo ama ne kadar yan etki göreceğimi bilmediğimden değecek mi bilemiyrum da
10 20 mg yeterli olmaz her ay miligramı arttırılıyor doktorun ne derse onu yap ve Spor yasağından korkma her hafta 4 gün basket idmanına gittim basketbol kulubunde oynuyordum u16da bide evdede kendi vücut ağırlığımla spor yapıyordum sınav vs gibi biraz kas ağrısı dışı bir yan etkisi olmadı çok zorlmadığın sürece birşey olmuyor biraz acıya katlanacaksın ama

• +1
Reactions: retawillfixme
sık sık üstünü değiş sırtın terli kalmasın
ilk defa duydum bunu
accutane kesinlikle geçiriyor sivilceleri ama takviye yapman lazım skincare ile bide yanetkileri var bunlar kas ağrısı mesela ama zaten ağrıyan yerler mesela benim belimde kronik çok hareket edersem hafif bir ağrı oluyor accutane kullanırken yatağa yatarken bel kasını kullanıyorsun ya deli gibi acıyordu çok ağır Spor girmemelisin yinede low risk high reward depresif biriysen hiç girme beni psikolojik olarak gram etkilemedi kısacası öneriyorum 3 kez doktora gittim hep eritretin benzoxin gibi topikal kremler verip gönderdiler en son özele iyi bilgili bir doktora gittim direkt accutane(zeratonin) başlattı başka soracağın sorular varsa sorabilirsin Allah kolaylık versin
amına koyum bu adam ben mi aynı şeyleri yaşamışız

BU NE AMK AGSHJMAGSNHSAJDNASHJGAS ESMER KÜRT SİKTİR GİT ADIMIZI ALMA
yeh yeh just dont blow up my neighborhood u arab

• Ugh..
  • Love it
Reactions: jsbera and SaintHamudi
yeh yeh just dont blow up my neighborhood u arab
turkish guys didn't wanted to blow up your fuck ass neighborhood, but they actually did want have sex with your 21 year old sibling who is charged with severly prostitution cases

• JFL
Reactions: lemureater