auitistsurvior
Jacketcel
okulu bırakıcam artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
zaten acıga gecince gelecek kaygısından it gibi calısırım diye tahmin ediyom benim acıga GECMEM LAZIM nedenini anlatmamda bırakıyorum ben okulu öyle yada boyleoturup ciddi ciddi çalışırsan okuldan daha etkili bile olur.
eğer ciddiysen açığa geçme konusunda youtubedaki kamplar için kitap alıp kamplardan falan çalışabilirsin. dershanelerinden de denemelerine yazılıp onlara katılırsın ya da türkiye geneli deneme sınavlarına katılırsın+kendin deneme alıp çözersin.
okulu bırak roblox youtuberı ol milyonlar kazan hardmaxx yap buddy boyo
ciddi cevap vermeyenin ailesi ölsün
eğer çalışacaksan açıkta daha iyi olursun ama hazır okul yok diye rahat moda alırsan bi sik olmazzaten acıga gecince gelecek kaygısından it gibi calısırım diye tahmin ediyom benim acıga GECMEM LAZIM nedenini anlatmamda bırakıyorum ben okulu öyle yada boyle
zaten göt korkusundan kesin calısırım ailem falan cok baskı yapar ama baska ekstra olarak nasıl o psikolojiye girerimeğer çalışacaksan açıkta daha iyi olursun ama hazır okul yok diye rahat moda alırsan bi sik olmaz
göt korkusuyla girersinzaten göt korkusundan kesin calısırım ailem falan cok baskı yapar ama baska ekstra olarak nasıl o psikolojiye girerim
hafta icleri bakamıyorum zaten pc yeOkula gittiğin halde günün 6 saati burada geçiyor okulu bıraksan tüm günün burada geçer açığa geçip ders çalışmam diyenler çalışmıyor genelde siktir git okulunu oku çok disiplinliysen çalışma- okul aynı anda götürürsün
telefonuda bıraksam sıkıntıdan ders calısım pc direk ailem alıyor telefonu ailememi versemOkula gittiğin halde günün 6 saati burada geçiyor okulu bıraksan tüm günün burada geçer açığa geçip ders çalışmam diyenler çalışmıyor genelde siktir git okulunu oku çok disiplinliysen çalışma- okul aynı anda götürürsün
okul seni en azindan disipline sokuyor sabah erken kalkma falan aciga gecip götü başi salarsan 1 de 2de kalkip o zaman kötü olur bi de 12.sinifta ztn hocalar test çözduruyo zamanin boşa gitmiyor 12dezaten göt korkusundan kesin calısırım ailem falan cok baskı yapar ama baska ekstra olarak nasıl o psikolojiye girerim
hafız gibi falan gostermeye calısım, memurnu tutturma falan filan hicbiri olmadımı direk gitmem okula kalınca bisi oluyormuAçığa nasıl geçicen
ilk bikac ay kesinlikle korkudan calısırımaçıkta okuyup başarılı olman için disiplinli olman lazım okul yok rahatım kafalarına girersen siki tuttun
Gitme aq siliyolar 12 leri yasakta olsa okulda boş derslerle vakit kaybedeceğine evde programın varsa ona uy.Sabah 10 da başlat programını hem gevşemezsinhafız gibi falan gostermeye calısım, memurnu tutturma falan filan hicbiri olmadımı direk gitmem okula kalınca bisi oluyormu
calıstıgım zaman bvasarıyorum derslerde olay CALISMAK ve dusun bakalım bende ne eksikknk iq yüksekse her türlü başarılı olursun
dediğim gibi iq arttıkça çalışmaya ihtiyacın da azalıyor.calıstıgım zaman bvasarıyorum derslerde olay CALISMAK ve dusun bakalım bende ne eksik
calısmama ragmen 120 kisilik sınavda 80. oluyorum yazılılarda her turlu geciyorum. ha calısmamak derken boyle normielerin calısmıyorum demesi gibi dusunmu bu sene okul acıldıgından beri 3 gun maks oturup calısmısımdır okuldada yatıyom genelde kucukken hep calısmadan basarıyodum ortaokul 7 de biraz bozulmaya basladı sonra calsımaya calısmaya kotulestidediğim gibi iq arttıkça çalışmaya ihtiyacın da azalıyor.
yorum soruları fulluyorum yada az kafa yuruterek olabilecek seylere bilgi sorularında sıkıntı yasıyorum calısmadıgım icin okul bana yardımcı olmuytor acıga gecip kendimce calısmam lazımdediğim gibi iq arttıkça çalışmaya ihtiyacın da azalıyor.
iq yuksek demiyorum zaten zeka iq demek degil ama demeye calıstıgım sey ana eksikligim calısma azlıgıdediğim gibi iq arttıkça çalışmaya ihtiyacın da azalıyor.
Kanka sen hesabı silecem yks çalışacam diyen miydin? Anime profil foton vardı. Hesabı silmişsin neden tekrar açtın? Telefonuda ailene ver ama ders içeriklerinde internetten yardım alman lazım onu nasıl yapacaksıntelefonuda bıraksam sıkıntıdan ders calısım pc direk ailem alıyor telefonu ailememi versem
o kim? bide ders konusunda kamplara falan baslıycam daha iyi olabilir diyorlarKanka sen hesabı silecem yks çalışacam diyen miydin? Anime profil foton vardı. Hesabı silmişsin neden tekrar açtın? Telefonuda ailene ver ama ders içeriklerinde internetten yardım alman lazım onu nasıl yapacaksın
Senin gibi biri daha vardı onunla karıştırdım sanırım, o hesabı silip gitti yks çalışıyor sende öyle yapabilirsin eğer bu siteye bağımlıysan o zaman PC Telefon kullanmanda sıkıntı olmazo kim? bide ders konusunda kamplara falan baslıycam daha iyi olabilir diyorlar
lise 2 yim 16 yasıma girmeme az bisey kaldı , bu siteye bagımlımıyım diye sorarsan haftasonları bagımlıyım hafta ici bakmam ama telefon bagımlısıyım ikisnide aileme vericem ders isinide acıga gecip halletmeye calısıcam hadi bakalım zaten acıkta yapamyan adam acıkta degilkende yapmazSenin gibi biri daha vardı onunla karıştırdım sanırım, o hesabı silip gitti yks çalışıyor sende öyle yapabilirsin eğer bu siteye bağımlıysan o zaman PC Telefon kullanmanda sıkıntı olmaz
Hakkında hayırlısı olsun ama iyi disiplin oturtman lazım, kendini motive et ve ödül/hedef koy. Eğer motivasyonun yeterli değilse muhtemelen ödül yeterince iyi gelmiyordur. Yani güzel bir üniversite kazanmak istiyorsan sike sike kendini şartlar çalışırsın yoksa o kadarda umurunda değilse habire dikkatin dağılır unutmalise 2 yim 16 yasıma girmeme az bisey kaldı , bu siteye bagımlımıyım diye sorarsan haftasonları bagımlıyım hafta ici bakmam ama telefon bagımlısıyım ikisnide aileme vericem ders isinide acıga gecip halletmeye calısıcam hadi bakalım zaten acıkta yapamyan adam acıkta degilkende yapmaz
olum sen lise 2ysen neden ders takıntın var ben lise son sandım. ben lise 2yken tyt ne ayt ne onu bile bilmiyordum aqlise 2 yim 16 yasıma girmeme az bisey kaldı , bu siteye bagımlımıyım diye sorarsan haftasonları bagımlıyım hafta ici bakmam ama telefon bagımlısıyım ikisnide aileme vericem ders isinide acıga gecip halletmeye calısıcam hadi bakalım zaten acıkta yapamyan adam acıkta degilkende yapmaz
acıga gecince illa ilk 3 ay falan hem got korkusu ,gelecek kayıgısı , aile baskısı v.b kesin calısırımda sonra gotu gobegi salma ihtimalim varHakkında hayırlısı olsun ama iyi disiplin oturtman lazım, kendini motive et ve ödül/hedef koy. Eğer motivasyonun yeterli değilse muhtemelen ödül yeterince iyi gelmiyordur. Yani güzel bir üniversite kazanmak istiyorsan sike sike kendini şartlar çalışırsın yoksa o kadarda umurunda değilse habire dikkatin dağılır unutma
kaygıolum sen lise 2ysen neden ders takıntın var ben lise son sandım. ben lise 2yken tyt ne ayt ne onu bile bilmiyordum aq
sınava eadan mı gireceksen sayısaldan mı?kaygı
ne kadar salak oldugumu anladım sunu okuyunca malesefBen ne yapsam yapim calisamiyom oturup telefon bakiyom calisirsam aksam 3de veya okulda testden önce calisiyom.
Ama onada cözüm bulduk son sinifa gecince önemli testlerde igne vurcam hap atacam konsentrasyon artsin diye hyperfocus falan filan öyle kurtarcam kendimi her seyin cözümü ignedir hapdir adhd hapi kullanacam
farkları nelersınava eadan mı gireceksen sayısaldan mı?
Daha iyi amk boşver. Ama vites arttırmadan ilerle zaten lise 10 sun sadece tyt çalış sindire sindire, 11 e geçince vites arttırırsın. Hatta TYT yi gelecek yaz bitir 11 e geçerken ayt kasmaya başla, TYT konuları biteceği için sadece deneme çözersin.kaygı
anladım, okula gitmeden kendimi odullendirme , disiplin falan nasıl kazanabilirim bi aralar gulunc gelebilir ama bu isimi bitirince 31 cekicem diyip falan yapıyodum o tarz bisimi yapsamDaha iyi amk boşver. Ama vites arttırmadan ilerle zaten lise 10 sun sadece tyt çalış sindire sindire, 11 e geçince vites arttırırsın. Hatta TYT yi gelecek yaz bitir 11 e geçerken ayt kasmaya başla, TYT konuları biteceği için sadece deneme çözersin.
direk gitmesem okula acılana kadarşuan geçemiyon zaten istesende kapalı açığa geçmek yeni dönem başında falan geçersin
okuldan eve gelince 1 saat duvara bak şaka yapmıyorum. odaklanmayı iyi arttırıyor. youtube org falan bırak zaten onları demeye gerek yokanladım, okula gitmeden kendimi odullendirme , disiplin falan nasıl kazanabilirim bi aralar gulunc gelebilir ama bu isimi bitirince 31 cekicem diyip falan yapıyodum o tarz bisimi yapsam
beyine gun icinde quick dopamine vermeyince oluyor zaten bilinen birsey diye biliyorumokuldan eve gelince 1 saat duvara bak şaka yapmıyorum. odaklanmayı iyi arttırıyor. youtube org falan bırak zaten onları demeye gerek yok
git et falan ye dopamin için amk. video kaydırmaya gerek yok. ya da git kızlarla konuşbeyine gun icinde quick dopamine vermeyince oluyor zaten bilinen birsey diye biliyorum
arada bir ilac kullanıyorum ama o motivasyonla ilgisi yok normal odak suremde normal oldugu icin bıraktım dehb ilaclarını , sabah erkenden uyanıp telefon bilgisiyar bakmayınca ise yarıyorgit et falan ye dopamin için amk. video kaydırmaya gerek yok. ya da git kızlarla konuş
İnternetten bak öğren. İleride hangi mesleği seçeceksin o önemli ona göre seçim yapman gerekiyor.farkları neler
öyle olmuyo işte açığa geçince salıyosun sağlam mentalin varsa geçzaten acıga gecince gelecek kaygısından it gibi calısırım diye tahmin ediyom benim acıga GECMEM LAZIM nedenini anlatmamda bırakıyorum ben okulu öyle yada boyle
bakacazöyle olmuyo işte açığa geçince salıyosun sağlam mentalin varsa geç