Peter Steele
Eat Clen, Tren Hard
Okul saatleri asiri fazla 4 e kadar hayat yok yorucu boş dersler falan ne yapcaz beler nasi geccez astım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bende gececemde aq öyle şeyler istiyolar ki yok sakat olman lazım zihinsel problemin olması lazimOkul saatleri asiri fazla 4 e kadar hayat yok yorucu boş dersler falan ne yapcaz beler nasi geccez astım var
Direk gecirdiler beni memurlar yasa dinlemiyorParan yoksa açık işini unut özele geçip hayalet öğrenci olcan anca öyle
Memuruna denj gelmen lazim adam gibi bulursan direk geciriyi@Dathomirian Zabrak gecemem mi
valla mi lanDirek gecirdiler beni memurlar yasa dinlemiyor
Nerden basvuru yapiyoz 2.donem gecebilir miyimMemuruna denj gelmen lazim adam gibi bulursan direk geciriyi
Parayla ne ilgisi var rusvet falan miParan yoksa açık işini unut özele geçip hayalet öğrenci olcan anca öyle
Nerden basvuru yapiyoz 2.donem gecebilir miyim
ya okula sorsam niye falan derOkuluna sor nerden tapabiliriz diye 2 yil falan sacmalarlarsa biz denemej istiyoruz belki gecirirler falan de
Kanka bilmiyom ben 1 kez kalmak yetiyo saniyodum 2 kez misBende gececemde aq öyle şeyler istiyolar ki yok sakat olman lazım zihinsel problemin olması lazim
özel okullarda yok yaziyor kiZorlaştırdılar baya açığa geçme işini yine de şansını dene olmazsa ya özel okula geç yada yapacak bişey yok
Sanmıyorumözel okullarda yok yaziyor ki
mümkün değil şuanda açığa geçmenözel okullarda yok yaziyor ki
sinifta kalmayla falanda mi olmazmümkün değil şuanda açığa geçmen
2 sene kalman lazım amksinifta kalmayla falanda mi olmaz
hayalet okul falan birşekilde hallediyor bazılarıözel okullarda yok yaziyor ki
ne kadardirKanka süleymancı yurtlarına söyle seni orda hafız gibi gösterip açığa geçiriyorlar belli bi ücret karşılığı tanıdığım herkes böyle geçti
bilmiyom ne kadar ama sadece yurt ücreti ödücen ne kadar olabilir ki amk?ne kadardir
ben geçmiştim eskiden ama sistem değişmiş herhalde ben geçtikten sonra daha çok zorlaşmıştı. açık adamdır liseyi seriden bitirmistimOkul saatleri asiri fazla 4 e kadar hayat yok yorucu boş dersler falan ne yapcaz beler nasi geccez astım var
2 3 yil falan gitmen gerek diyolar agabilmiyom ne kadar ama sadece yurt ücreti ödücen ne kadar olabilir ki amk?
bende acıga gecicem okul cok bos gelmeye basladıOkul saatleri asiri fazla 4 e kadar hayat yok yorucu boş dersler falan ne yapcaz beler nasi geccez astım var
harbi de ailem izin vermiyor hayalet ogrenci olcam seneyebende acıga gecicem okul cok bos gelmeye basladı