D
Deleted member 87737
Nomad
acil glutatyon serum yaptirip beyaz olmam lazim yazin yine karardim amk en ucuz ne kadardir fiyat bilen var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
İse yariyo mu lan ben nordic ten renginden shitskine geçtim bana çok lazımacil glutatyon serum yaptirip beyaz olmam lazim yazin yine karardim amk en ucuz ne kadardir fiyat bilen var mi
yariyo ama kac seans yapiliyor onu bilmiyom tek seansi 1500-5000 e kadar gidiyoİse yariyo mu lan ben nordic ten renginden shitskine geçtim bana çok lazım
Orijinal ten rengine mi donduruyor bide 16 yaşına gircem 1 aya bana yapmazlar gibiyariyo ama kac seans yapiliyor onu bilmiyom tek seansi 1500-5000 e kadar gidiyo
ailen izin vermesi lazim ailenle gidip yaptirman lazim ben oylr yapiyom kasimda 18 olacam dahaOrijinal ten rengine mi donduruyor bide 16 yaşına gircem 1 aya bana yapmazlar gibi
Yüze ve kola yaptırırım tek zatenailen izin vermesi lazim ailenle gidip yaptirman lazim ben oylr yapiyom kasimda 18 olacam daha
Yüze ve kola yaptırırım tek zaten
Napcan amk bembeyaz mi olcan şuan bile iyiView attachment 3102212
Yüzüm bu renk yaptırılır mı vücudum daha açık
Tanned daha iyidir shitskin değilsenizacil glutatyon serum yaptirip beyaz olmam lazim yazin yine karardim amk en ucuz ne kadardir fiyat bilen var mi
olmuyor siyah saç siyah kaş t20 gözTanned daha iyidir shitskin değilseniz
Buğday ten ideal olum,alt tonun kırmızı/pembe renklerinde mi ?olmuyor siyah saç siyah kaş t20 göz
fenom alpinid+andronovo turanid
normalde beyaz buğday tenliyim güneşte karardim
evetBuğday ten ideal olum,alt tonun kırmızı/pembe renklerinde mi ?
benim fenoyu çözemiyorum aq avrupali ermeni melezlerine benziyomolmuyor siyah saç siyah kaş t20 göz
fenom alpinid+andronovo turanid
normalde beyaz buğday tenliyim güneşte karardim