acne scar help

yadih

yadih

duh/cuh
sivilceler çok az ama bu amk kirmiziliklari ve acne scarlar için yapabileceğim birsey varmı tercihen herhangi bi mağazadan veya internetten alabileceğim maske tarzı bisey

• +1
Reactions: pashanimair
sivilceler çok az ama bu amk kirmiziliklari ve acne scarlar için yapabileceğim birsey varmı tercihen herhangi bi mağazadan veya internetten alabileceğim maske tarzı bisey
knk skincare endüstrisi biraz scam gibi geliyo banada görmüşsündür equalberrynin bakuchiol serumu var bide vitamin c serumu var bu ikisi retinol kadar iyi diyolar nerdeyse ama çok emin diilim bende bu ay alıp denicem bunları

• +1
Reactions: yadih and Deleted member 131809
knk skincare endüstrisi biraz scam gibi geliyo banada görmüşsündür equalberrynin bakuchiol serumu var bide vitamin c serumu var bu ikisi retinol kadar iyi diyolar nerdeyse ama çok emin diilim bende bu ay alıp denicem bunları
mal mısın oğlum ne retinolü git tret ya da taz al eczaneden babalar gibi

• +1
Reactions: Auchelius, pashanimair, yadih and 3 others
mal mısın oğlum ne retinolü git tret ya da taz al eczaneden babalar gibi
kanka tretionin kuruluğu ve hassasiyeti ile uğraşamam ben taz ne bilmiom ama

• +1
Reactions: yadih
yuzune sperm koy:feelsgood:

• +1
Reactions: pashanimair and shepshepx
kanka tretionin kuruluğu ve hassasiyeti ile uğraşamam ben taz ne bilmiom ama
akne vs cidden problemse senin için her şeyle uğraşırsın bi noktadan sonra yüzümü jiletle kesip atsam bile ok dedim ben şimdi tret başlicam doktora gidip

• +1
Reactions: yadih